Keby nebol pohlavný styk medzi mužom a ženou spôsob splodenia dieťaťa, a rozmnožovanie by prebiehalo inak, dnes by na svete možno nebola ani 1 miliarda ľudí. Keďže by každý iba súložil, a nevznikali by z toho deti, ľudia by si ich toľko nerobili.
No a? Čo si tým chcel povedať?
Btw, zachvílu sa aj bude rozmnožovať inak, v Británii už pred desiatkami rokov splodili prvé deti v skúmavke. Dnes sa vytvárajú také veci čo sa týka genetiky a podobne, ktoré financujú aj také veľké spoločnosti ako Google, dá sa predpokladať že za 15 rokov bude bežná prax že sa ľudia budú robiť proste v skúmavkách a jebať budú iba pre zábavu. Teoreticky by si ženy mohli dávať maternicové telieska (čo už dnes existuje), v budúcnosti je dosť možné že ľudia sa budú rozmnožovať v laboratóriu a zároveň budú jebať takže @3 tiež jebe pičoviny.
@midnight Lol peťkorunové urážky si nechaj pre seba. A prečo by neexistovala možnosť mať pohlavny styk ako ho pozname teraz? Lebo to povedal mudrlant midnight ktory si niečo nevie predstaviť tak je všetko hlúpe, a všetci sú retardovaní. Oh pardon Janko Hraško!
Napr. V tej skumavke to už prebieha. Ja ti nebudem dávať hodinu známych spôsobov rozmnožovania a ani tých neznámych. Pre teba si je ťažko predstaviť, že by tvoj bicykel bol červený, aj keď je čierny, s dôvodom že by si si ho tak nikdy nekúpil. To je iba tvoja disfunkcia, nie moja.
@wistingher mhm
množenie v skmavke je stále sexuálne množenie.
lebo definícia sexuáneho monženia je premiešanie génov medzi dvoma jedincami. nemáš sexuálne rozmnožovanie, nemáš miešanie génov, nemáš potrebuj premiešať gény jednotlivývh pohlaví, nemýš potrebu sexu.
povedal nie midnight, ale piaty ročník prvouky na základnej škole.
neni môj problém že nemáš dosť mozgovej kapacity aby si si uvedomil triviálne dôsledky tohto triviálneho faktu. =D
ak ti stále nedochádza, choď znásilniť papraď a počkaj si aké dieťa z toho vznikne (spoiler alert, žiadne).
nie som si istý, učí sa to vrámci tretieho či štvrtého ročníka prvouky na základnej škole, že "sex" zanamená premixovanie génov medzi oboma účastníkmi sexu, aby vznikol diverzný (nespomeniem si teraz akým slvom sa to pomenováva "normálne") jedinec, ktorý jje (viacmenej) kombiáciou génov jedincov zúčastnených v množení ("partnerov" zúčasntených v "sexe"), kvôli tomu žee daný výslledný jedinec je lepším príspevkom do darwinovskej diverity, A HLAVNE má lepši šancu odolať externým vplyvom (baktériám a vírusom, napríklad), keďže kombunuje v genetickom kóde antigény na obe množiny útočníkov ktoré oba účstníci "sexu" (myslím že nestupídne sa tomu hovorí diploidné delenie (googlegoogle... hej, v podstate hej)? počas svojho života sttretli a zažili?
...ehhh... čo si to pôvodne pindal za kokotinu?
whatever, who cares. choď sa doučiť biológiu základnej školy, ak nechceš byť naďalej na smiech =D.
a piče natotálku mol som ožrat, že robím stupídne preklepy, a stále viem viac k veci hovoriť o téme o ktorej si ty založil fórum a pindáš v ňom na mňa pičovinami.
že ti neni hanba =D =D =D
...chceš aj vysvetlenie ako sa pri danom sexuálnom množení rozplieta, prepisuje, a následne znovu splieta (do nového jedinca) DNA? lebo aj to by som možno dal. potom by prišli nejakí týpci čo to vedia presne a odjebali by ma úplne dopreč za to ako som to stupídne a chybne a nepresne vysvetlil....
...a stále by to bolo o 1000% presnejšie než čokoľvek čo o tom vieš ty, očividne.
lebo sú dve varianty, jedna je tá ktorá neviem ako sa volá, ale pri nej sa od slova do slova skopíruje celá DNA (tak sa delia bunky v tvojom anále, keďže mozog nemáš), a výhoda je že máš presne takú istú ritnú bunku s akou si začal, a nevýhoda je že neexistuje ani šancca že by sa ti z tej análnej bunky vyvinul mozgový neurón, čo pozerám že je presne tvoj prípad), a druhá je tá že dva jedince sa na chvíľú zlúčia, a prepletú svoje DNA dokopy, bez čoho mimchodom nneprebieha evolúcia (vidno na tebe), okrem nejakého horizontálneho transféru génov, prípadne mutácií,, no a pri tomto že dva jedince prepletú svoje DNA, tomu sa (zjednodušene) hovorí sex. pointa je v tom že prečítaj si (ak vieš číať) môj predošlý práspevok.
...a už ma nebaví hľadať originálne spôsoby ako zosmiešniť tvoju elementárnu ignornciu, čiže zvyšok si choď doštudovať na wiki, ak vieš čo znamená slovo "študovať", čo silno pochybujem.
...spomínal som že som ožratý prakticky na hranicu niekoľkohodinového okna a napriek tomu viem o genetike, sexe, a delení buniek z hlavy bez prípravy vysvetliť viac a podrobnejšie než si ty kedy vôbec vedel že sa dá? =D
Bla bla kecy ožratého mentálne retardovaného idota nebudem ani čítať. Ty si úplný psychopat. Mal som o tebe lepšiu mienku doteraz.
Myslím, že som to v poslednom príspevku vysvetlil dosť jasne, ak to tvoj mozoček nedokázal pochopiť ani z nadpisu ani z komentáru. Zájdi prosím za lekárom.
Tam ho môžeš upozorňovať na všetky veci čo povie nie podľa tvojich predstáv. Trapko.
Splietaš tu chromozómy niečoho, čo nevznikne a trepeš o sexe s papraďou lebo si ožraté prasa ktoré sa potrebuje ventilovať. Keby ľudský pohlavný styk, súlož, sex,(povedal by som to aj slovníkom ktorému by rozumela spodina ale taký nepoužívam) nebol cestou splodenia dieťaťa(to znamená, že by dieťa vznikalo akýmkoľvek iným fantastickým spôsobom(nechám na tvojej biednej fantázii), na svete by nebola možno ani miliarda ľudí. (Poď rozlož to na jednotlivé skupiny a začni počítať prosím! Chcem presné čísla!)
A chceš poučky tak dobre:
Súlož (iné názvy: koitus, sexuálny styk ľudí, pohlavný styk ľudí, kohabitácia ľudí, lat. coitus) sú všetky druhy priamej sexuálnej interakcie medzi dvomi alebo viacerými ľuďmi, praktická realizácia sexuality. Súlož je tvorená komplexom fyziologických procesov, psychických procesov, estetických procesov atď.
Má štyri fázy:
vyvolanie vzrušenia,
vzrušenie,
orgazmus,
uvoľnenie.[1]
Pôvodným a hlavným cieľom súlože je oplodnenie ženy, t. j. reprodukcia druhu a zabezpečenie potomstva. Po oddelení sexuálneho pudu od rozmnožovacieho pudu v priebehu fylogenetického vývinu človeka, sa fyziologickým cieľom súlože stal aj samotný orgazmus a má aj - podobne ako u mnohých primátov a iných živočíchov - veľký význam v nefyziologickej sfére, v komunikácii medzi ľudmi, v upokojovaní a pod.[1]
A nakoniec, dám našemu obmedzenému midnightovi poučku, aby zistil, čo dnes my ľudia myslíme pod pojmom sex.
Sex (z angl. sex a to z lat. sexus = pohlavie/pohlavný úd) alebo (len v prvých dvoch významoch) sexus môže byť:
odborne: pohlavie (vo všetkých významoch, ale najmä ako súhrn anatomických, morfologických a fyziologických znakov majúcich vzťah k rozmnožovaniu)[pozn 1]
pohlavne (pohlavným pudom) motivované javy alebo správania, sexualita, najmä:
pohlavný pud, sexuálny inštinkt (najmä prejavujúci sa v správaní)
pohlavné vzťahy
pohlavný život, sexuálny život (súhrn telesných a duševných zložiek života človeka súvisiaceho s rozdielmi medzi pohlaviami)
ľúbostné pocity či zážitky
sexualita v podobe zobrazovanej v zábavnom priemysle
sexappeal, telesná príťažlivosť
pohlavný styk; sexuálny styk; (v najširšom ponímaní sexuálna aktivita (prípadne vrátane masturbácie)[pozn 2]
v slangu: vyhrešenie, pokarhanie
v informatike skrátene:
Sign EXtend
software exchange
súčasť francúzskych geografických názvov znamenajúca osamelý skalnatý vrch, synonymá: six, scex, saix, says
šesť po latinsky
skratka súhvezdia Sextant, pozri Sextant (súhvezdie)
kniha od Madonny, pozri Sex (kniha Madonny)
divadelná hra Maeho Westa, pozri Sex (divadelná hra)
film z roku 1920, pozri Sex (film)
austrálsky seriál, pozri Sex (seriál)
bývalý butik v Londýne, pozri Sex (butik)
názov viacerých piesní a hudobných albumov
Sex ako prvá časť zložených slov znamená:
sexuálny, pohlavný
sexuálne príťažlivý, pozri pod sexappeal
zameraný na sexuálne aktivity, pozri pod sexuálna aktivita
erotický, ľúbostný, pozri pod erotika
šesť
pozostávajúci zo šiestich
daný šiestimi
SEX môže byť:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
...tak by ľudský druh vôbec nebol schopný činnosti zvanej sex, neexistovala by.
ale to je na tvoju hráškovú hlavičku príliš veľa pochopiť, že =D
Btw, zachvílu sa aj bude rozmnožovať inak, v Británii už pred desiatkami rokov splodili prvé deti v skúmavke. Dnes sa vytvárajú také veci čo sa týka genetiky a podobne, ktoré financujú aj také veľké spoločnosti ako Google, dá sa predpokladať že za 15 rokov bude bežná prax že sa ľudia budú robiť proste v skúmavkách a jebať budú iba pre zábavu. Teoreticky by si ženy mohli dávať maternicové telieska (čo už dnes existuje), v budúcnosti je dosť možné že ľudia sa budú rozmnožovať v laboratóriu a zároveň budú jebať takže @3 tiež jebe pičoviny.
Napr. V tej skumavke to už prebieha. Ja ti nebudem dávať hodinu známych spôsobov rozmnožovania a ani tých neznámych. Pre teba si je ťažko predstaviť, že by tvoj bicykel bol červený, aj keď je čierny, s dôvodom že by si si ho tak nikdy nekúpil. To je iba tvoja disfunkcia, nie moja.
množenie v skmavke je stále sexuálne množenie.
lebo definícia sexuáneho monženia je premiešanie génov medzi dvoma jedincami. nemáš sexuálne rozmnožovanie, nemáš miešanie génov, nemáš potrebuj premiešať gény jednotlivývh pohlaví, nemýš potrebu sexu.
povedal nie midnight, ale piaty ročník prvouky na základnej škole.
neni môj problém že nemáš dosť mozgovej kapacity aby si si uvedomil triviálne dôsledky tohto triviálneho faktu. =D
ak ti stále nedochádza, choď znásilniť papraď a počkaj si aké dieťa z toho vznikne (spoiler alert, žiadne).
...že ti nie je trápno, vole =D
...ehhh... čo si to pôvodne pindal za kokotinu?
whatever, who cares. choď sa doučiť biológiu základnej školy, ak nechceš byť naďalej na smiech =D.
že ti neni hanba =D =D =D
...a stále by to bolo o 1000% presnejšie než čokoľvek čo o tom vieš ty, očividne.
...a už ma nebaví hľadať originálne spôsoby ako zosmiešniť tvoju elementárnu ignornciu, čiže zvyšok si choď doštudovať na wiki, ak vieš čo znamená slovo "študovať", čo silno pochybujem.
...spomínal som že som ožratý prakticky na hranicu niekoľkohodinového okna a napriek tomu viem o genetike, sexe, a delení buniek z hlavy bez prípravy vysvetliť viac a podrobnejšie než si ty kedy vôbec vedel že sa dá? =D
trapas, kámo.
Myslím, že som to v poslednom príspevku vysvetlil dosť jasne, ak to tvoj mozoček nedokázal pochopiť ani z nadpisu ani z komentáru. Zájdi prosím za lekárom.
Tam ho môžeš upozorňovať na všetky veci čo povie nie podľa tvojich predstáv. Trapko.
Splietaš tu chromozómy niečoho, čo nevznikne a trepeš o sexe s papraďou lebo si ožraté prasa ktoré sa potrebuje ventilovať. Keby ľudský pohlavný styk, súlož, sex,(povedal by som to aj slovníkom ktorému by rozumela spodina ale taký nepoužívam) nebol cestou splodenia dieťaťa(to znamená, že by dieťa vznikalo akýmkoľvek iným fantastickým spôsobom(nechám na tvojej biednej fantázii), na svete by nebola možno ani miliarda ľudí. (Poď rozlož to na jednotlivé skupiny a začni počítať prosím! Chcem presné čísla!)
A chceš poučky tak dobre:
Súlož (iné názvy: koitus, sexuálny styk ľudí, pohlavný styk ľudí, kohabitácia ľudí, lat. coitus) sú všetky druhy priamej sexuálnej interakcie medzi dvomi alebo viacerými ľuďmi, praktická realizácia sexuality. Súlož je tvorená komplexom fyziologických procesov, psychických procesov, estetických procesov atď.
Má štyri fázy:
vyvolanie vzrušenia,
vzrušenie,
orgazmus,
uvoľnenie.[1]
Pôvodným a hlavným cieľom súlože je oplodnenie ženy, t. j. reprodukcia druhu a zabezpečenie potomstva. Po oddelení sexuálneho pudu od rozmnožovacieho pudu v priebehu fylogenetického vývinu človeka, sa fyziologickým cieľom súlože stal aj samotný orgazmus a má aj - podobne ako u mnohých primátov a iných živočíchov - veľký význam v nefyziologickej sfére, v komunikácii medzi ľudmi, v upokojovaní a pod.[1]
A nakoniec, dám našemu obmedzenému midnightovi poučku, aby zistil, čo dnes my ľudia myslíme pod pojmom sex.
Sex (z angl. sex a to z lat. sexus = pohlavie/pohlavný úd) alebo (len v prvých dvoch významoch) sexus môže byť:
odborne: pohlavie (vo všetkých významoch, ale najmä ako súhrn anatomických, morfologických a fyziologických znakov majúcich vzťah k rozmnožovaniu)[pozn 1]
pohlavne (pohlavným pudom) motivované javy alebo správania, sexualita, najmä:
pohlavný pud, sexuálny inštinkt (najmä prejavujúci sa v správaní)
pohlavné vzťahy
pohlavný život, sexuálny život (súhrn telesných a duševných zložiek života človeka súvisiaceho s rozdielmi medzi pohlaviami)
ľúbostné pocity či zážitky
sexualita v podobe zobrazovanej v zábavnom priemysle
sexappeal, telesná príťažlivosť
pohlavný styk; sexuálny styk; (v najširšom ponímaní sexuálna aktivita (prípadne vrátane masturbácie)[pozn 2]
v slangu: vyhrešenie, pokarhanie
v informatike skrátene:
Sign EXtend
software exchange
súčasť francúzskych geografických názvov znamenajúca osamelý skalnatý vrch, synonymá: six, scex, saix, says
šesť po latinsky
skratka súhvezdia Sextant, pozri Sextant (súhvezdie)
kniha od Madonny, pozri Sex (kniha Madonny)
divadelná hra Maeho Westa, pozri Sex (divadelná hra)
film z roku 1920, pozri Sex (film)
austrálsky seriál, pozri Sex (seriál)
bývalý butik v Londýne, pozri Sex (butik)
názov viacerých piesní a hudobných albumov
Sex ako prvá časť zložených slov znamená:
sexuálny, pohlavný
sexuálne príťažlivý, pozri pod sexappeal
zameraný na sexuálne aktivity, pozri pod sexuálna aktivita
erotický, ľúbostný, pozri pod erotika
šesť
pozostávajúci zo šiestich
daný šiestimi
SEX môže byť:
Sembach (kód IATA)