Môj nemenovný otec si myslí, že u nás doma by som si mal umývať paprče pred splachnutim. Osobne si však myslím, že to nieje higienické. Potešili by ma vaše skúsenosti - dakujem vám.
O.o ..prečo pred spláchnutím? Nespočíva umývanie si rúk po použití wc práve v tom, že sa očistíš od nečistôt, ktoré sa na tom mieste nachádzajú? A nie je splachovač súčasť wc?
I ked, keby sa všetci toho splachovača dotýkali čistými rukami, nebolo by to až tak nehygienické.. ale pochybujem, že budeš vysvetlovať každej návšteve, kedy si má umyť ruky prípadne tam zavesíš cedulku O.o
Ou a aj tak by mi prišlo divné nespláchnuť hned po použití takže nie.. príde mi to nelogické a fakt by ma zaujímalo prečo to tvojmu ocovi príde ako super nápad.
@amikadze máte wecko permanentne celé od sračiek? nepoviem verejné záchody, ale preboha, ved doma býva záchod jedna z najčistejších vecí (niekde som to aj videla, robili test), všetky čističe, voňavky, somariny.. nehovorím, že si máš umývať ruky pred spláchnutím, ale takáto paranoja z toho, že sa dotkneš kusu keramiky
@wind dobre, možno to trochu preháňam, ja si to nemyslím síce, ale je lepšie stále si ruky umývať, než si ich neumývať vôbec...tým nevravím, že ty si ich neumývaš vôbec, ale vieš, ako to myslím
wtf, to je čo za výmysel zas v živote by mi nenapadlo splachovať po tom, čo si umyjem ruky, veď keď odtiaľ odchádzam, tak spláchnem, poprípade dám dole dosku (akože ten najvrchnejší vrch) ak to niekto vyžaduje
okrem toho, doma máme wc a kúpeľnu oddelenú, čiže ešte to by mi chýbalo vracať sa cez celý byt, aby som spláchla
jasné, že po spláchnutí, my máme vécko tiež oddelené, takže by som musela z wc ísť do kúpeľne, zatiaľ čo by "točosomnespláchla" stále bolo vo wc (fuuuj , vrátiť sa na wc a spláchnuť.. to vôbec, vôbec, absolútne nemá logiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
I ked, keby sa všetci toho splachovača dotýkali čistými rukami, nebolo by to až tak nehygienické.. ale pochybujem, že budeš vysvetlovať každej návšteve, kedy si má umyť ruky prípadne tam zavesíš cedulku O.o
Ou a aj tak by mi prišlo divné nespláchnuť hned po použití takže nie.. príde mi to nelogické a fakt by ma zaujímalo prečo to tvojmu ocovi príde ako super nápad.
a s tebou by som si ruku veru nepodala
okrem toho, doma máme wc a kúpeľnu oddelenú, čiže ešte to by mi chýbalo vracať sa cez celý byt, aby som spláchla
a nie, nemame hovnove splachovatko
no a potom si umyjem ruky
ach :/