ano v duchu a aj nahlas...často sa prichytím pri tom ako sa sama so sebou rozpravam a potom si nadavam: ty sa rozpravaš sama so sebou šak prestan, aha a týmto čo si si nadavala si zase dačo povedala nahlas.... a takto dookola... ale rozpravam sa nielen so sebou ale sem tam už aj s vecami... normálne ,že psycho....
v duchu aj nahlas, ale nahlas iba ked som sama,prečo by na tom malo byť niečo divné? ved človek má v sebe určite aspoň dve osoby,ale nikto si to nechce priznať,lebo sa bojí že by ho považovali za blázna
Hlavne keď som na fakulte v laboratóriu a sa mi nedarí alebo nad niečim rozmýšľam tak rozmýšľam na hlas ja si myslím že všetko čo začne prirodzene a samo tak to je normálne nech si myslí kto chce čo chce. Ja si osobne myslím že na svete niet človeka čo by nahlas nepremýšľal a nehovoril zo svojím svedomím
nedá sa povedať že to je choré... aj ja sa sám so sebou rozprávam, ,keď si človek položí nahlas,alebo i v duchu otázku a racionálne si na ňu odpovie a zhodnotí možné riešenia. dajú sa tak celkom slušne riešť každodenné malé problémy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
je to normálne, pokial iba teda vnútorne
a zvyknem sa aj nahlas, ale to vlastne ani nie zo sebou ale s ovládačom a tak keď mi niečo nejde
ale je to normálne
po slovensky. po anglicky. švédsky..ako sa mi zmyslí. ved ja sa viem vypočuť v akejkoľvek hatlanine.
keď už nič iné.