Ahojte, som začínajúca foto-modelka a o 6 dní mám svoje prvé veľmi dôležité fotenie.. lenže po ťažkej žúrke v piatok som chorlavá začína mi nádcha a červenie mi nos, prosím poradte mi čo robiť aby som sa čo najrýchlejšie dala doporiadku prípadne sa vyhla
ja mám tiež červený nos horšie jak sob Rudolf a všetci si myslia že som spadla a bola som ožratá.. celý deň len počúvam pripomienky k môjmu nosu, jak keby som nepoznala zrkadlo a nevšimla si to... (ach) no hanba
a k veci, ja si dávam kalciovú masť, regeneruje a nemám ho taký vysušený.
@zlatokopka123 Zostaň doma a zájdi k lekárke. Užívaj lieky (kvapky) proti nádche a pod. Najlepšia a podľa mňa najúčinnejšia je morská voda v spreji z lekárne.
@zlatokopka123 veď hey, však ja som ti len napísal, že ich môžeš prehodnotiť, nie že ich nemáš. Veď keď niekam mám ísť a viem, že musím byť fit, tak si budem dávať pozor na to.
@georg21 chápem , ja s tým suhlasím lenže som sa to dozvedela až po tom ako som mala ísť von..a ked je niekto chorý a je v mojom okolí tak s tým neurobím nič..ved asi poznáš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Idem na vzduch..
ale inak vela vitaminu C a do poslete sa chod potit.
a k veci, ja si dávam kalciovú masť, regeneruje a nemám ho taký vysušený.
to je to čo používaju elektrikári..........filip
človek chce poradiť a namiesto toho mu budú rozrpávať do života..keby sa to dalo vymazať..