tak myslela som si že to bude lepšie, akože stredna škola..no prvy dojem nebol až taký dobry, ale celkom to ušlo aj ked teraz je to lepšie ked som už tretiačka
Hlavne si strednu uzi, lebo aj ked sa to teraz nezda, su to najkrajsie casy. Fakticky! Myslim ze prvy rocnik bol v pohodke. Mali sme furt volno uplne lazo-plazo a potom prisla makanda
@genie hej hej tak zakladna skola, tam bol jediny problem co bude na obed, ist tam prezut sa odtrpet, domov, ist von, neucil si sa, trojecka, atd...
ale kazda ta institucia ma svoje caro ci uz stredna alebo zakladna ide aj o ludi ktori su tam a uvidis ci budes mat stastie alebo nie. ja som sa na strednu tesila aj netesila, mala som obavy lebo som sla do uplne noveho prostredia, ineho mesta kde som nikoho nepoznala ale vela mi to dalo, som teraz stastny cloviecik
@handy Som na tom presne ako si bola ty. Nová škola vo veľkom meste. Budem dlho cestovať. Celkovo nové prostredie. Keď som na tú školu bola pozrieť, tak som z toho nemala dobrý pocit. Okrem toho sa bojím že nebudem zvládať učenie. Vlastne sa chystám na bilingválnu obchodnú akadémiu...
skvelý, jedno z najkrajších období, čo som zažila kopec nových ľudí, september bol úplne letný, všade hrali All summer long od Kida Rocka, fajčili sme s kamarátkou také tie voňavé slimky Kiss Energy (ich vôňa mi strašne pripomína začiatky na strednej , cítila som sa hrozne dospelo, začala som chodiť na koncerty, na vysvečku som mala možno dve 3ky, ktoré som považovala za strašné zlyhanie, našla som pár spriaznených duší a spoznala svoju prvú veľkú lásku... krásne časy
@genie velke mesto-male mesto, toe jedno za tyzden spoznas za mesiac aklimatizujes po polroku uz budes po chodbe prechadzat ako pani prvak si uzi, vzdy je prvak najlahsi ja som v nom sice mala najhorsie znamky ale mne chvilu trva kym sa aklimatizujem a hlavne som spoznavala bary po okoli obchodna akademia? zvladli to ini, zvladnes to aj ty nove prostredie je prilezitost na pozitivne zmeny tak sa toho chyt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale čo sa učiva týka tak 1. bol pre mňa rozhodne ťažší než 2. ani neviem prečo proste to akosi nešlo
ale kazda ta institucia ma svoje caro ci uz stredna alebo zakladna ide aj o ludi ktori su tam a uvidis ci budes mat stastie alebo nie. ja som sa na strednu tesila aj netesila, mala som obavy lebo som sla do uplne noveho prostredia, ineho mesta kde som nikoho nepoznala ale vela mi to dalo, som teraz stastny cloviecik
a preco sa tam netesis?