Dnes ti prezradia, že si sa nenarodil, ale že si bol vyklonovaný. K tomu aby ťa vyklonovali, museli tvoje pôvodné ja zamraziť keď malo 11 rokov. Tvoje pôvodné ja súhlasilo s týmto experimentom s tým, že jedného dňa(dnes) sa jeho klon-ty rozhodneš či ho majú odmraziť a bude žiť v tomto svete s tebou, alebo ho nechajú zomretého. Nechal by si ho odmraziť?
nechal by som ho zamrazeneho, zmrda. v podstate by som to bral z hladiska, ako keby sa mi malo narodit moje dieta (z toho hladiska, ze nebyt mna, nebude zit). nedokazal by som ho dostatocne zabezpecit a jedenastrocny ja, ktoreho nema kto dostatocne zabezpecit skonci ako dvadsatdvarocny ja, co veru nieje boh vie aka vyhra. sice by som mu mohol dohovorit, povedat co a ako, nech je uz v osemnastke bohaty a uspesny, ale on by ma nepocuval, lebo by mal v hlave totalny bordel a bol by maximalne lenivy, a tak by to na veci nic nezmenilo.
hm, v podstate som prave povedal, ze sa hnevam, ze som nemal bohateho tatka a tiez ze chcem zomriet...eh... niesom velmi nadseny tym, co prinieslo moje zamyslenie sa nad touto temou
@2 teda niezeby bol druhy odstavec pravda, len to tak nejak logicky vyplyva z prveho. je dost desive, ze nad tym rozmyslam takto. moje podvedomie ma predomnou ocividne nejake hrozne tajomstva
Nie, nedala.
Jednoducho by som mala pocit, že som len niečí výtvor, a ak by žil, teoreticky by som mu patrila, pretože som jeho časť čo sa proste oddelila a žila si svojim životom. Pokiaľ môj "pán" bude zmrazený, ja si môžem žiť slobodne ako skutočný človek. Ak by som ho rozmrazila, natrvalo by som prijala fakt, že nie som skutočná, len nejaká napodobenina niekoho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
hm, v podstate som prave povedal, ze sa hnevam, ze som nemal bohateho tatka a tiez ze chcem zomriet...eh... niesom velmi nadseny tym, co prinieslo moje zamyslenie sa nad touto temou
O rozmrazené "dvojča" sa nemusíte starať ani ho živiť. Musíte sa s ním však stretávať raz mesačne na 2 hodiny.
Jednoducho by som mala pocit, že som len niečí výtvor, a ak by žil, teoreticky by som mu patrila, pretože som jeho časť čo sa proste oddelila a žila si svojim životom. Pokiaľ môj "pán" bude zmrazený, ja si môžem žiť slobodne ako skutočný človek. Ak by som ho rozmrazila, natrvalo by som prijala fakt, že nie som skutočná, len nejaká napodobenina niekoho.
(Nemam 10, ale čisto fyzikalna otázka,keby má niekto 10)
@Notme Tvoje svedomie je nečisté, i ty si nečistý. Diabol zviera v ruke tvoje srdce a posli démonov ti šepkajú do uší čo máš robiť.
Inak ja by som bola šťastná, ak by som bola výsledok tak geniálneho vedeckého objavu (teda iba v prípade, že by ma celý život neskúmali)