po delhej dobe som zasla na pokec , zistila som nove novinky- ukazuje mi tam kto si pozera moj profil. zatial boli traja. ale nic bez odozvy - je to bud tym ze som skareda alebo sa im nepacim, alebo preto ze v kolonke sex a vztahy nemam napisane to co by
to že si niekto prezerá tvoj profil ešte neznamená, že ti musí nutne napísať.Ľudia väčšinou klikajú na profily, ale neodpíšu... iba čítajú, pozerajú.. možno zo zaujímavosti, možno z nudy. Je to úplne zbytočná funkcia rovnako ako tá funkcia "stretko" kde každý posiela žiadosti a nikto na ne neodpovedá
Na pokeci už ostali iba celkovo divní ľudia... steroidoví "krásavci", úchyliaci, lacné čupky, cigánky, malé deti, zúfalí ohyzdi aj baby, ktoré si chcú popísať s chalanmi so zmyslom pre humor, pritom ony samé sú suché ako týždňový rožok. Mal som viacej takých skúseností keď som niečo zadrel, tak som dostal odpoveď, že asi nebudem celkom normálny no fakt s takými ľuďmi je zábava ako s mŕtvolou na pohrebe... Pred niekoľkými rokmi ešte nebol problém pokecať s inteligentmi o hocičom alebo podobne pošahanými ľuďmi. Viacerých som aj spoznal a kamarátime sa dodnes.
väčšina ľudí čo si pozrie tvoj profil sú zavistlive a hanlivé k.rvy ktoré si len pozrú, ale boja sa okomentovat alebo sa hanbia či nedopraju iným pochvalu
na pokec sa chodi bud:pokecat zo znamymi,alebo robit si srandu..a to mojko ze ti nepisu rozny patrti co lustruju tvoj profil..mozes byt len rada,usetris si"sklamaničko a broken srdiečko" a inak,ruku na srdce,ked si hnusna jak kýbel vreteníc nemôzes predsa ocakavat modela..či?
@mygate jj to je pravda, aj ked myslim ze kt omuto som uz imunna a za celu dobu pokecu som tam nikoho kto by mi sposobil broken srdecko nenasla, lebo vravim ta komunikacia s tymi ludmi co je tam stoji asi na takychto zakladoch , ,,o com ideme pokecat, co by si rada robkala ", ... niektori exoti dokazu odpovedat len slovami no , raz som si s takym pisala kt mi na vsetko napisal no (som nechapala naco mi vobec odpisoval)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov