mala som trochu problem precitat, co vlastne chces... ale jo, treba ist do banky s tym, mali by tu bankovku vymenit, pripadne ti daju aj nejaku pokutu podla toho, na kolko % je bankovka poskodena
skus to dat dalej do obehu, cize v obchode, mozno si to tetka nevsimne, a ked sa ti to nepodari, skus do banky, najlepsie do Expozitury NBS, ale neviem ci aj v BB je, skus po googlit, a ked nic tak do obycajnej banky ale neviem ci tam nebude nejaky poplatok
@evr íbady no som rada, že som vás tak rozkokošila
a platiť s tým nebudem, šak mi tak lepí,že až
@supersayan bola som v sl.sporitelni a z tade ma tetka odkazala do NBSky, ze veru len tam mi ju vymenia. totiz, v normalnej bnke by ju vymenili,keby bola len natrhnuta a nie s odfajcenym celym koncom...
no a v nitre NBS neni, tak vyskusam dom v BB.tam vraj je
CIZE DAJTE SI BACHA NA KEŠE!!! ešteže tá moja bola len 10tka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a inak, že platí sa za to voľačo, lebo minule som platila aj za rozmenenie...
ale nie som sama
a ja že dačo o mužských pohlavných orgánoch
do banky alebo na poštu
a platiť s tým nebudem, šak mi tak lepí,že až
@supersayan bola som v sl.sporitelni a z tade ma tetka odkazala do NBSky, ze veru len tam mi ju vymenia. totiz, v normalnej bnke by ju vymenili,keby bola len natrhnuta a nie s odfajcenym celym koncom...
no a v nitre NBS neni, tak vyskusam dom v BB.tam vraj je
CIZE DAJTE SI BACHA NA KEŠE!!! ešteže tá moja bola len 10tka