alžbeta báthory...stale mi vrta hlavou, či to, že bola krvavá pani je len mýtus alebo fakt...chcem to vedieť...a potom da vinci, chcem vedieť či ma ešte niekde skryté tajné skice...a ešte shakespeare...len tak sa s nim porozprávať či aj v normálnej reči používa rými...
uf... s Nicola Tesla O.O určite s Nicola Tesla O.O a Jim Morrison z mŕtvoliek.
z živých to by už bol problém vybrať. To by bol oooobrovslý zoznam. Nechám si to pre seba, však keď je to prianie nemalo by sa hovoriť nahlas... čo ak...
momentalne asi s Jhonnom Figeraldom Kedendym .. skoda ze ho odpraskli bankstri lebo chcel zrusit americku centralnu banku FED ktora je v rukach sukromnikov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a ešte s Peťom Menkym.............filip
..a keď niekto slávny.. tak Heath Ledger.
z živých to by už bol problém vybrať. To by bol oooobrovslý zoznam. Nechám si to pre seba, však keď je to prianie nemalo by sa hovoriť nahlas... čo ak...
A zo živých asi Dan Landa..
a čo sa tých slávnych týka.....z tých mŕtvych by som šla na pivo s Bukowskim a van Goghom, zo živých woody allen
ako pozerám, samí muži... tak ešte Kleopatra