Dnes som videl dokument o farárovi, čo žije s bezdomovcami, prostitútkami a zlodejmi a dokázal ich napraviť. To čo nedokáže štát a väzenie, dokázal 1 človek. Pozrite tu: » blog.horehron.sk/motivacia/maria...
hmmm bola som v Žákovciach, nie ako účastník (samozrejme) ale skôr ako pozorovateľ a naozaj je tam doslova "zmes" ľudí s rôznou minulosťou myslím že prekročili limit osob minimálne o 70% to znamená že ľudia tam spávali aj po chodbách na matracoch atď. inak vzadu sa budujú menšie domčeky pre rodiny, kt. tam sú atď... úplne zmiešane pocity boli po tom dni..človek si uvedomí pravé hodnoty.
mala som tú česť Maroša spoznať, už vyše 8 rokov jazdím na jeho koňoch .... takže vyše 8 rokov sa stretávam s týmito ľuďmi. Raz niekto príde, po čase sa postaví na vlastné nohy a odíde znova žiť plnohodnotný život na ktorý má právo, ak sa mu to teda podarí. Je to nová šanca začať odznova pre tých ktorí padli na samé dno ... podľa mňa by tento spôsob svojím poňatím liečby pomohol oveľa viac ako väzenia (tie už iba v tých najvážnejších prípadoch, fakt vážnych ) .... myslím, že je tam krásne vidno heslo "Ora et labora" ... tolko z mojej strany
bol som tam lebo kamos z decaku sa dostal do situacie ze inu moznost nemal len tohoto cloveka.
ale tie podmienky, to ti ludia tam sú ako zvery, v jednej miestnosti spavaju aj 16 a bez posteli na karimatkach ci v spacakoch, ked maju mobil zoberu mu ho, cely den ta vyzenu von robit ci je horucava ci prsi a debil makaj
ten clovek nekona z dobroty srdca, to je iste
toho kamosa som odtial zobral
@tibia nehovorím, že je to tam luxus .... ale ľudia ktorý sú tam sú radi že majú aspoň to ... sto ľudí sto názorov, čo íné ... vždy sa nájdu odporcovia ale treba poznať skutočnosť a podstatu veci ... zažiť a potom hovoriť ...
ty ho zastavas lebo ti dovoli jazdit na koni a nie si v nudzi zit tam ako zver.
vies co moja mila?
prajem ti zazit to co ti chudaci tam u toho otrokara skurveneho zazivaju
keby som ho nepoznala tak by som si nedovolila písať do tohto fora ... Nebyť jeho tak vela ludi by už neumeselo byť medzi nami .... Aj to málo čo má tak aj to rozdá, šancu začať odznova, ale pre niekoho je to možno až príliš málo a pýta viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
bo vyzera jak chuck norris
bol som tam lebo kamos z decaku sa dostal do situacie ze inu moznost nemal len tohoto cloveka.
ale tie podmienky, to ti ludia tam sú ako zvery, v jednej miestnosti spavaju aj 16 a bez posteli na karimatkach ci v spacakoch, ked maju mobil zoberu mu ho, cely den ta vyzenu von robit ci je horucava ci prsi a debil makaj
ten clovek nekona z dobroty srdca, to je iste
toho kamosa som odtial zobral
ty ho zastavas lebo ti dovoli jazdit na koni a nie si v nudzi zit tam ako zver.
vies co moja mila?
prajem ti zazit to co ti chudaci tam u toho otrokara skurveneho zazivaju