gyc je otrepavane ruze.. romantika je nieco co vymysli sam dotycny a tym prekvapi tu dotycnu.. popripade dotycneho aby som neutlacal homosexualnu mensinu
Podla mna romantika sama o sebe je gyc. Kazdopadne gyc vyuzity v spravnom momente ma vzdy dobry efekt. To znamena ze romanticka vecera pri svieckach je gyc, ale nech baby priznaju ze keby im to priatel pripravi tak budu z toho v pecku este na druhy den pri najmensom.
Mne romantická pripadá príroda ... A gýčové červené srdcia s blbými nápismi a darované kvety z kvetinárstva, spomínaná večera pri sviečkach mi tiež nepríde nijak zaujímavá
hajzlové kefy? náhodou, pfef... no to si ma sklamal
kolini, ruže gýč nie sú a nesúhlasím s tým, že romantika je gýč, oba pojmy podľa mňa k sebe majú ďaleko... len ľudia nevedia rozlíšiť v dnešnej dobe to tak... no ktovie asi prečo... že by ste boli sami obeťami?
Romantika je gýč? Hm ťažko s tým súhlasiť Každá citlivá baba má rada romantiku (a to nemusí byť len citlivá, stačí zamilovaná, teda ak nemá srdce z kameňa...) Romantika je všetko možné Môžu to byť aj ruže Ale hlavne to musí byť od partnera spontánne Nech to vymyslí sám a prekvapí tým Vtedy je to najkrajšie A nie aby baba do toho chalana tlačila...alebo mu nejako hovorila že čo by chcela, nech si na to pekne príde sám.
A tí CHALANI čo tvrdia, že romantika je blbosť sú len leniví a bezohľadní! Keby boli zaľúbení tak spravia pre svoju milú čokoľvek tak také blbosti zas nepíšte....
@19 hej je pretoze podla mna uz ju nasilu tlacia vsade (clanky, filmy, rady...) a stava sa z toho viac menej gyc. Ale iste ze ked nieco spravi clovek spontanne tak to gycom nie je
plysove zvieratka, ktorym ked pichnete do brucha alebo zmacknete nosik zapistia "aj lav ju, aj lav ju", umele ligotajuce sa "džajntik" ruze, nechutne obrazky nadrzanych parikov, anjelickovia/amorkovia s kuceravymi vlaskami..je toho vela alebo som antiromanticky typ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
kolini, ruže gýč nie sú a nesúhlasím s tým, že romantika je gýč, oba pojmy podľa mňa k sebe majú ďaleko... len ľudia nevedia rozlíšiť v dnešnej dobe to tak... no ktovie asi prečo... že by ste boli sami obeťami?
Ale tie spomínané hej
A tí CHALANI čo tvrdia, že romantika je blbosť sú len leniví a bezohľadní! Keby boli zaľúbení tak spravia pre svoju milú čokoľvek tak také blbosti zas nepíšte....
a tužidlo, to hovno má vysrať dotyčná?
To je jedno, to je akési random hovno
to co som napisal za tym si stojim..