ma už nebavy počuvat ako sa tu vsetko kazi, ako nikdo nema robotu, ako romovia cu zbit obchodnika ktory potrestal ich kradnuce deti, nebavy ma už žit v tejto nespravodlivosti, nebavy ma počuvat o tom jak je každy emo a ake tažke psychicke stavy zaživa, sk
a čo chceš zhodiť systém ? vystrielať všetko zhodiť atómovky a kto prežije to tu bude budovať na novo ? . tak fajn si sa vyrozprával je ti ľahšie ?. prečo by to mal niekto meniť ten kto má tu moc vie ako to využiť, tak načo by niečo menil. A ten kto je dole proste bude dole. Čo chceš ako tým, že mladí sme new generácia natrieme to tým starým a ako spravíme si nové pravidlá ? Ktoré nebudú rešpektovať, pretože sme mladí ? Musíš sa pekne naučiť hrať s kartami, a keď budeš mať manners tak porazíš starú generáciu a ty sa staneš zrazu tým starým a zas prídu mladí . toto je kolobeh krásny úžasný Od zajtra separuj odpad, môžeš sa stať vegetariánom, pripoj sa k OSN choď robiť osvetu, nezištne každému pomáhaj. Potom ti bude ľahšie a budeš na seba hrdý, že si niečo zmenil ?
mate pravdu, takto je to skvele, prepačne, len som sa strhol , to poznate ked človek spi, a nečo sa mu zazda, tak sa strhne,
nic sa nedeje dalej spime v tej nasej spoločenskej kome
bol to výkrik do tmy mno škoda, že bez komentov ... všetci rozmýšľajúci ľudia ti dajú za pravdu, ale toto je svet a ten nezmeníš, sme príliš pohodlní.. zatiaľ je všetko v rovnováhe sem tam nejaký únik, ale keby nebolo na svete zlo, tak by sme ako spoločnosť zostali nevyvinutí boh vie, v ktorej homo etape by sme boli teraz .
musí sa niečo diať, aby sa mechanizmus hýbal !
it is just the way it is
no ozaj som to tak nemyslel ako to mozno vyznelo, len ma kratna nudi ten sposob života ktory je len nobodobouu formou otroctva, z telky kukame te sračky a este sme aj radi, vsak ten "novy" film sme este nevideli. cele jeto tu v podstate bez nejakeho ciala, den za dnom, a ked kuknem na ludi v električke moc sa od seba nelisia, sami kloni tejto spoločnosti,
ale to je jedno, mozno je este slabe spoločenske podvedomie, tak či tak, ono to pride, skor alebo neskor ludia skratka potrebuju žit inak, hoci teraz sa to nezda
@kiklop : uplne ta chapem, ja som tiez uz prejedeny a znechuteny z tejto reality. tiez ma to uz nebavi...ked chces môzme si o tom pokecat aj trochu viac, ale radsej cez TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
nic sa nedeje dalej spime v tej nasej spoločenskej kome
Hej, tvoje riešenie bude lepšie ... Aké to vlastne je? ... Ahá, no predsa revolúcia ... Aká? ... To je najskôr jedno, hlavne, že revolúcia
musí sa niečo diať, aby sa mechanizmus hýbal !
it is just the way it is
ale to je jedno, mozno je este slabe spoločenske podvedomie, tak či tak, ono to pride, skor alebo neskor ludia skratka potrebuju žit inak, hoci teraz sa to nezda