v proteíne máš len bielkoviny atd atd...prečo by ti to malo zastaviť rast ? ...ja mám hovädzí od carnivoru...a je to asi naj proteín...resp. pre mňa, lebo nemôžem laktozu a rozpúšťa sa super aj vo vode
@7 ...veru tak !!! nepočúvaj reči tých babiek a dedkov čo majú debilné reči a je to pre nich svinstvo...kebyže si máš toľko bielkovín dostať z bežnej stravy ako máš dokopy v proťáku vyšlo by ťa to neskutočne draho ...jediná vec čo ti zastavuje rastový hormón je objemovka som čítal...teda vo veku 15-18 rokov, ale či to je extra pravda, to už neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.theintellectualdevotional.com/blog/wp-content...
nie zeby si isiel na fitness fora nejake, alebo do predajne s doplnkami ale budes tu spamovat jak diva svina
Ked su to len bielkoviny tak to môže žrať aj 1-ročné decko či čo... ?
Len sa uistujem, ....
kým si nepicháš steroidy a nepožieraš tabletky primárne určené na rakovinu krčka maternice, tak je to v pohode ešte
2. kupuj od stillmasu , nu3tion , pretože 985 proteinov na každej stránke sú predražené , niektoré škodlivé ešte k tomu.
A na záver ti radím neveriť ničomu čo píšu o tých výrobkoch , hneď prejdi na zloženie a to si čítaj.
Na kĺby si kúp kilo kolagénu radšej a máš toho 100 krát viac ako v hentom.