no, s jednym som roztahovala, az kym som to nemala na najvacsej velkosti a neprestalo ma to boliet - cca 2 tyzdne a potom som ho vymenila za vacsi... a hej, spala som s nim..
ja som ho mala len par dni zakaždym, lebo vždy som si natrhla ucho, tak som zas musela čakať kym sa mi to zahoji :/ a momentalne na to serem a ano spala som s nim
no ja som najprv odlomila trosku sparatka a vrazila som to tam no bolelo to ale dalo sa to vydrzat asi 4 dni som to vobec nevyberala potom som si spravila z fimo hmoty mini slimak taky tenucky dala som si ho a kazdy den som si ucho cistila najlepsie alpou ale spala som snim to musis inak sa ti hned zarastie dierka v uchu a asi po dvoch tryzdnoch cicstenia sa mi to uhojilo a potom som si len davala väčší a väčší a som spokojna len uz nemozem mat nausnice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
radsej pomaly.. a hej s roztahovakom som spala, lebo ked mi vypadol tak sa mi to zarastlo -.-
ja s tymto som roztahoval ucho, nespal som s nim...uz cez den dobru fugu mi v uchu zrobilo