@ssnehulienka prečo každý hovorí že v puberte budeš ešte mega rásť ...atď. ? ako keby to bolo pravidlo.
Ja som rástol asi tak mikro miesto mega v puberte , dosť možné že bude na tom rovnako.
@mm47 okej fajn nemusi to tak byt ale chcela som skor povedat, ze v puberte proste rasties ked si to vezmes v casovom rozhrani ovela viac ako normalne...
podľa mňa je to normálne moja sestra to má tak nejako podobne, ale zase chlapci sa neskôr vytiahnu aj keď je pravda, že ja som mala v tvojom veku 165 cm
Myslím, že žiadna anomália sa v Tvojom prípade nekoná a ešte sa vytiahneš, zmohutnieš
Napr. ja som bola iný hybrid. V 13-tich rokoch som merala 180cm Môj bracho mal v tom istom veku nejakých 160-165cm, možno ešte menej a teraz má 16. Môžem povedať, že je o niekoľko centimetrov vyšší a nabral toľko svalovej hmoty, že ma nosí na ramenách ako vrecko zemiakov
@committedsuicide123 To je blbosť podľa mňa Neviem koľko môj otec meria ale je odo mňa nižší asi o pol hlavy čiže asi nižší o takých 4-5cm A to mam len 16 čiže možno ešte vyrastiem viac (dúfam že hej)
@spiralfaust keby si furt narážal hlavou o veraje tak by si bol zase rád nízky .... to už tak býva .... ale ja by som už nižší byť nechcel .... radšej to pretrpím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
v deviatke sa tak vytiahneš ako všetci naši chlapci
Je síce pravda, že je dievča, ale rast má už za sebou, tak sa nesťažuj.
@ssnehulienka prečo každý hovorí že v puberte budeš ešte mega rásť ...atď. ? ako keby to bolo pravidlo.
Ja som rástol asi tak mikro miesto mega v puberte , dosť možné že bude na tom rovnako.
Napr. ja som bola iný hybrid. V 13-tich rokoch som merala 180cm Môj bracho mal v tom istom veku nejakých 160-165cm, možno ešte menej a teraz má 16. Môžem povedať, že je o niekoľko centimetrov vyšší a nabral toľko svalovej hmoty, že ma nosí na ramenách ako vrecko zemiakov
@committedsuicide123 Moj foter má okolo 185 cm
A rasťák to určite nie, je to kravina ani o tom nič neviem pravdupovediac
no ja meriam tolko isto ako moja mama taze u mna genetika funguje
@ofsplatter tak to by mal potom este vyrásť