chcel som napisat ze sa ti to neoplati ale 36 eur meni situaciu coto je za kabelu ked ti ju presivali a ty si ju zase roztrhala? ja osobne by som sa nato vyebal a kupil si druhu ale tak asi ti to neda. Ja len vim ze kamarat takto 3 krat reklamoval kopacky [200e cca.] a dva razi mu vymenili potom vratili penaze. Asi mas zly obchod Inac nechat ju na predajni bola asi blbost
Kamarat presne takto reklamoval telefon.. 2x pohoda no na 3. pokus mu ho vratli s tym ze mu nic nieje.. myslim ze volaal niekam vyssie veducemu obchodu alebo tak nejak a stazoval sa trosku pritvrdil a ten mu povedal nech ho posle este raz ze on sa o to postara.. tak skus nieco aj ty .. nehovorim ze hned sa vyhrazat ale pritvrd sprav cirkus a hadam to zafunguje
Urobila som cirkus na predajni a nepomohlo :/.. predavačka mi ešte povedala, že vedúca by sa so mnou bavila ešte inak..(nemyslela asi zrovna pozitívne)..tá predavačka bola fajn, ale ja chcem nas5 svoje peniaze..a chcem spravodlivosť ! :/..
35 eur sice nie je ziadna velka polozka, ale uz len z principu... zamietaju tretiu reklamaciu, lebo velmi dobre vedia, ze su povinni vratit ti peniaze, uz ziadne presivanie a zasivanie.
myslim, ze lahko vyguglis, ako sa dostanes k nezavislemu znaleckemu posudku, len stoji to peniaze... ale obchod ti okrem ceny tasky preplati potom aj naklady na ten posudok (pocitam s tym, ze bude v prosech teba, i ked sa na to neda spolahnut...)
Altero shop :/..čo to je za obchod..keď ju na 3. krát ani neprešijú len dajú do ruky že ná..zober si ju..ale načo mi je roztrhaná ?!..a nedalo mi to proste, nesúhlasila som s tým ako to "zreklamovali" ..tak som si ju nemohla zobrať..a predavačka : Kĺudne sem pošlite aj SOI..mne to je jedno.. ..môže toto byť ? :/
@4 to čo je za prístup že ti predavačka povie že sa s tebou bude vedúca baviť inak?? wtf? by som jej napľula do ksichtu a dala si spraviť znalecký a ešte keby vyšiel v môj prospech poslala by som tam soiku
Je mi jedno, koľko to bude stáť, len hlavne aby to bolo v môj prospech (čo mi ale nikto nikde nezaručí)..a stojí mi to za to úsilie..až mi to ten znalec uzná..potom tam môžem dôjsť s tým že ha! pozrite a vysmiať sa im do tváre ..to by ma veeľmi potešilo..no a ešte niečo také mi povedali že oni to pošlú ešte na posúdenie do Poľska..čo to je SHIT ?! ..poľské nekvalitné výrobky..mala som odtiaľ ešte jedny topánky kt. sa mi po týždni natrhli ale to mi hneď vrátili peniaze..čisté shity .."výrobky"..neodporúčam tam nikomu nakupovať..a ešte na 3.krát čo ti majú vrátiť peniaze/alebo šancu na výmenu tovaru reklamáciu zamietnu..! :/
Prekontrolovala som v reklamovanej kabele podšívku. Zistila som, že textilná podšívka je v štandardnej kvalite a bola správne všitá. Je však silne opotrebená - pozatrhávaná, Natiahnuté textilné vlákna v mieste zošitia svedčia aj o neprimeranom zaťažovaní kabely, pri ktorom došlo k uvoľneniu vlákien v mieste zošitia.
Záver :
Príčinou vzniku reklamovanej chyby bolo neprimerané zaťažovanie dekoratívnej kabely, pri ktorom došlo k natiahnutiu textilných vlákien podšívky v mieste zošitia. Na textilnej podšívke je aj množstvo mechanických poškodení - zatrhnutím..
Odporúčam reklamáciu neuznať.
ALE AKO DO RITI JE MOŽNÉ že sa na tej pošahanej taške objavila tá chyba už po mesiaci čo som ju ani poriadne nevyužívala a stala toľko koľko stála, no a ak si budem chcieť dať napísať znalecký posudok..tak to budem musieť ísť zase do tej všivavej predajne ?! :/
"Príčinou vzniku reklamovanej chyby bolo neprimerané zaťažovanie DEKORATIVNEJ kabely..."
tak toto ma dostalo ...no budeš musieť, keďže si tam tú tašku nechala, čo bola chyba :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
35 eur sice nie je ziadna velka polozka, ale uz len z principu... zamietaju tretiu reklamaciu, lebo velmi dobre vedia, ze su povinni vratit ti peniaze, uz ziadne presivanie a zasivanie.
myslim, ze lahko vyguglis, ako sa dostanes k nezavislemu znaleckemu posudku, len stoji to peniaze... ale obchod ti okrem ceny tasky preplati potom aj naklady na ten posudok (pocitam s tym, ze bude v prosech teba, i ked sa na to neda spolahnut...)
tu je zoznam súdnych znalcov skús sa preklikať k nejakému z tohto odvetvia a dúfaj že posudok nebude drahý
Prekontrolovala som v reklamovanej kabele podšívku. Zistila som, že textilná podšívka je v štandardnej kvalite a bola správne všitá. Je však silne opotrebená - pozatrhávaná, Natiahnuté textilné vlákna v mieste zošitia svedčia aj o neprimeranom zaťažovaní kabely, pri ktorom došlo k uvoľneniu vlákien v mieste zošitia.
Záver :
Príčinou vzniku reklamovanej chyby bolo neprimerané zaťažovanie dekoratívnej kabely, pri ktorom došlo k natiahnutiu textilných vlákien podšívky v mieste zošitia. Na textilnej podšívke je aj množstvo mechanických poškodení - zatrhnutím..
Odporúčam reklamáciu neuznať.
ALE AKO DO RITI JE MOŽNÉ že sa na tej pošahanej taške objavila tá chyba už po mesiaci čo som ju ani poriadne nevyužívala a stala toľko koľko stála, no a ak si budem chcieť dať napísať znalecký posudok..tak to budem musieť ísť zase do tej všivavej predajne ?! :/
tak toto ma dostalo ...no budeš musieť, keďže si tam tú tašku nechala, čo bola chyba :/
veľké rozmery, vyzerala stabilne..žiaľ, iba vyzerala