@mefistofel no neviem neviem. co som si všimol tak večšina ľudí v mojom okolí ich nevie rozoznať. neviem či si vydel taký triler že Volavka či jak sa volal. tam som nevedel rozoznať hlavnú postavu lebo asi 20 číňanov z filmu tak isto vizeralo a šetci boli v oblekoch
@26 To nie, ale keď nemáš vyslovene pamäť na tváre (a každý nemá), je to ťažké - vedieť vždy priradiť správne jednotlivý ksicht k človeku, keď ho ešte ani nepoznáš a to nehovorím o iných rasách, na ktoré nie si zvyknutý, keďže sa nepohybuješ v ich prostredí tak, aby Ti to bolo prirodzené.
@chalanodjazera pozri @16 nemam problem priznať si chybu ale načo rieši nepodstatné veci a k téme sa ani nevijadrí. kebyže som moralista poviem že je neslušná
@rapid tak si povedal že vieš tak tu nebreš teraz že či záleží na tom že nevieš... na gramatike záleží, ver či nie, je to tvoja vizitka a babu nezbalíš, keď jej napíšeš "ľúbym ťa" a ani nedostaneš prácu keď si do životopisu napíšeš "vištudoval som" takže toľko....
ale nie je problém vygugliť si vybrané slová a naučiť sa ich, určite si šikovný chalan a takto sa ti baby vždy budu vysmievať
alebo ti poradím, okamžite tvrdé mäkké i zistiš tak, že napr, otvor nové okno na lište a napíš slovo mislím a uvidíš tam správny tvar ako sa ma písať, vyskúšaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
koment @0 píše sa ostatnÝch nie ostatnÍch a mYslím nie mIslím
koment @3 píše sa vYzerajú nie vIzerajú
koment @5 píše sa nevIdím a nie nevYdím
tak čo? ešte stále si myslíš, že to vieš rozpoznať?
a k teme..ja s tym problem nemam..kazda azijatka je ina..tak ako beloska,afroamericanka,eskimacka..
ja mam problem rozoznat dvojicky,mam take dve kamaratky a ony v tvari a v postave vyzeraju na 99 percent rovnako..
lebo netvrdím, že normálne by sa mi náhodní aziati neplietli, ale ak toho človeka už poznám, tak si ho asi tak ľahko nepomýlim
preto , aby si si priznal chybu ako riadny chlap, že neovládaš gramatiku, tak sa tu ideš vyondievať
@26 To nie, ale keď nemáš vyslovene pamäť na tváre (a každý nemá), je to ťažké - vedieť vždy priradiť správne jednotlivý ksicht k človeku, keď ho ešte ani nepoznáš a to nehovorím o iných rasách, na ktoré nie si zvyknutý, keďže sa nepohybuješ v ich prostredí tak, aby Ti to bolo prirodzené.
beriem Ok,
ale nie je problém vygugliť si vybrané slová a naučiť sa ich, určite si šikovný chalan a takto sa ti baby vždy budu vysmievať
alebo ti poradím, okamžite tvrdé mäkké i zistiš tak, že napr, otvor nové okno na lište a napíš slovo mislím a uvidíš tam správny tvar ako sa ma písať, vyskúšaj
a že nezbalím kvôli tomu babu? zatiaľ nijakej moja gramatika nevadila
drahá, správny tvar je: myslel do piče!
@rapid ja som kľudná
viď @34