Renesky ci renistky...co viete o tychto babach?...preco vstupuju do hnuti?
poznam par takych bab...vacsinou vo veku 14-16 rokov...lebo tie rozumnejsie sa v 16 vacsinou na to vyseru...rady sa mlatia ako chalani a maju podobne nazory...ale povacsine su to priatelky neonacistov...alebo ich milenky...niektore baby su v tychto hnutia
Budem hnusny, ale niektori jedinci zenskeho pohlavia si potrebuju dokazat ze su drsnejsie ako chalani alebo vydrzia aspon tolko co my no a niektore to pachaju takouto cestou
Ako povedal Folkqrapp su to renseky ziadne renistky. Nejake som videl, par poznam a nepovedal by som, ze sa zrovna chcu bit (nie ze by s tym mali problem, tie co poznam sa parkrat pobili ale co ja viem tak bitky nevyhladavaju, nevyzivaju sa v nich a vobec si nepotrebuju dokazovat ze su lepsie ako chalani). Osobne mi nevadia, povacsinou su to celkom pekne baby A co som zistoval (povacsinou na pokeci) tak tu filozofiu 88 vyznavaju tak z 50% alebo ako by som to povedal. Proste vedia ako by to dopadlo keby hitler vyhra atd ale su neznasaju ciganov (ako drviva vacsina SR) a pristahovalcov. Na nich sa uplne presne hodi ta skladba od orlika, tam bol text nieco v style ze cudzinici kludne pridte, popozerajte sa a potom palte domov. A vacsinou sa oznacuju ako nacionalistky a nie nacistiky a to vcelku sedi aj na to co vyznavaju...
Samozrejme nepoznam kazdu renesku ani len polovicu renesiek na SR ale s tymi co som sa rozpraval my to takto nejako vychadza.
PS: inak ovela lahsie sa s nimi keca na takuto temu ako s nackami
PPS: mne tiez imponuju a s jednou som chodil a to nie som nacek, skin ani nic podobne
jurko takze tvoje diskusie by mali byt len od 17...alebo az 18?...aspon mne to z toho vyplyva ...a neber to tak ze na teba utocim abo co ja len tak konstatujem
treba sa nejakej opýtať,prečo vstúpili do hnutia.Sú to ale normalne v pohode baby,čo uznavaju našu ideologiu.proste ženy,baby,dievčatá,čo zmýšlajú nacionalosticky/nacisticky(ak sa teraz bavíme o NS reneskách,tie ostatné ma netrápia) a chcú mať skinheadsky štýl v babskom prevedení.Nejako nechápem o zmysle tejto diskusie.Je to ako keď máte babu diskofilnú,hip hoperskú a pod...Ale pár ich poznám,jednak,že sú to poväčšinou fakt krásne ženské a po druhé,sú tie jemnejšie a citlivejšie,čiže moc sa biť ani nechcú.Ok,občas si udrú,ale ja som také zažil asi len 2x, no a po tretie, dá sa s nimi omnoho otvorenejšie rozprávať. U mňa sú renesky jasná voľba
neviem ci bola tato diskusia zamerana na to aby si zhadzoval zeny...len hlavne ze vy s nimi nespavate...preco len zeny su vzdy tie kurvy....
A myslim si ze zena samozrejme moze mat na to padne argumenty, ked chce patrit k vam....fakt tato diskusia je zamerana na to aby spravila zo zien handry...
Holyknight - to zas nie. akoze,ak to tak ten chlap bere jeho problem,ale ked uz,tak renee su povacsinou priatelky.
ale to nieje pravidlo,su to proste baby,co chceli do hnutia,paci sa im ten zensky skinheads styl,maju rovnake nazory a myslienky. nemusi spavat s nackom/skinom aby sa z nej stala reneska.
@31 ale sama si napisala ze su ich frajerky...s takou som sa ani nestretol co by bola v hnuti a jakziv by z nikym z nich nechodila ci nespavala s celym hnutim
pre mna neni pochopitelne ani to ze je chlap nacek a nee to este zena ked je reneska proste to robja preto lebo nemaju rozum naozaj vacsinou su to tak 14-16 a ked ich to neprejde ani potom tak smola
Takže chcem iba vyjadriť svoj názor na všetko čo tu píšete.... A čo keď mam 15 rokov... Môžem mat vlastný názor na všetko na čo chcem... Keď som sa pridala do hnutia tak som si najprv všetko tzv. naštudovala ale nedala som si tlačiť kaleráby do hlavy.... Nie všetky renesky chodia s neonacistami... Ako tu už niekto poznamenal existuje ešte veľa ďalších organizácii ako Oi, Sharp a podobne. A zbožňujem výroky niektorých ľudí ktorý nevedia nič o takýchto veciach ale nechali si natlačiť do hláv rôzne nepravdy a začali ich šíriť ďalej... A inak pre informáciu určite neuznávam ideológiu 88...
mima4444 este som nevidel renesku ktora by chodila s chalanom ktory uznava Sharp... ale to nevadi
a suhlasim s tym ze vela ludi nema ani šajnu co to napr. skinheads je a veria reciam ktore im do hlav natlkli iny ludia...
a zboznujem ked niekto spaja skinheads s nacizmom a tvrdi z to je to iste DD ved to je na smiech... ale neodsudzujem nikoho kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor a zaradit sa do skupiny kde sam chce...
mima4444 ... mi sa pozname aj keci ak sa nemylim ... ale k teme mas uplnu pravdu ja som reneska a nikdy mi nic nikto do hlavy netllkol som z duse nenavidim ciganov a rakosnikov podobne ako sprostych ludi ... ale co sa nacizmu fasizmu a rasizmu tyka tak su veci s kt. suhlasim ktore akceptujem ale nemusim ich ... siknov poznam az az nerobim nikomu kurvu a to ma to drzi asi tri roky mam plno kamosov ale nemam problem pokecat aj s afa ked to ma rozum ... a ked aj su renesky co spali s polkou hnutia ako to uz bolo niekde spomenute tak je to kktina oznacovat tak vsetky ... co baby poznam ja tak bud maju frajerov a su im verne alebo nemaju frajerov ale nespavaju s nikim ... ja sa nechcem nikomu vyrovnat toboz nie chalanom ale s nimi si rozumiem a bitky nevyhladavam som schopna dat pohube ked si o to niekto koleduje ale nie za kazdu cenu vazim svoje slova rozhodnutia aj ciny ... asi tolko k tomu ...
No, niečo k veci...takže: ani z daleka nespadám do kategórie 14-16, napriek tomu ma to ešte neprešlo...nie každý skin musí byť zákonite nazi a tak je to aj so ženskou časťou hnutí...Považujem sa skôr za nacionalistu; inteligentný chápu, pre obmedzenejších: s nacizmom to má, okrem základu slova, len pramálo spoločné...môj priateľ nie je nácek, dokonca ani skin, a nevyspala som sa s celým hnutím, dokonca ani s polkou, vlastne čo je asi najšokujúcejšie, s nikým, pretože som verný človek. Nacionalizmus totiž bojuje za tradičnú rodinu a spať s každým kto ide okolo mi moc tradičné nepríde..mlátiť sa nemlátim, ale skákať po hlave si nenechám a čo sa týka ideológie 88 v niečom bola dobrá, v niečom zlá...tak ako všetko okolo nás má svoje plusy aj mínusy a je to len a len na racionálnom zvážení každého z nás, čo si z toho vyberieme...
Poviem vám to takto. Je mi jedno čo si o tom pomyslíte. Renesky nemusia byť reneskami aby boli zaujímavé alebo aby sa rovnali chalanom. Podľa mňa je to úplná blbosť. Reneskami sú kôli tomu že nato dôvod majú.
Nemusíte hneď vravieť, že sa chcú rovnať chalanom.
Pre tých nevzdelaných....zistite si najprv čo je hnutie skinhead (napr. filmom skinhead attitude) a až potom dačo hovorte...renesky sú uplne obyčajné holky len žijú určitým životným štýlom....ba dokonca mnoho z nich sa naozaj zaoberá pomermy na SR čo je podľa mňa oveľa lepšie ako presedieť hodiny pred zrkadlom...a to že chcú byť ako chalani?? väčšiu hlúposť som ešte nepočula...
ja som reneskou uz 5 rokov a mam trochu viac nez 15.... a renesky nie su kurvi pre nackov to su take zastarale nazory... ja som sa nikdy zo ziadnim skinheadom nevyspala a ani som so ziadnim nechodila vzdy som mala frajera co k nam nepatril tieto veci nemaju nic spolocne... a renesky nemaju vymyte mozgy .... my aspon vidime aka je skutocna situacia na slovensku a chceme s tim aj nieco robit..... dokazeme sa postavit za svoj narod a chranime si ho pred parazitmi..... na tom nieje nic zle..... a namiesto toho aby nas ludia kritizovali by si mali uvedomit aka je realita a netrepat hovadiny ked ani sami nevedia o com tocia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Samozrejme nepoznam kazdu renesku ani len polovicu renesiek na SR ale s tymi co som sa rozpraval my to takto nejako vychadza.
PS: inak ovela lahsie sa s nimi keca na takuto temu ako s nackami
PPS: mne tiez imponuju a s jednou som chodil a to nie som nacek, skin ani nic podobne
Ale tak zalezi aj od cloveka
ale...to neznasam ekd sa takto daco vyvysuje ze je chalan...ale to je uz o inom
hh..inak bitky su dobre..tak co...
a k téme....osobne som sa nestretol so žiadnou...
skôr s punkerkami... a teda tak som sa to aj ja dozvedel, že renesky sú dievčatá čo so skínmmi súhlasia...
A este ako sa odlisuju ? To je nejaka kasta nejaky iny ludia ? Proste nechapem co ti na nich imponuje
vobec neviem co riesite ?
CHalan je len zvedavy...nejde o kasty..
Ked je chalan skinhead , neonacista , metalista , onanista taq je to normalne.
Zenska sa zacne pridavat k nejakemu myslienkovemu hnutiu a zrazu to niekto riesi.
Gratulujem
A myslim si ze zena samozrejme moze mat na to padne argumenty, ked chce patrit k vam....fakt tato diskusia je zamerana na to aby spravila zo zien handry...
ale to nieje pravidlo,su to proste baby,co chceli do hnutia,paci sa im ten zensky skinheads styl,maju rovnake nazory a myslienky. nemusi spavat s nackom/skinom aby sa z nej stala reneska.
a suhlasim s tym ze vela ludi nema ani šajnu co to napr. skinheads je a veria reciam ktore im do hlav natlkli iny ludia...
a zboznujem ked niekto spaja skinheads s nacizmom a tvrdi z to je to iste DD ved to je na smiech... ale neodsudzujem nikoho kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor a zaradit sa do skupiny kde sam chce...
the end asi ste stastny ze som skoncil ze?
a môj názor na toto všetko znie nemusí každá reneska vstupovať do hnutia len kvôli iným ale môže aj z vlastného presvedčenia a z vlastných ideálov .
Nemusíte hneď vravieť, že sa chcú rovnať chalanom.
Renesky niesu opišťané trápne dievčatka.....každa jedna je svojím spôsobom dokonalá...
Osobne sa zaradujem medzi nacionalistov...je to moje vierovyznanie...