tak ma teraz napadlo, zaujíma ma, prečo určití muži (vlastne už od detstva) pestujú vzťahy iba s dievčatami...niektorí ich radia medzi gayov, ale poznám prípady, ktoré to vylučujú...čo vlastne vedie tieto jedince ku kamarátstvu len s dievkami? a nejako sa
Tak ja sa tiez kamaratim vacsinou s babami, respektive fakt ze dobri kamarati su u mna vsetko baby. Nie ze by som sa chalanom vyhybal, ale rozhodne moje kamosky vedia o mne viac ako kamarati. Ale zas zeby som mal len dievcata za kamosky tak to teda nie, to by som nerozchodil
K tomu, že sa kamarátia niektorí chalani prevažne s dievčatami ich vedie asi to, že si s nimi viac rozumejú, lebo sú citlivejší, vnímavejší ako väčšina chlapcov.
Takže skôr nadviažu kamarástvo s dievčaťom a možno preto, že šanca, že by našli podobného chalana je dosť malá, sústredia sa pri hľadaní nových priateľstiev iba na dievčatá a preto si nenájdu žiadneho kamaráta-chalana.
Ale nie som psycholog, ani sa tým nezaoberám, takže to som sa len tak zamyslela a šanca, že je to práve tak je dosť malá
skoro do tej skupiny patrim. lebo da sa povedat ze vacsina mojich kamaratstiev je prave s dievcatami. niektori si myslia ze som gay, ale ja nie som. aspon si to myslim. chalani ma nejako sexualne nepritahuju. prave naopak, dievcata ma pritahuju a preto sa snazim vyuzit co najviac s nimi
a mam par (ale ovela menej) dobrych kamaratov - chalanov. moze za to aj fakt ze som proste exemplar kery sa tazko hlada aspon si to myslim ja. ja nie so ako ostatny a je len niekolko mne podobnych
poznam osobne viac takych chalanov ktori sa bavia viac s dievcatami,2ja z nich su moji najlepsi kamarati uz par rokov,okolie,hlavne byvali spoluziaci v triede ich aj podozrievaju/podozrievali ze ci nejsu tepli,aj sa viac zaujimaju o modu a tak celkovo o vyzor aj take babske klebety ktore spolu radi rozoberame ale obaja su normalne heteraci,su to velmi dobri kamarati cize kebyze su gayovia mne by take nieco nezatajili a ako tu uz par dievcat spominali radsej sa tiez bavim s nimi ako s vacsinou kamaratiek,su ovela uprimnejsi a nejsu vobec falosni a je s nimi najvacsia sranda,ako s nikym inym koho poznam
mišosedemstový: ale ja myslím, že to nie je celkom normálne...podľa mňa to má dopad na psychiku, teda určite to má...mozog funguje a ráta s určitými princípmi vznikajúcimi vo fylogenéze, a ide o akési potlačovanie niektorých týchto princípov...akýže to má dopad v praxi? to bych já chcela vedieť...asi o tom hodím reč s niekm dobre známym prípadom, ktorý je tiež mojím kamarátom je ich veľa, mala som aj na základke kamarátov dvoch takých, existovali len jeden pre druhého a zvyšok? dievky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
K tomu, že sa kamarátia niektorí chalani prevažne s dievčatami ich vedie asi to, že si s nimi viac rozumejú, lebo sú citlivejší, vnímavejší ako väčšina chlapcov.
Takže skôr nadviažu kamarástvo s dievčaťom a možno preto, že šanca, že by našli podobného chalana je dosť malá, sústredia sa pri hľadaní nových priateľstiev iba na dievčatá a preto si nenájdu žiadneho kamaráta-chalana.
Ale nie som psycholog, ani sa tým nezaoberám, takže to som sa len tak zamyslela a šanca, že je to práve tak je dosť malá
a mam par (ale ovela menej) dobrych kamaratov - chalanov. moze za to aj fakt ze som proste exemplar kery sa tazko hlada aspon si to myslim ja. ja nie so ako ostatny a je len niekolko mne podobnych
A ano, je to exemplar kery sa tazko hlada
sak to je uplne normalne...aj to treba