Inak antidepresíva sú kokotina začne ti z toho jebať (poznám už dosť prípadov, jedna si z toho dokonca robila koktejly s alkoholom tak si domysli ako to dopadlo...) radšej si daj cigu, zapni dobrú hudbu a buď rád, že si.
@supersayan Iba psychiater, ale on ti ich nepredpíše len tak, väčšinou to je terapia + lieky, podľa toho ako to posúdi, rozhodne nečakaj že ti "niečo predpíše" a pôjdeš domov.
@klaudiqaaa Nie je nič lepšie ako keď sa zľahčujú problémy druhých ľudí na základe problémov tretieho sveta. Jeden z dôvodov, prečo sa ľudia boja vyhľadať odbornú pomoc lebo veď "to je banálne, aha ako sa majú tí chudáci v Afrike" ..
len psychiater, ale to neznamená, že ty si len tak dojdeš, povieš si, že chceš ľahšie antidepresíva bez terapie a tak to aj bude, to nie je okienko vo fastfoode (a takto sa to vraj nezvykne robiť). a nie je to ani ako v simpsonovcoch, že šupneš si tabletku a budeš šťastný
@klaudiqaaa toto je ale somarina, sama si pomenovala príčinu, prečo z toho ľuďom začne jebať- práve pre to, lebo si myslia, že sú výnimoční, keď požierajú antidepresíva, miešajú to s chľastom a drogami- no čudujme sa svete, že sa im úzkosť a depresia prehĺbila.
Nie je to chobotina, tomu, kto má ozaj psychické problémy tie lieky NAOZAJ pomôžu.
@klaudiqaaa Ja si zase myslím že to sem nepatrí. Aj keď by to určite bolo na dlhšiu diskusiu ako naša spoločnosť a vývoj psychických ochorení súvisí.
A antidepresíva nie sú kokotina, skôr ide o to či je psychiater kokot a predpíše to čo má, komunikuje s pacientom a podľa toho vhodne prispôsobí liečbu, to že niekto berie antidepresívna neznamená, že bude doživotne na ne odkázaný.
@hetfield ako môžeš porovnávať depresiu (ktorú možno ani nemá) s cukrovkou? problém je v tom, že ľudia a cítia zle a myslia si, že keď zájdu ku lekárovi, predpíše im pilulky na šťastie... Akurát ýže takýtoi liek a bez vedľajších účinkov máš všade vedľa seba- či už je to rodina, rpiatela, láska, hudba a i....
@antifunebracka keď sa ti niečo nepáči nereaguj a nepíš o mne. si kokot o tom už všetci vieme tak už prestaň každému predvádzať to, že máš IQ opice, nikto na tie tvoje tláchaniny nie je zvedavý, zmier sa s tým konečne
@fragile. ja som nezalozil diskusiu ze kde zozeniem lahke antidepresiva, ale ze kto by mi ich mohol predpisat, no a dozvedel som sa ze psychiater, cize tvoja rada ist za psychologom mi je na nic
keby robil v zivote nieco kunstruktivnejsie nez sedel za PC, tak by ziadne depresie, resp.spatne nalady nemal.........
ludia co rano vstanu, vedia si vychutnat dobre ranajky, to ze vonku svieti slnko, vedia si vazit napriklad ze im mama nechala dve eura na stole nech si kupi nieco na desiatu, kto sa neuci stylom ze kazdych pat minut nadava ze jemu sa nechce, kto nehlada na druhych chyby ale je k nim priatelsky aj ked im zrovna nevyhovuje ich povaha, kto sa venuje sportu alebo ma nejaky konicek.......... taky clovek NIKDY ale kurva NIKDY depresie mat nebude..........
to len dnesna jebla generacia by sa vzdy na daco stazovala a kokot robila, potom to tak vyzera....
bud sa z toho vyspis, alebo sa zamyslis nad tym ze problemy si vytvaras sam vo svojej hlave, a bude ti lepsie.....
hej hej, to som pocula, na lieky sa nedam, to je posledna moznost. tie lieky nakoniec aj tak dostal a je z neho iny clovek.
tiez veci ako ako mozes porovnavat depresiu s cukrovkou.. pre info, oboje vas zabije ked lieky neberiete..
no ale k teme, chod k psychologovi, vykecaj sa, mozno bude lepsie. su aj prirodne veci ako sa dostat z lahsich foriem depresie. slnko a vitaminy, nech to znie akokolvek hippie, su najlepsie na podobne veci.
jasne, ze s tazkou depresiou ti nepomozu.
na to je dobry psycholog aby ti povedal co a ako. je to choroba ako kazda ina..
@supersayan áno, počúvaj @49 , kokota s kriticky nízkym IQ a dúfaj, že nedopadneš ako on
@antifunebracka D presne o tomto som hovorila, ale pokiaľ za tvoj kokotizmus fakt nemôžeš, tak sa ti za to smiať už nebudem... len dúfam, že v tom tvojom chorom mozočku konečne pochopíš, že mňa dokážu uraziť len inteligentná ľudia, takže si môžeš ísť zobrať ďalších pár tabletiek, viac ti to už uškodiť hádam ani nemôže....
@supersayan Tak vtom prípade odporúčam tu predposlednú možnosť. Ale nečakaj že lieky tvoje problémy vyriešia. Hovorím ti z vlastnej skúsenosti. A nikdy nerozmášlaj nad poslednou možnosťou, pretože tá je naozaj posledná.
@kurvicqaaa aspon sa nauc napisat slovne spojenie inteligentni ludia jaj pockaj, ved ty nevies, co to znamena a sa do buducnosti nevyjadruj o veciach, o ktorych ♦ vies
dievca, vyzliekaj sa dalej pred zrkadlom, riesenie problemov nechaj inteligentnym a tym, co o zivote aj trosku vedia, tvoj nazor je iba skurvene detsky
zdravý človek nedokáže pochopiť ako sa cíti niekto kto trpí ozajstnými (podotýkam to ozajstnými) depresiami, čiže také akože výjsť na slniečko ..
ako napísal niekto vyššie je to rovnaké ochorenie (resp aby som bola presná pre tieto poruchy sa výraz "choroba" myslím ani nepoužíva) ako cukrovka, vysoký tlak, proste čokoľvek z čoho človeka dostanú (resp zastavia progresiu) iba lieky.
lieky vie predpisat len psychiater, a castokrat tie lieky, ktore ti predpise ti nesadnu. takze ked ti po prvych bude zle, treba ist za nim a povedat to, da ine ... ale urcite treba aj terapia ... aj ked podla mojho osobneho nazoru pchat do seba chemiu, to cloveka zabije ... a na lahsiu depresiu by mozno pomohol aj psycholog ... proste clovek, s ktorym si pokecas, a poradi ti ako dalej ... bez liekov ...
Spojenie "ľahšie antidepresíva" neexistuje, závisí od dávkovania, nedelia sa na silné a slabé. Názory, že ti dojebú psychiku sú scestné - upravujú hladiny určitých látok v mozgu, avšak len na normálne štádium - nedostaneš z nich mániu, odstránia len depresívne príznaky, ľahšie sa spí, atď...
Príznaky depky často od strednej úrovne depresie nevyrieši terapia, len lieky. Pomohli veľa ľuďom - AK sa nemiešajú s alkoholom a pod
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Nie je to chobotina, tomu, kto má ozaj psychické problémy tie lieky NAOZAJ pomôžu.
@laciskoo presne tak!
A antidepresíva nie sú kokotina, skôr ide o to či je psychiater kokot a predpíše to čo má, komunikuje s pacientom a podľa toho vhodne prispôsobí liečbu, to že niekto berie antidepresívna neznamená, že bude doživotne na ne odkázaný.
@hetfield kasli na to, ved na nu kukni, strateny pripad
@antifunebracka keď sa ti niečo nepáči nereaguj a nepíš o mne. si kokot o tom už všetci vieme tak už prestaň každému predvádzať to, že máš IQ opice, nikto na tie tvoje tláchaniny nie je zvedavý, zmier sa s tým konečne
A zakladateľ by za štyri roky na Birdzi mohol vedieť, že sa stačí uprene zadívať na obrázok mačiatka.
For fuck's sake.
@antifunebracka google poradil to isto co som sa docital aj tu, len som cakal aj nejake osobne skusenosti
-tak to nie je 3x konštruktívne z jeho strany... antidepresív by sa človek mal vyvarovať, nie ich zháňať
-to, či má chronickú depresiu musí určiť niekto iný, než on sám
-nie je to "pilulka šťastia", ak sa bude umárať vo svojom nešťastnom živote ďalej, nič sa nezmení, len si vypestuje sk*rvenú závislosť
-keď si niekto dáva antidepresíva ako žuvačky, dojebe si život
ludia co rano vstanu, vedia si vychutnat dobre ranajky, to ze vonku svieti slnko, vedia si vazit napriklad ze im mama nechala dve eura na stole nech si kupi nieco na desiatu, kto sa neuci stylom ze kazdych pat minut nadava ze jemu sa nechce, kto nehlada na druhych chyby ale je k nim priatelsky aj ked im zrovna nevyhovuje ich povaha, kto sa venuje sportu alebo ma nejaky konicek.......... taky clovek NIKDY ale kurva NIKDY depresie mat nebude..........
to len dnesna jebla generacia by sa vzdy na daco stazovala a kokot robila, potom to tak vyzera....
bud sa z toho vyspis, alebo sa zamyslis nad tym ze problemy si vytvaras sam vo svojej hlave, a bude ti lepsie.....
@antifunebracka dakujem
a ta profilovka je pocta etelnairovi, tak co saskujes
lieky mu ho znovu postavia?
tiez veci ako ako mozes porovnavat depresiu s cukrovkou.. pre info, oboje vas zabije ked lieky neberiete..
no ale k teme, chod k psychologovi, vykecaj sa, mozno bude lepsie. su aj prirodne veci ako sa dostat z lahsich foriem depresie. slnko a vitaminy, nech to znie akokolvek hippie, su najlepsie na podobne veci.
jasne, ze s tazkou depresiou ti nepomozu.
na to je dobry psycholog aby ti povedal co a ako. je to choroba ako kazda ina..
keby ich bral skor, mozno by to bolo lepsie.
nepropagujem to tu ale niekedy to inak ako s liekmi naozaj nejde.
@antifunebracka D presne o tomto som hovorila, ale pokiaľ za tvoj kokotizmus fakt nemôžeš, tak sa ti za to smiať už nebudem... len dúfam, že v tom tvojom chorom mozočku konečne pochopíš, že mňa dokážu uraziť len inteligentná ľudia, takže si môžeš ísť zobrať ďalších pár tabletiek, viac ti to už uškodiť hádam ani nemôže....
A na lieky pozor! Je to svinstvo...
dievca, vyzliekaj sa dalej pred zrkadlom, riesenie problemov nechaj inteligentnym a tym, co o zivote aj trosku vedia, tvoj nazor je iba skurvene detsky
zdravý človek nedokáže pochopiť ako sa cíti niekto kto trpí ozajstnými (podotýkam to ozajstnými) depresiami, čiže také akože výjsť na slniečko ..
ako napísal niekto vyššie je to rovnaké ochorenie (resp aby som bola presná pre tieto poruchy sa výraz "choroba" myslím ani nepoužíva) ako cukrovka, vysoký tlak, proste čokoľvek z čoho človeka dostanú (resp zastavia progresiu) iba lieky.
Príznaky depky často od strednej úrovne depresie nevyrieši terapia, len lieky. Pomohli veľa ľuďom - AK sa nemiešajú s alkoholom a pod