Mňa by zaujímalo či už niekto z vás bol v takej situácii keď mal niekomu podať prvú pomoc. A ako ste reágovali? Spanikárili ste, alebo ste si zachovali chladnú hlavu?
Chodím na kurz prvej pomoci a teoreticky by som prvú pomoc vedela podať, ale stále
NEviem, este sm sa v takej situacii neocitla, ale zaklady viem (pocas dlhej cesty autom rabujem lekarnicku) a v skole sme mali Ancu, tak sme to nacvicovali...Zavisi od povahy a situacie
Ano moja segra dostala volaky zachvat a vykrutilo jej ruky nemohla dychat. Ak mam povedat pravdu fakt nikto nevedel co ma robit. Teraz uz viem. A ak by som aj vedel, tak by som asi aj spanikaril znovu lebo to je sok aj pre mna nie len pre pacienta.
Nestalo sa mi to, ale chodila som kedysi na kurz prvej pomoci a podla mna by som uz len nieco urobila. Myslim, ze by som bola schopna v pripade potreby urobit pre druheho hocico.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov