. Známky mám jednotky dvojky.Na gymnázium nechcem ísť. Bavia ma jazyky.A chcela by som robiť niečo z jazykmi. Alebo právničinu. Vlastne ja sama neviem. Nenašla som v okolí žiadnu strednú ktorá by bola zameraná na tieto veci. Je to skôr samá hotelová a obc
tak keď nie si rozhodnutá podla mňa je gympel jediná možnosť.. lebo keď si na zdravotnej zmyslíš, že chceš študovať informatiku tak to môže byť problém
A ja mám za sebou hotelku - a neboj, na takej poriadnej s jazykmi z cviku nevyjdeš... veď ich potom môžeš študovať na výške ďalej... plus budeš mať aj niečo "v rukách". Varenie v hoteli vo Švajci by som za pokladňu v tescu nemenila
Ja som na Hotelovke a nie je to tam najhoršie ..aj ked dosť si trhám vlasy za to že som nezvolila radšej bilingválny gympel..ak ta bavia jazyky tak nie je čo riešiť si myslím
Chcela by som ist na Obchodnú akadémiu- bilingválny odbor Lenže niesom ešte rozhodnutá... Myslite že je to dobra volba..... ked ma bavia jazyky ale nie matika ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A ten vek si zabila
Skús počekovať nejaké to podnikanie,hotelku určite neodporúčam
Jasné ten vek som si až teraz uvedomila
btw, to je super nápad, ale keď si už na základke mala dvojky, tak neviem, u nás mali problémy aj tí čo šli zo základky so samými jednotkami
+na jazyky alebo právničinu (aj tak si to rozmyslíš ešte xkrát)si neviem predstaviť fakt nič lepšie ako gympel