Ahoj -B. Prichádzam sem po dlhej dobe a vidím že sa to tu dosť pomenilo. No v kútiku duše dúfam že sa tu nájde niekto, kto by mi vedel pomôcť. Celý život som si myslela že viem čo chcem, kam mám smerovať. No uvedomila som si že to tak nie je. -Pokrač.-
- A vôbec neviem čo mám teraz robiť. Veci ohľadom školy, života. Som zmätená pretože som človek, ktorý potrebuje mať všetko pod kontrolou. Dakujem za každé vyjadrenie a príspevok. Pekný večer ešte prajem
@foxylady To určite nie, dúfam že som neznela týmto dojmom. Ak áno, tak ma to mrzí. Len som skôr možno nejakú racionálnu radu ako sa z tohoto stavu dostať.
No tak ja nwm skús niečo čo ťa baví a uberaj sa tým smerom (samozrejme bolo by lepšie v tom niečom čo ťa baví si aj celkom dobrá) a ak už chodíš na výšku alebo si ju už skončila tak potom naozaj neviem
je to jednoduché čo sa týka výberu, ťažšie už konkrétne robenia zmien ...
1. skús sa najskôr rozhodnúť či chceš pracovať a venovať sa finančných situáciám prioritne alebo študovať ...
2. ak sa rozhodneš, vyber si čomu sa chceš venovať konkrétnejšie - odboru, zameraniu ... a spôsobu ako to urobiť
3. pri výbere premýšlaj nad tým kde chceš pôsobiť a v akom kruhu ľudí
a to je celé ... toto je život ... interakcia medzi ľudmi a spôsob akým tento život žijeme, to všetko si vyberáme sami a nič iné v tom nie je ... jedno z toho si proste musíš vybrať a prispôsobiť tomu svoj život ... či už budeš podnikať alebo vyhráš v športke, alebo predáš nejaky milionovy napad uspešnej psoločnosti, či budeš pracovať ako barmanka ... alebo budeš študovať nejakú somarinu alebo niečo zaujímavé čo ťa baví ...budeš proste žiť, zvolíš si svoj spôsob ... to je nutné urobiť (ešte je jedna možnosť ale tá nie je pre normalnych ludí, to je nerobiť nič, parazitovať na inych ludoch a iba prežívať bez toho aby si bola schopná nejakej väčšej interakcie s okolím) ... čiže si nutne vyberieš toto a potom už iba kde a s kým ... a je to ... život nie je raketová veda ... to s emóciami a pocitmi, s nimi je to už ťažšie
@mojdedo Možno to skúsim! @Julik-gymnastics Tu je asi ten problém. Som si tak uvedomila že to, čo ma baví a čo mám rada mi nejde až tak ako som si myslela že mi pôjde. A naozaj sa snažím a to mi tak všetko možno trocha znechutilo. A navyše strednú mám s umeleckým zameraním, tak vlastne ani nemám toľko možností ako som si niekedy myslela. Ale dakujem, máš pravdu @Coock haha, tvoja rada sa mi páči, len je to možno trocha zložitejšie. Ale vyskúšam to! Dúfam že máš pravdu a tento trik zaberie @Melancholik Dakujem Ti krásne! Naozaj. V podstate som si všetkého toho vedomá čo si napísal a máš pravdu, len neviem. Asi len musím prekonať strach a pôjde to. Určite nechcem parazitovať na iných a len tak prežívať, to by som bola na seba naštvaná! Dakujem, naozaj! Popremýšľam o tomto všetkom...
proste tak ako povedal Coock rop čo chceš i keď ti asi bude dlhšie trvať kým prídeš na to čo to je
no ja nwm vieš lebo ja mám koníčkou až príliš konkrétne ich mám pripližne ... Počítam...
No môžeš si byť istá že ich je viac ako 10 (a ak by som cudzie jazyky počítala po jednom tak záujmov by bolo aj viac než 17 :S )
:S :S :S
ja som zistila jednu vec, hocijako si človek život plánuje, nikdy nič nejde podla plánu...je to o riskovaní , o šťastí , o náhodách i o nehodách...nikdy nevieš ktorým smerom začne fúkať
tak ja som tiež chcel hrávať na gitare, avšak ani po rokoch mi to nejde, baví ma to, ale nikoho nebaví ma počúvať. skúšal som všelijaké veci, istý čas som sa venoval kulturizmu, ale to ma vôbec nebavilo, vidím toľko ľudí, čo ich niečo baví a sú v tom dobrí, ale nejde o to robiť veci dokonale, ja som sa však vzdal už toho tréningu, či už svalov alebo hudobného sluchu, proste chápem, že človeka omrzí, keď je nemehlo, no nerob si z toho nič, máš celý život pred sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Akože chceš aby sme ti tu teraz naplánovali tvoju budúcnosť, či ako?
1. skús sa najskôr rozhodnúť či chceš pracovať a venovať sa finančných situáciám prioritne alebo študovať ...
2. ak sa rozhodneš, vyber si čomu sa chceš venovať konkrétnejšie - odboru, zameraniu ... a spôsobu ako to urobiť
3. pri výbere premýšlaj nad tým kde chceš pôsobiť a v akom kruhu ľudí
a to je celé ... toto je život ... interakcia medzi ľudmi a spôsob akým tento život žijeme, to všetko si vyberáme sami a nič iné v tom nie je ... jedno z toho si proste musíš vybrať a prispôsobiť tomu svoj život ... či už budeš podnikať alebo vyhráš v športke, alebo predáš nejaky milionovy napad uspešnej psoločnosti, či budeš pracovať ako barmanka ... alebo budeš študovať nejakú somarinu alebo niečo zaujímavé čo ťa baví ...budeš proste žiť, zvolíš si svoj spôsob ... to je nutné urobiť (ešte je jedna možnosť ale tá nie je pre normalnych ludí, to je nerobiť nič, parazitovať na inych ludoch a iba prežívať bez toho aby si bola schopná nejakej väčšej interakcie s okolím) ... čiže si nutne vyberieš toto a potom už iba kde a s kým ... a je to ... život nie je raketová veda ... to s emóciami a pocitmi, s nimi je to už ťažšie
@Julik-gymnastics Tu je asi ten problém. Som si tak uvedomila že to, čo ma baví a čo mám rada mi nejde až tak ako som si myslela že mi pôjde. A naozaj sa snažím a to mi tak všetko možno trocha znechutilo. A navyše strednú mám s umeleckým zameraním, tak vlastne ani nemám toľko možností ako som si niekedy myslela. Ale dakujem, máš pravdu
@Coock haha, tvoja rada sa mi páči, len je to možno trocha zložitejšie. Ale vyskúšam to! Dúfam že máš pravdu a tento trik zaberie
@Melancholik Dakujem Ti krásne! Naozaj. V podstate som si všetkého toho vedomá čo si napísal a máš pravdu, len neviem. Asi len musím prekonať strach a pôjde to. Určite nechcem parazitovať na iných a len tak prežívať, to by som bola na seba naštvaná! Dakujem, naozaj! Popremýšľam o tomto všetkom...
no ja nwm vieš lebo ja mám koníčkou až príliš konkrétne ich mám pripližne ... Počítam...
No môžeš si byť istá že ich je viac ako 10 (a ak by som cudzie jazyky počítala po jednom tak záujmov by bolo aj viac než 17 :S )
:S :S :S