Ahojte..dnes som si skúšala plavky a moja postava sa mi v nich nepáčila. Však poznáte.. Ako by som mohla schudnúť tak do mesiaca, aby mi to bolo vidieť aj na postave,? Nejaké účinné diéty bez jojo efektu, stravovanie, cviky? Ďakujem za každú radu! :
Neporadím ti preto lebo nemám rád ľudí čo na leto potrebujú byť fit aby sa mohli pretŕčať na kúpalisku a zvyšok roku neriešia ani stravu ani cvičenie nič.
@5 alebo aj niekolkodňové horúčky sú fajn na chudnutie, mne sa tak podarilo dať dole 3kg len za 2dni. Obzvlášť ak na teba ostatní jebú a nemáš čo žrať a z postele nedokážeš vstať.
Jojo efekt neexistuje v takom ponimani ako sa vsetci tym vyjadruju. Jojo efekt je navrat k povodnemu zivotnemu stylu . Co je logicke, ze ak clovek co schudne znova bude prijmat viac kalorii ako mu treba tak spatne priberie, ziadna veda.
Chcem schudnúť do leta, to áno, ale určite v tom aj pokračovať o lete, cez zimu a tak.. Sestra na sebe dosť maká a má super postavu, tak sa budem inšpirovať ňou..
@mm47 ja zas niesom posilkovy typ a pod. a nejdem sa vyjadrit k "fit postave", ale mi to pripomenulo ako som spoluziaka volal von zahadzat frisbee/šiška loptu trosku na vzduch a slnko podvecer a on, ze nejde, lebo musi do posilky. Tak som mu pisal, ved si zabeha vonku takisto a este nachyta trosku vitaminu D a on mi poslal fotku krabicky od vitaminu D v tabletkach s popisom "netreba, uz som si dnes daval"
a ja len, ze WTF?
mna by zaujimalo, kolko chces schudnut, lebo len podla toho ti viem poradit, co robit.
btw. vela ludi cvici a stravuje sa aj tak nespravne, takze jednoducha rada "cvic a jedz zdravo" nestaci, ak chces fakt dobre vysledky.
@matwejo na jednej strane mas pravdu je blbe ze slnko nahradza tabletkou a pohyb na vzduchu posilkou no na strane druhej ak sa clovek venuje posilňovaniu nemôže vynechať tréning len tak aby si s tebou zahádzal frisbee. Dodrziavas stravu, mas plan kedy co cvicis, mozno je v objemovke a nemoze si dovolit nejake mega kardio aby zbytočne nespaľoval.
@davidkq ouki, neberiem ti tvoj nazor ...
ja len pisem zo skusenosti a ako mne pride divne. Tiez sa snazim pribrat (mozno mam tu vasu "objemovku"), ale nemam ziadne plany, jem ked som hladny, casto a viacmenej "zdravo", ale obcas aj nieco co mi chuti a nezdravo. Nedviham zeleza v posilke, kam idem autom/autobusom. Ale radsej si takto vybehnem von, na bicykel, robim doma kliky, zdvihy a ked ideme schodami na 5te, alebo po kopci do jedalne rychlejsim tempom, tak sa vobec nezadycham a ti "posilkaci"/spoluziaci odfukuju ako traktor,
a napr. chodim casto pesi proste len tak, lebo mozem. Vsetci boli na takych free testoch komplexnejsich, co vybavil jeden (ja nie na tych, ale predtym par tyzdnov u doktorky) a vsetkym zistili malo vitaminu D dlhodobo, ja v norme ...
kto je viac fit?
@matwejo tazko povedat kto je viac fit. Ked chces pribrat najprv si nieco nastuduj. Ked si v tzv. objemovke mas urcene co jest, pit a ako cvicit. Napr. ze vyssie vahy menej opakovaní. Ty co to myslia vazne po objemovke idu do rysovacky kde uz patrí aj poriadne kardio tam sa dobehne napriklad ta kondícia s ktorou pocas objemovej faze nic nespravili. Urcite si nemyslim ze to co robis pre svoje telo je zle len sa mi nepaci kritika na tých čo cvičia vo fitku. Kazda prospesna vec ktoru clovek robí pre seba by sa mala v dnesnej dobe cenit
@davidkq chapem a teda suhlasim, ospravedlnujem sa, urcite minimalne v tej poslednej vete mas velku pravdu...
Povodna pointa bola, ze ma hlavne tie tabletky dorazili
@19 tak to skor potrebujes spevniet nez zhodit si myslim. skus zacat behat a/alebo skakat na svihadle a k tomu aj nejake posilnovacie cviky - drepy, vypady, kliky, zhyby... neviem, ci mas nejake stroje/cinky doma alebo ci chces do posilky chodit...
@matwejo síce neviem či zrovna pribereš z toho čo píšeš, ale uznávam ťa , že to neriešiš ako niektorí čo žerú v objemovke všetko čo vidia na kilá a preistotu fungujú na invalidnom vozíčku aby nespálili chôdzou ani kalóriu nazvyš
A dobre si spravil tým tréningom ,ja som prešiel z posilkového na domáci a silovo je to úplne o inom , keď má človek predstavivosť tak môže doma nahradiť napr. aj benchpress kludne klikmi a môže to mať objemový charakter.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2. Zníž množstvo jedla.
3. Jedz zdravé veci.
4. Jedz pravidelne 5x za deň maličké dávky.
Záver: Pohyb + Zdravé jedlo + Pravidelne 5x denne
a kazda dieta ma jojo efekt
a ja len, ze WTF?
btw. vela ludi cvici a stravuje sa aj tak nespravne, takze jednoducha rada "cvic a jedz zdravo" nestaci, ak chces fakt dobre vysledky.
ja len pisem zo skusenosti a ako mne pride divne. Tiez sa snazim pribrat (mozno mam tu vasu "objemovku"), ale nemam ziadne plany, jem ked som hladny, casto a viacmenej "zdravo", ale obcas aj nieco co mi chuti a nezdravo. Nedviham zeleza v posilke, kam idem autom/autobusom. Ale radsej si takto vybehnem von, na bicykel, robim doma kliky, zdvihy a ked ideme schodami na 5te, alebo po kopci do jedalne rychlejsim tempom, tak sa vobec nezadycham a ti "posilkaci"/spoluziaci odfukuju ako traktor,
a napr. chodim casto pesi proste len tak, lebo mozem. Vsetci boli na takych free testoch komplexnejsich, co vybavil jeden (ja nie na tych, ale predtym par tyzdnov u doktorky) a vsetkym zistili malo vitaminu D dlhodobo, ja v norme ...
kto je viac fit?
Povodna pointa bola, ze ma hlavne tie tabletky dorazili
A dobre si spravil tým tréningom ,ja som prešiel z posilkového na domáci a silovo je to úplne o inom , keď má človek predstavivosť tak môže doma nahradiť napr. aj benchpress kludne klikmi a môže to mať objemový charakter.