Spoluziacka dostala z testu z dejepisu za 5 ale profesorka jej nejakym omylom zapisala jednotku. Vďaka tomu jej teraz vychadza na vysvedcku jednotka miesto dvojky. Ako by ste sa zachovali? Priznali by ste sa profesorke ze vam dala nezasluzenu znamku alebo
jej chyba a ak by mi to fakt pomohlo, nechal by som to tak. však profesorke to neuškodí a mne by to pomohlo.
a ako na to príde? ak ste neodovzdávali písomky späť, tak nech spolužiačka čo najskôr zlikviduje písomku a bum...tvrdenie proti tvrdeniu, žiadny dôkaz .
iná vec je však, aké by to bolo voči ostatným...čo keď sa niekto snažil a tú známku nedostal a ja to mám takto takpovediac zadarmo? nuž ale ak je dobrý kolektív, nebonznú a nebude im to až tak vadiť
Keby sa to stane mne, bol by som veľmi rád a ani by ma nenapadlo utekať za profesorkou... A aké problémy by z toho mala mať? OMG, veď ostatní robia horšie veci... Prinajhoršom asi len nejaká napomienka... Ale môže sa predsa vyhovárať, že si toho nevšimla. Je to profesorkina chyba, a nie jej...
@bluepanter... ved praveze my sme tie pisomky odovzdavali s5.. a momentalne riesime otazku ci je ta jednotka aj v klasaku alebo iba v tom jej zapisnicku bo z toho citala ked nam neska hovorila znamky
ja som dnes mala dostať 4ku z matiky (bod dole a mala by som 5). ona mi zle zrátala body a mám 3ku :/ nepovedala som jej to. ešte viac by mi to zhoršilo priemer.
@bluepanter ale to mas to iste akoked si niekto spravi tahak.. a niekto sa to doma drti 5hodin a dostane 2 a niekto s tahakom to ma v suchu za 1..
hold šikovným a deťom šťasteny patrí svet
@zooey a vies ako sa to robí? písomka sa jednoducho neoodovzdá a ked sa bude pýtať,že prečo ju neodovzdala, tak jednoducho povie "ale ja som Vám ju odovzdala!"
známky su max. neobjektívne čísla, na ktoré sa kladie príliš velký doraz
ucitelkina chyba.. zalezalo by od predmetu.. a od sprostosti profky..ak by to bola daka inteligentnejsia co by na to dosla tak by som sa priznala..inak asi ani ne, castokrat nie su spravodlive a fer oni, tak by to bola taka mensia "odplata"...ale fakt ze zalezi,kto by to bol, ci by som ju mala rada atd
@petika ked si niekto spravy tahak tak sa aspon nejako pricinil o tu znamku... je to vlastne tiez sposob pripravy na test.. aj ked "ilegalny" ... ale toto bola sprosta nahoda...
dievča spamätaj sa... toto je reálny svet, ľuďom slovo svedomie nič nehovorí... A tí, čo by to priznali to budú mať v živote naozaj ťažké... Ja som bola tiež taká... našťastie som sa už poučila...
asi zalezi od profky kebyze je to daka protivna nespravodliva koza tak by som sa asi nepriznala ale kebyze je to nejaka mila a spravodliva teta tak asi hej
kebyže my máme niekoho takého na deják..asi skáčem meter dvadsať..aj dva metre..neprajem nikomu takého profáka ako máme my..čo dá na písomke 6 otázok..4 možnosti..a buď je jedna správna alebo šecky..tha nech ide dakam..
@Jana2710 to poznám, my sme mávali test v ktorom bolo 20 otázok a 4 možnosti, z ktorých mohlo byť hocikoľko správnych ... rozsah bodov od -80 do +80 ale zase tuším nejak nad 40 alebo tak už bola jednotka... jeden týpek to dal na 70 aj dačo
ja som zistil ze priklady ktore vypocitala docentka na nasej skole maju chybu ... a ked podla nich opravovali testy ... tak nam potom kazdemu zo seminaru zdvyhli pocet o 5 ... ale objavil som aj kamoske v teste ze ma zle odpovede opravene ako dobre ... ale to som si nechal pre seba a ona nemusi ist na skusku ... tak som sa zachoval ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ved nie raz som nadiktovala z pisomky 1 miesto 3
ale zas rozdiel medzi 1-2 nieje taky obrovsky...mozno by zalezalo od predmetu..na niektorych predmetochs a vypplatilo byt radsej priemer
Pravidlo uspechu na dnesny den: nemat svedomie
a ako na to príde? ak ste neodovzdávali písomky späť, tak nech spolužiačka čo najskôr zlikviduje písomku a bum...tvrdenie proti tvrdeniu, žiadny dôkaz .
a záhadne nemám výčitky svedomia.
hold šikovným a deťom šťasteny patrí svet
@zooey a vies ako sa to robí? písomka sa jednoducho neoodovzdá a ked sa bude pýtať,že prečo ju neodovzdala, tak jednoducho povie "ale ja som Vám ju odovzdala!"
známky su max. neobjektívne čísla, na ktoré sa kladie príliš velký doraz
@petika iný uhol pohľadu a je to pravda
nikomu to neublizi a mne to pomoze, tak co?
2. ucitelka, nie profesorka
ale k téme, normálne by som jej to povedala, veď medzi 1 a 2 nie je taký rozdiel a aspoň by som mohla mať čisté svedomie..