hmm noked mam narodeniny sami tak zle zvyka na nvoe cislo .. ked sama niekto opyta.. ale kedsom maala 13 tak som hvorila ze kks ze 15 je za vek.. potm osm mala 15 a chcela uz mat 18 terza ked idem mat 18 zda sami to málo a ze som taka mladáá este oproti vsetkym neviem jasi to budem mysliet asi aj pri 30tke
Absolútne to nerieším... koho by to aj trápilo...možno okolo 45 začnem riešiť vek s pribudajúcimi vráskami...no na svoj vek som nikdy nevyzerala ,vždy mi ľudia tipujú o 3-4 roky menej ...niekedy našťastie ,inokedy bohužiaľ
vek na ktorý vzerám sa líši od veku na kt. sa správam a tieto dva sa tiež líšia od toho kolko realne existujem na tomto svete, ale nejak extra ma to netrápi takžeé .. nie neriešim.
jaj, deti moje... ja uz som stara koza! a vek riesim hlavne v obchode, ked si chcem kupit pivo a predavacka odo mna furt pyta obciansky... ta po 10 rokoch by ich to uz naozaj mohlo prejst -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale čo ja viem, necítim sa dospelo, vlastne ja sa už asi 3 roky cítim sále rovnako, jediným zlomom v mojom živote bol ten vodičák ako u @6
čiže komplexne to hodnotím ako nie, neriešim
a 18stka aj tak nič nezmení, niet sa kam ponáhľať
aj ked @nobile by vedel povedať
.. alkohol, žúrky .. to všetko môžem mať aj teraz
a mimochodom, všetko od padnutia sedemnástky je super !
..kvak..
...Ale skratka mam pocit, ze po 18 zacal zivot utekat 10x rychlejsie ako dovtedy
Mozno je to tym, ze sa od vtedy staram o seba sam.
Zijem si svoj zivot a riesim kazdodenne problemy a "pressure" v praci a inde...
A dovtedy bol zivot gombicka...
Ale bez srandy, niekedy mam dojem, akoby som bol 60 rocny starecek v tele 20 rocneho typka ...Silene
(Ale neprinutim sa spat viac ako 4 hodiny denne, ani za toho pana )