Vsetci z mojej triedy fajcia a piju iba ja nie! Necahpem preco! Furt chcu aby som zacal aj aj ale ja mam ine priority! Som trocha iny ako oni ja si nechcem kratit zivot a ani byt zavislakom! la preto som otsiderom aj by som cel zapadnut ale to nejde ak fu
myslel som si, ze to budes ty.. ooo lukas je skvely chlapec, on je dokonaly, drz sa lukas aj mnohi starsi su menej inteligentni ako on, vsetci ho milujeme!
nikdy by som sa neprisposobila niecomu co sa mne osobne nepaci len preto ze to robi "vacsina" ...neznasam ludi bez vlastneho nazoru,ktori sa kadekomu prisposobia a podriadia...je mi na grcanie
hej aj ja som bol taký... cigarety srať... no to pitie, s tým som začal až tak dva roky dozadu a môžem povedať že tým, že som sa hral na chrumkavého a dovtedy som to nerobil som stratil pekných pár rokov života. hold čas už nevrátim.
@lucas14 - len s tým nezačni. Teraz nezapadáš, lebo nefajčíš, a ked ani nikdy nezačneš, tak ked budeš mať 18 a viac, tak ti budú kamaráti len závidieť že nefajčíš. Poznám minimum ludí, ktorí to dneska nelutujú, a sú radi že fajčia. inak by s tým najradšej všetci prestali, ale proste sa to nedá. A preto som rád že ja tam nepatrím ked ich vidím kolko platia na cigarety však robia len preto, aby mohli fajčiť
@0 aj unas fajčia... piju ..ja tieš fajčiť cigarety nefajčím enchutimito skorej fajčím zelené aj ked mi stoho nekedy dost jebe ale čo ...
Mám spolužiaka čos a stravuje zdravo a nepije nič ani nefajčí ... a uplna hauzz snim fajčiť je dosť blbosť nezačinaj anis travou budeš nehorazne sprostý alkohol sa da naprikald ked som zhuleny pametam šecko ok a po fajčení tých 24hodin nemožem nanič sustrediť proste passka :/
Inak začal som fajčiť presne asi rok a pol dozadu koneic 9viatej triedy nebolo to kvoli kolektivu proste somt oc el skusiť potejto skusenosti som si kupoval skoro každý week další rok som pestoval teraz som mal tieš nečo nasadene hulil som skoro každý den...
Neni to hrdinstvo vobec
Pit pit som začal preto lebo soms a bez alkoholu nevedel odviazať (hamblivý atd)
Teraz som vlasne pil len raz za 2mesiace a travu som nemal od soboty a už som enrvozny...
Neni to vobec hrdinstvo ani stym nezačinaj ostatný ludia to pochopia až neskor dobre že ty pochopíš teraz ...a nakolektív vškole sa visrať začni posilovať abo čo a rešpekt si získaš aj tým a naviše budu potebe letet baby
Ja by som volil kompromis (nie aby som zapadol, ale pretoze mi to tak chuti ). Pit pivo a fajcit ubalene cigo Pivo je napoj bohov a ked si ubalis cigo, tak do seba tahas menej sraciek akokeby fajcis tie kupovane shity. Kazdopadne ak chces ostat sam sebov a nemat kamosov prosim
Ze si obcas vypijem nie je predsa zavislost a ani mi to moc zivot neskrati - v dnesnej dobe to robi v podstate kazda druha potravina z obchodu Rozmyslaj trochu, pohni strkom... Zeries sladkosti? Tak tie ti tiez moc neprospievaju...
Ani ja nepijem ani nefajčím tak ako spolužiaci... a nezapadám a ani nechcem nebudem si pchať také svinstvo do pľúc ako sú cigarety len kvôli tomu že fajčia všetci... je to podľa mňa dosť úbohé, ako napr. spolužiaci niekedy zbierajú od ostatných po 2 sk aby si mohli kúpiť cigarety
ja to mám presne tak isto ale mne ostáva už len vytrpieť tento rok a potom konečne výška A vôbec nechápem prečo niektorí nedokážu rešpektovať názor ostatných na alkohol a spol
ved to je super ze nefajcis, nepijes .mam pre teba potesujucu spravu mne sa pacia taky chalani nie ty co si myslia ze ked drzia cigaretku v ustach su frajery. a myslim ze niesom sama
veru ser na nich..nejaky debilny spoluziaci ti o to nestoja..u nas chalani hulia travu alebo hulili raz aj v skole v triede ...takmer vseci chalani piju aj fajcia a z dievcat len jedna heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Mám spolužiaka čos a stravuje zdravo a nepije nič ani nefajčí ... a uplna hauzz snim fajčiť je dosť blbosť nezačinaj anis travou budeš nehorazne sprostý alkohol sa da naprikald ked som zhuleny pametam šecko ok a po fajčení tých 24hodin nemožem nanič sustrediť proste passka :/
Neni to hrdinstvo vobec
Pit pit som začal preto lebo soms a bez alkoholu nevedel odviazať (hamblivý atd)
Teraz som vlasne pil len raz za 2mesiace a travu som nemal od soboty a už som enrvozny...
Neni to vobec hrdinstvo ani stym nezačinaj ostatný ludia to pochopia až neskor dobre že ty pochopíš teraz ...a nakolektív vškole sa visrať začni posilovať abo čo a rešpekt si získaš aj tým a naviše budu potebe letet baby
ja som v zivote nepil alkohol ani nepricuchol k cigaretam ajked som asi jediny z nasej skoly..
je mi luto spoluziakov/cok, ktore hned po skonceni hodiny utekaju von zo skoly len aby si mohli zapalit... :-! blee
nikdy nefajcite deti
a potom ostatne...