ano,aj osobne poznam....niekedy je kludny,potom mu nieco preblesne hlavou a beha akoze je niekde vonku...ale inak pohodicka..a co Typek aj ty si rozdvojeny?
každý z nás je minimálne rozdvojenou osobnosťou...pretvarujemem sa pred ľudmi, ktrorí sú autoritou, pred takými na ktorých chceme urobiť dojem, pred tými čo su cudzí...
Mnohí z nás to robia nevedome...len z dôvodu , že sme ľudia-neustále meniace sa živočíchy...hovorím o ontogenéze
a ľudia, ktorí to robie vedome su skutočnými chudákmi!!! idúci s davom...ách tá slepá socializácia či ľudska naivita...
ja som total brutal rozdvojena ale nece sa mi o tom pisat.. idemnooooo hmmm proste sa mi nece pisat preco to vlastne rozoberam?? sak vim ze vas to nezaujima ze sa mi nece pisat.. ale pisem o tom jak pica... a chcela som ist niekam, len tu stracam cas pisanim.. no nejebe mi??? mala by som skoncit.. ale furt pisem do piceee.. zastavteeeee maaaaaaaa jebat na to.. jezis zas som napisala ze jebat na to a uz som mohla skoncit. hen a zase pisem.. no dobre koncim uz
No ja som sa este s clovekom co by mal schizofreniu nestretol ale pocul som o tom vela. Mozno zaujimave je, neviem aky mas postoj k psychotronike a tak, ale schizofrenici vraj maju jednu polovicu svojej aury inej farby ako druhu. Raz som cital o jednom chlapcovi, to bol nejaky slavny pripad na celom svete, ktoremu ked sa zmenila osobnost, zmenila sa mu aj farba oci. Ked bol jeden, mal modre oci, ked druhy, zelene...dost sila ako psychika moze ovplyvnit take veci...A prav dnes som si pozeral v knihkupectve nejaku knihu o mandalach...a ze vraj schizofrenikom sa casto objavuju, ako predstavy alebo sny, mandaly, ktore nejako vystihuju ich osobnost. Mozu sa objavovat aj zdravym ludom, a je top normalne, ale u schizofrenikov vraj casto
aj mna by viac zaujimalo, ake maju ludia skusenosti so schizofreniou, dobra tema
tamvtme to podala z inej stranky, vsetci maju v sebe viac niecoho, je to podla nalady a okolností, mame svoje "masky"...no schizofrenia je psychicka diagnoza, ocakavam seriozne prispevky k tomu, co uz typek napisal v uvode
No myslím, že potom, čo som popísala do blogu môžem byť aj tu úprimná. Podľa psychiatrov mám vraj rozvinutú schizofréniu. A poslednú dobu sa mi zdá, že je tých "schizofrenikov" je daako veľa hlavne v mojom okolí. Psychiatri majú asi radi túto diagnózu. Problém je, že psychatria nelieči, ale utlmuje, aby človek prežíval. Tak sa pýtam, nie sú lepšie halucinácie, triašky, byť mimo tohto sveta ako nebyť ničím? ako byť prázdnou mátohou, ktorá možno kedysi bola človekom?Podľa mňa je dokonca lepšia smrť než toto. Ja si myslím, že samovražda je niečo ako eutanázia a nechápem ľudí, ktorí to berú ako hriech, prečo keď má niekto niekto vážnu chorobu tak v poriadku, lebo sa mu uľahčí a pri psychických poruchách nie. No ale toto je asi iná téma. Ak chcete vedieť aké to je, tak vám to sem napíšem, ale spýtajte sa.
Z rodiny. Áno, už som počula o dedičnosti. Nie, schizofréniu nemám. A to, že sa hádam sama so sebou a som schopná na jednu situáciu reagovať 50-timi rôznymi spôsobmi je malý detail.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Mnohí z nás to robia nevedome...len z dôvodu , že sme ľudia-neustále meniace sa živočíchy...hovorím o ontogenéze
a ľudia, ktorí to robie vedome su skutočnými chudákmi!!! idúci s davom...ách tá slepá socializácia či ľudska naivita...
koniec
the end
fin
finito
konec
ciel
piceeeeeee musim stlacit to pojebane ok
tamvtme to podala z inej stranky, vsetci maju v sebe viac niecoho, je to podla nalady a okolností, mame svoje "masky"...no schizofrenia je psychicka diagnoza, ocakavam seriozne prispevky k tomu, co uz typek napisal v uvode