Viem, že to tu už bol viac krát ale ako ste prežili prvý deň/týždeň/mesiac na strednej? Poznali ste tam niekoho? Rozprávali ste sa s niekým vôbec, alebo ste sa nezapájali?
Prvý deň bol celkom chaotický keďže som tam nikoho nepoznal, prišiel som do triedy medzi prvými a sadol som si do prázdnej lavice, postupne začali chodiť ostatný až si ku mne jeden z nich sadol, hneď sme spolu začali kecať a povahovo sme si úplne sadli.. Ako chodili ostatný, tak sme ich začali rozoberať, napríklad prišiel nízky, chudý chalan s okuliarmi a hneď sme si povedali, že ten bude nejaký bifľoš alebo čo Potom ďalší týždeň sa nám vyvracali naše zaradenia spolužiakov a z malého, chudého bifľoša sa vykľul MMAkar
Čiže prvý deň buď otvorená, spoločenská a hlavne neškatuľkuj!
ano poznala, pisali sme si na fb predtym myslim ze bola taka skupina na fb zase prvaci tak tam..
ale tak postupne sme sa otukavali, kedze vsetci boli zvedavi co a ako
v triede som mal tri spolužiačky zo ZŠ, tuším ešte do škôlky sme spolu chodili...a hneď v prvý deň som si sadol k jednému chalanovi a sedeli sme tak dokonca štvrtáku...takže prvý deň vykecávačky hneď...
jedna spolužiačka bola spolužiačkou aj na ZŠ, ju som poznala
prvý deň nás len nová triedna povodila po celej škole a ukázala kde máme triedu, nebol veľmi čas na spoznávanie... na druhý deň spolužiak, prirodzený extrovert, dal kolovať papier nech každý napíše meno a fb a vraveli (sme) vtipy a oťukávali sa, dosť nám to pomohlo spoznať sa... ale aj tak som sa snažila byť v úzadí a čo najnenápadnejšia
no bolo to také pozorovanie ľudí, samé nové tváre. ale našťastie tam bolo aj pár ľudí čo som poznala zo zš. a môj naj kamarat, takže som sa mala s kým baviť
tie prve obdobia boli super, mali sme aj tzv adaptacny tyzden. a s novymi ludiimi sme chodievali po skole na pivo/kofolu, to osm bola riaaaadne spolocenska, skro potom to opadlo
nás zo základky z triedy išlo 11 na jednu školu, ale chvalabohu do jednej triedy ma dali len s 1 bývalým spolužiakom bola som veľmi rada, byť s rovnakými ľuďmi v triede 13 rokov by bolo už predsa moc
1. týždeň sme mali adaptačný kurz, takže sme sa celkom spoznali
potom na konci septembra býva u nás taká školská akcia, na ktorú treba vymyslieť program, takže to nás celkom spojilo
prvý deň na strednej som zažil dva krát, keďže som prestúpil do tretiaku na inú školu na tej prvej škole boli prvý deň aj prvé týždne riadne super, zoznamovanie sa a profesori sa o nás dosť starali, dali nám taký týždeň, kedy sme mali každý deň iba 6 hodín s anglickými lektormi, kde sme sa rozprávali a hrali rôzne hry, aby sme sa oťukali, socializovali sa a pripravili sa trošku s angličtinou
na druhej strednej bol môj prvý deň zvláštny... zaspal som a prišiel som o 9:30 do školy, keď všetkých práve púšťali domov.. takže môj prvý deň bol vlastne druhý deň a bol na kokot, ale prežil som... zoznámil som sa s jednou babou a chalanom, ktorí sa potom stali mojimi najlepšími kamarátmi
nikoho som nepoznala,sadla som si k takému debilovi,čo mi liezol na nervy nikto sa s nikým nerozprával bolo tam strašné ticho a cítila som sa strašne divne a myslela som si,že sa zabijem ....ale časom sme sa skamarátili a teraz je to super.
poznal som kamaráta, s ktorým som chodil aj na základku, tak sme sedeli spolu a potom to po čase išlo nejak samo, ten prvý mesiac je každý v prdeli že WTF čo tu robím nikoho skoro nepoznám
Prvý deň na Strednej Škole bol celkom fajn keďže na to Gymnazium na ktorom som ja nás šlo asi 17 s našej školy. Našťastie do jednej triedy teda do áčky nás dali asi 7 ostatný šli do béčky a do céčky. Ale na Anglitčine s Pani Profesorkou Ľudmilou Berackovou a na Ruštine s tou istou sme sa spájali s triedami a delili na skupiny a aj na Telesnej Výchove ostatné sme mali celá trieda. Ale s béčkou máme lepší vzťah spravili sme si aj pár výletov na konci roka aj počas školského roka hlavne keď sa konali matury. Ale mesiac na zoznámenie sme chodili každý piatok večer niekam vonka do baru a tak. A môj prvý deň bol taký že vstala som o 6:00 obliekla sa umyla potom vyzehlila vlasy namalovala sa a išla na vlak keďže bývam vv Jesenskom a išli aj so mnou aj moje 4 spolužiačky Peťa, Vikina, Stela a Tami(Tamara) vlakom a keď sme ale potom sme boli už v Rim.Janovciach a tam nastúpil ďalšie 2 pasážierky konkrétne Paťka a Natka, no a potom keď sme už boli v RS tak sme vystupili z vlaku a šli do školy a potom nás dali do 1 triedy. Poznala som viacerých ale nie až tak osobne ale aj teraz ich už tak poznam heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Sice nie sme dobry kolektiv, ale da sa tam prezit
Dobre si pamatam ten pocit ked som vosiel do triedy a zistil ze som jediny chalan a triedna ma supla do prvej lavici.
ale hej, rozpravala, teda chalani sa rozpravali so mnou
Čiže prvý deň buď otvorená, spoločenská a hlavne neškatuľkuj!
ale tak postupne sme sa otukavali, kedze vsetci boli zvedavi co a ako
prvý deň nás len nová triedna povodila po celej škole a ukázala kde máme triedu, nebol veľmi čas na spoznávanie... na druhý deň spolužiak, prirodzený extrovert, dal kolovať papier nech každý napíše meno a fb a vraveli (sme) vtipy a oťukávali sa, dosť nám to pomohlo spoznať sa... ale aj tak som sa snažila byť v úzadí a čo najnenápadnejšia
1. týždeň sme mali adaptačný kurz, takže sme sa celkom spoznali
potom na konci septembra býva u nás taká školská akcia, na ktorú treba vymyslieť program, takže to nás celkom spojilo
na druhej strednej bol môj prvý deň zvláštny... zaspal som a prišiel som o 9:30 do školy, keď všetkých práve púšťali domov.. takže môj prvý deň bol vlastne druhý deň a bol na kokot, ale prežil som... zoznámil som sa s jednou babou a chalanom, ktorí sa potom stali mojimi najlepšími kamarátmi