USA...o tom niet pochýb, ved su tam najlepšie kapely v Rusku je čo? Jadranka?
Amerika to je proste New York, LA, Ca ...milujem Ameriku má šmrnc a teplo a v Rusku je stále zima
Amerika je modernejšia ako Rusko, krajšia...aadt miliiiony dôvodov
ak ide o politiku, ani jedna krajina, a v podstate by sa to dalo povedať o všetkých krajinách, ak ide o politiku len...
za to ako krajina ako taká, tak u mňa je logické, že to je Russia, Ich liebe Russia, chcela by som pár rokov žiť tam a tak na mesiac chodiť na dovolenku do SanFrancisca... a ešte by som mala aj bližšie k Indii
Rusko fúj. Dôvody sú veľa, napríklad ich politická taktika v zahraničí, ktorý drží vďaka kohútiku od ropy a plynu v šachu všetky okolité európske krajiny. Ich rozpínavosť, ktorá sa teraz prejavila v Gruzínsku a tam to určite neskončilo.
A Spojené štáty sú fajn. Elektrotechnika, McDonald, filmy proste veľa toho čo mám rád pochádza práve z USA...
pre mna to bude asi USA ,mozno aj preto ,lebo sme s nimi v NATO .Rusko je , podla mna pre nas istym sposobom aj hrozbou . uz nas predsa v 1968 napadli .USA a Rusko su 2 velmoci , ktore sa budu neustale bit o prvenstvo .s USA niesme uplne v bezpeci , ale zase ani z ruskom by to nebolo lepsie .je to dost diskutabilne a kazdy si na to vytvori svoj vlastny nazor, toto je iba jeden z nich
nemám jeden dôvod mať rád faking jenks... rusi sú slovani ako my, a ja na rozdiel od iných mudrlantov im nezabudnem, že nás oslobodil v druhej svetovej (i napriek nasledujúcemu socializmu u nás). a preto i chodím na slavín zapáliť sviečku tým čo si to naozaj zaslúžia
ja s vlastnych skusenosti viem ze aj usa aj rusko su spinavci...skurvene krajiny...dokonca byvam v usa...nie su vsetci ludia rovnaky dokonca by som povedal ze kazdy nenavidi usa koli bushovi lebo im pospinil meno...ale su to ojebovaci aj jedny aj druhy..tak ako aj slovaci...ale slovaci su slovaci a ausa a rusy su kokotiii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Amerika to je proste New York, LA, Ca ...milujem Ameriku má šmrnc a teplo a v Rusku je stále zima
Amerika je modernejšia ako Rusko, krajšia...aadt miliiiony dôvodov
za to ako krajina ako taká, tak u mňa je logické, že to je Russia, Ich liebe Russia, chcela by som pár rokov žiť tam a tak na mesiac chodiť na dovolenku do SanFrancisca... a ešte by som mala aj bližšie k Indii
A Spojené štáty sú fajn. Elektrotechnika, McDonald, filmy proste veľa toho čo mám rád pochádza práve z USA...
Lebo Američania sa nehrajkajú s ropou jak potentovaní ...