nemam rad spolocnost, a hlavne demokracia moze byt fajn, ale aj tak vzdy vacsina zahlasuje inak ako chcem ja a moj hlas znamena velke hovno...mam pocit, ze v spolocnosti clovek nemoze byt slobodny, ono je to sice tak, ze obcan odovzdava cast svojej slobody statu, ale asi ani nema velmi na vyber...niekedy by som radsej zil niekde daleko v horach, prec od uradov a spolocnosti, s ktorou sa nestotoznujem...
rodinu si nemozeme vybrat ale spolocnost v ktorej sa nachadzame a v ktorej je nam najlepsie si vybrat mozeme. rodina ako spolocnost? u mna ani nie spolocnost ako rodina? to skor
mna napadne Marxova konfliktualisticka teoria rodiny, v ktorej vidi miniaturny obraz kapitalistickej spolocnosti.. snad som to napisala dobre.. a z funkcionalistickeho hladiska je rodina zakladom spolocnosti, pretoze v rodine sa formuju osobnosti.. a tak podobne.. (sociologiu som mala pred pol rokom.. tak snad som to moc nedokaslala)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov