5.:zvladla si to aj textovo, krestanstvo nie je jedina viera, takze veta "kazdy kto ma nejaku vieru vie ze je to debilina" nie je prave na mieste, vzhladom k tomu, ze reinkarnacia je sucast myslienky inej viery...
Ak by clovek veril v reirkarnacii tak je potom vyznaacom budhizmu nie? oni veria v tom, nie? sansara a tak dalej .... a podla mna to moze ale nemusi byt pravda. ... kedze som katolik tak mozem verit iba ak v tom, ze moja dusa bude poletovat alebo pojde niekde inde.
ale zasa z druhej stranky ta reirkarnacia moze byt aj pravda, ten zivot sa neustale potom obnovuje ... takze fakt neviem ci je reirkarnacia pravdiva alebo nie ked zomrem tak to zistim ale len na maly moment potom.
Kasko - kto veri v reinkarnaciu, tak nemusi byt hned vyznavacom budhizmu. A hlavne budhizmus nie je jedine nabozenstvo, ktore veri v reinkarnaciu. Ja napriklad verim v reinkarnaciu, ale nie tak ako to uci budhisticke nabozenstvo...
Lucates ano mas pravdu i ked .. nedjem tu tahat nabozenstvo ja sam nechodim do kostla le pokial viem ... veriaci deda katolici by v tom podla mojej minienky nemali. ... a zasa je aj zname to, ze existuju duchovia tak ta reirkarnacia moze a nemusi byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A ja idem onanovati pri predstave nahej panny marie tak ma ospravedlnte.
Dufam ze Panbozkovi sa tiez vratia tie statisice mrtvych vo vojnach vedenych v jeho mene
ale zasa z druhej stranky ta reirkarnacia moze byt aj pravda, ten zivot sa neustale potom obnovuje ... takze fakt neviem ci je reirkarnacia pravdiva alebo nie ked zomrem tak to zistim ale len na maly moment potom.