Ak ste to niekto brali prejavovali sa u vas vedlajsie ucinky ako pocit smutku, nesustredenost, atd ?
Lebo ja to uz beriem 3 mesiace a zacalo sa to u mna prejavovat nemam na nic chut, nic ma nebavi som uplne pasivny, len tak som smutny ani neviem z coho st
To, čo píšeš ty, to nie, iba suché pery, koža celkovo, no a cca po pol roku mi prestal poriadne pracovať pankreas, čo je tam tiež napísané. Je to svinstvo.
ja som tiež nepociťovala žiadne vedlajšie učinky okrem vysušovania, čo vlastne ani nie je vedlajší účinok nemohol si si to len nejak vsugerovať alebo také niečo? lebo naozaj máš malú dávku, ja som mala 40kg a brala som 30mg a tie vedlajšie účinky sa začnú prejvovať až pri vyšších dávkach.. ja som čitala aj že by sa cvičiť nemalo lebo su oslabené klby a že ludia menej vo fitku vladali.. ja som si cvičila veselo, ešte mi to lepšie išlo jak bez roacc
je to pomerne veľké svinstvo, ja som ho zvažoval kedysi ale nakoniec som do toho nešiel, v USA mal tuším aj nejaké veľké problémy, súdne spory a neviem či tam nebol istý čas aj zakázaný
Zrovna to žerem. Ale len 10 mg denne, lebo išlo fakt o veľmi mierne akné. Pery mám síce suché jak Sahara, no inak fajn a aj tie 2 obligátne jebáky týždenne čo som mával sú už het. Po všetkých tých nefunkčných mastičkách a kokotinách, konečne niečo čo fachčí.
To je proti akné? a načo to vlastne beriete? však generácie pred vami nebrali na to nič a prežili to v pohode.. stačí čistiť ksicht a vytláčať najhnusnejšie jebáky
inak tiež si myslím ako @8 , že si to možno vsugerúvaš.
ja, keď som si vstrede bratia prečítala všetky tie vedľajšie účinky tak som mala tiež chvíľu pocit, že som depka a že nevládzem. a ja som si to fakt len vsugerovala na pár mesiacov.
a mala som dávku 30mg a mala som vtedy asi nejakých 50kíl, už sú to roky, čo som to brala.
@sufurky asi som to brala tak, ako mi to bolo naordinované. keby to mám brať podľa tvojho plánu čiže vtedy na moju váhu 5mg tak by mi to asi hovno pomohlo, keďže som nemala jeden jebák na čele ale vážnejšiu formu akné.
Jeden fakt tento liek a jemu povodne boli vyvyjane proti rakovine , ja osobne to beriem ako jed a že na akne, ved ked to nepomaha proti rakovine tak proti akne prečo nie hlavne že zarobime
@sufurky no neviem. mne to na akné pomohlo. a už je to 6-7rokov, čo som to brala a nebolo mi žiadno uškodené. a pochybujem, že sa nejaké uškodenie po tých rokoch na mne prejaví.
@greyness
v Amerike je zakázaný a milióny ľudí sa súdi za samovraždy a ostatné trvalé vedľajšie účinky, spôsobuje autoimunitné ochorenia, ktoré sa môžu vyskytnúť až po pár rokoch užívania ako napr. crohnova choroba,zápalové črevného ochorenia atď...
brala som akné stále mám, ale to hlavne pubertou.... moje vedľajšie učínky: vysušovanie, bolesť kĺbov, ospalosť, citlivosť na svetlo a ku koncu mi aj trošku začali vypadávať vlasy ale prežila som
Ja som to brala dokonca kratšie než ty a tiež som mala problém s nesústredenosťou , taktiež bolesť kĺbov,ospalosť....Nakoniec som to musela vysadiť, kvôli zvýšeným pečeňovým testom... A všetko to čo si ty uviedol, je pri vedľajších účinkoch lieku, neviem prečo by ťa mali posielať k inému lekárovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Žiadne vedľajšie účinky som nepociťoval okrem suchej kože a suchých pier ...
ja, keď som si vstrede bratia prečítala všetky tie vedľajšie účinky tak som mala tiež chvíľu pocit, že som depka a že nevládzem. a ja som si to fakt len vsugerovala na pár mesiacov.
a mala som dávku 30mg a mala som vtedy asi nejakých 50kíl, už sú to roky, čo som to brala.
Ja teraz pišem o vedlajšich učinkoch a nie o učinnosti ktora je podla mna 0 a skor si ešte uškodíš a to je dokazane
v Amerike je zakázaný a milióny ľudí sa súdi za samovraždy a ostatné trvalé vedľajšie účinky, spôsobuje autoimunitné ochorenia, ktoré sa môžu vyskytnúť až po pár rokoch užívania ako napr. crohnova choroba,zápalové črevného ochorenia atď...
Každý človek je ale iny