Ruské bojové vrtulníky sa presuvali na Krym, Ukrajinec to zachytil na video!
ukrajinec natočil video jak Ruské vojenské vrtulníky smeruju na Krym.
co si o tom myslíte?
Myslíte si že maju právo sa snažiť podmaniť si Krym, kedže je tam viac jak polovica obyvatelov Rusi, čo chcu ísť do Rusk
Nevidím žiaden rozdiel v podporovaní Majdanu, alebo Líbyjských, či Egyptských "revolucionárov" západnými krajinami a v podporovaní Krymských separatistov Rusmi.
Ale oboje sa mi nepáči. Janukovyč je demokraticky zvolený prezident. Rovnako ako Krymskí Rusi majú svoju krajinu, kam môžu ísť.
Vidím že tu na aktualitách ludia velmi nemaju "zmysel pre politiku", tuto sa akosi vôbec nevyjadruju k politickým veciam, aj ked su to jedny z najdolezitejsich veci na svete...
najvacsou chbyou je si mysliet ze jedinou temou ukrajinskych je vstup do unie kontra rusko. ukrajinci sa buria pretoze arogancia moci v krajine presiahla unosnu mieru. ide jak o janukovicovo kridlo, tak o opoziciu.
krym je spôsob ako si chce rusko udrzat kontrolu nad ukrajinou, legalne to neni. keby sa ti ludia v pokojnych casoch rozhodli opustit ukrainu v referende vyraznou vascinou tak by to legalne bolo, ale v takejto vyhrotenej situacii je kazde referendum neobjektívne.
ale nakoniec im ten krym aj tak pripadne, bude ho treba obetovat aby sa cely konflikt este viac nevyhrotil. môj názor
USA by uz davno na mieste Rusov vybombardovalo Kyjev
Pravo nepravo, ak vacsina proti tomu nic nebude mat a oni budu chciet tak si podmania, ci to USA, NATO podpori abo ne. A tak sa spatne vrati Krym Rusku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ale oboje sa mi nepáči. Janukovyč je demokraticky zvolený prezident. Rovnako ako Krymskí Rusi majú svoju krajinu, kam môžu ísť.
krym je spôsob ako si chce rusko udrzat kontrolu nad ukrajinou, legalne to neni. keby sa ti ludia v pokojnych casoch rozhodli opustit ukrainu v referende vyraznou vascinou tak by to legalne bolo, ale v takejto vyhrotenej situacii je kazde referendum neobjektívne.
ale nakoniec im ten krym aj tak pripadne, bude ho treba obetovat aby sa cely konflikt este viac nevyhrotil. môj názor
Pravo nepravo, ak vacsina proti tomu nic nebude mat a oni budu chciet tak si podmania, ci to USA, NATO podpori abo ne. A tak sa spatne vrati Krym Rusku.