Ja som v to istú dobu verila a tá predstava sa mi páči. Keď zomrieš tak a znova narodíš.A nie je to tak ako si napísala, že duša zostáva žiť v inom človeku. Aj tá duša zomrie ale znovu sa narodí ako batoľa. A ide to postupne ak v to veríš tak najskor si bola len niaky malý živočích potom inteligentnejší a inteligentnejší až si sa narodila ako človek.
ja v to neverím pretoze by potom tento zivot co zijeme teraz bol uplne zbytocny a teda bez zmyslu....ked mame prilezitost tak by sme mali napravovat veci teraz...tesit sa z malickosti teraz
a keby to aj existuje tak na co to je dobre ked si z tych minulych zivotov nic nepamatame a teda nevieme z toho brat ziadne skusenosti a vzdy by to islo len fut a furt odznova a nic z toho...aky to ma potom zmysel?
Neverím na reikarnáciu, lebo je to sprostosť čo nedáva logiku. A viem, mám zážitky (teda od mojich blízkych), že niečo ako "nebo" ako to ty nazývaš, existuje
Reinkarnácia? Toto je najväčší blud, je to obrovské klamstvo na ľudí, pretože ľudia budú zle žiť a keď zomrú pôjdu do pekla, ale oni si budú myslieť, že budú mať ešte veľa šanci na dobrý život, ale už žiadnu druhú šancu nedostanú. Život máme len jeden. Reinkarnácia vyhovuje hriešnikom ktorí vedia, že keď zomrú za svoj zle prežitý život pôjdu do pekla, ale oni radšej budú tvrdiť, že budú mať ešte ďalšie životy, alebo niektorí sa ospravedlňujú, že po smrti už nič nie je a tak si môžu robiť čo chcú a bezstarostne si užívať. A čo ak ste sa zmýlili? Čo potom?
Verím v reinkarnáciu... Duša nikdy neumrie, pretože je súčasťou jedného veľkého celku, ktorému niektorí vravia Boh, život a iné... Každá z týchto "vecí" je nekonečná a silná.
Žiť však treba teraz, pretože aj tak si potom nič nebudeme pamätať.
Musím nesúhlasiť s Martinmnom, pretož hoci verím, že moja doša po smrtimôjho tela ide ďalej do kolobeho života, žijem najlepšie, ako viem. Prečo by človek, ktorý verí v reinkarnáciu mal žiť zle? Aké výhody mu to prináša? Hovoríš, akoby dobrý život nebol prirodzený a človek sa musel veľmi premáhať, aby žil dobre...
Ja verím na reinkarnáciu,ale podľa mňa sa môžeme reinkarnovať aj do zvierat,rastlín,alebo aj niečoho neživého...hocičo,čo bude práve vznikať,keď ja budem zanikať.
skor by bolo divne keby daco take neexistovalo si myslim lebo potom akoze co by sa malo stat z mojou dusou??? by bola akoze v dakom nebickku alebo de?? ved to je kravina
AKO JE REINKARNACIA SKUTOCNA TAK AKOTO ZE PRED 200 ROKMI NA CELEJ ZEMI BOLA MAXIMNALNE 1 MILIARDA LUDI A TERAZ JE TO VYSE 6 ??? SKRATKA KED VSETKO PROSPERUJE A JE NAS VIAC. SAK AK REINKARNACIA EXISTUJE TAK JE IBA OBMEDZENY POCET LUDI LEBO SA ZNOVA NARODI...
ehm .. aj tomu neveríím .. a ani nikdy verit nebudem .. ale tak vcera som kukala taky film .. ale malo to strasne silny pribeh a tam bolo nieco take ... ako ten film bol uzasny .. ale ja v to neverim
@cocca-colla no hey , aj ja viem kde je nebo ked som isiel na dovolenku tak som tam bol , bolo celkom dobre len som si tak neuzival pripadalomi to jak keby ans osrali a sme v economy ,sry ale to tak vyznelo ako keby ti tí tvoji blizky rozpravali o lete v lietadle
Gloria Polo bola horlivá propagátorka reinkarnácie. Keď sa ocitla na hranici života po smrti, s veľkou bolesťou a hanbou sa presvedčila, že reinkarnácia je ľstivé diablovo klamstvo. Pán Boh vo Svätom písme hovorí, že na zemi žijeme len raz: „Nezabúdaj, že niet návratu (pre mŕtveho)“ (Sir 38, 22); „A ako je ustanovené, že ľudia raz zomrú a potom bude súd“ (Hebr 9, 27). Život máme iba jeden a je neopakovateľný; človek zomiera len raz. Toto nám hovorí Pán Boh.
Reinkarnácia, je ľstivým klamstvom zlého ducha
Naopak, tvrdenie, že existuje reinkarnácia, je ľstivým klamstvom zlého ducha, ktorý chce, aby ľudia začali bagatelizovať následky svojich hriechov a prestali veriť v Bohom zjavenú pravdu o existencii večného zatratenia a o neopakovateľnosti pozemského života.
To, čo nás Ježiš vo svojej Cirkvi učí o reinkarnácii, je jednoznačné: „Po ukončení tohto nášho ,jediného životného behu‘ (Lumen gentium 48) sa už nevrátime do iných pozemských životov. ,Je ustanovené, že ľudia raz zomrú a je súd (Hebr 9, 27). Po smrti nejestvuje ,prevteľovanie (reinkarnácia)‘“ (KKC 1013).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a keby to aj existuje tak na co to je dobre ked si z tych minulych zivotov nic nepamatame a teda nevieme z toho brat ziadne skusenosti a vzdy by to islo len fut a furt odznova a nic z toho...aky to ma potom zmysel?
a to tu na svete by sa furt striedali tí istí ľudia? keby to tak bolo tak by nás tu bol stále rovnaký počet, kto by zomrel by sa hneď narodil...
BLBOOOSŤ
Žiť však treba teraz, pretože aj tak si potom nič nebudeme pamätať.
Musím nesúhlasiť s Martinmnom, pretož hoci verím, že moja doša po smrtimôjho tela ide ďalej do kolobeho života, žijem najlepšie, ako viem. Prečo by človek, ktorý verí v reinkarnáciu mal žiť zle? Aké výhody mu to prináša? Hovoríš, akoby dobrý život nebol prirodzený a človek sa musel veľmi premáhať, aby žil dobre...
A čo je to vlastne dobrý a čo je zlý život?
Nijaká reinkarnácia neexistuje !
Gloria Polo bola horlivá propagátorka reinkarnácie. Keď sa ocitla na hranici života po smrti, s veľkou bolesťou a hanbou sa presvedčila, že reinkarnácia je ľstivé diablovo klamstvo. Pán Boh vo Svätom písme hovorí, že na zemi žijeme len raz: „Nezabúdaj, že niet návratu (pre mŕtveho)“ (Sir 38, 22); „A ako je ustanovené, že ľudia raz zomrú a potom bude súd“ (Hebr 9, 27). Život máme iba jeden a je neopakovateľný; človek zomiera len raz. Toto nám hovorí Pán Boh.
Reinkarnácia, je ľstivým klamstvom zlého ducha
Naopak, tvrdenie, že existuje reinkarnácia, je ľstivým klamstvom zlého ducha, ktorý chce, aby ľudia začali bagatelizovať následky svojich hriechov a prestali veriť v Bohom zjavenú pravdu o existencii večného zatratenia a o neopakovateľnosti pozemského života.
To, čo nás Ježiš vo svojej Cirkvi učí o reinkarnácii, je jednoznačné: „Po ukončení tohto nášho ,jediného životného behu‘ (Lumen gentium 48) sa už nevrátime do iných pozemských životov. ,Je ustanovené, že ľudia raz zomrú a je súd (Hebr 9, 27). Po smrti nejestvuje ,prevteľovanie (reinkarnácia)‘“ (KKC 1013).
pokračovanie
» jezismaria.ic.cz/jezis_maria_sub...