Zarazilo ma koľko sociofobikov tu je.. ...no aspoň nie som sám, čo sa stretáva s 0 kamarátmi týždenne ...musím však smutne priznať, že po novom to už asi bude dlhšie ako 0 kamarátov týždenne a asi tým že kamaráti sa mi zo školy rozpŕchli a ja tu v tomto meste nejako nemôžem nikoho nájsť, čo by sa javil ako kamarát aspoň na pivo alebo kofolku, tak to bude aj pól mesiaca až mesiac bez kamarátov ...musím si nájsť robotu a aspoň tam, že by možno mohli byť kamaráti, no zatiaľ kde som robil to boli všetko len takí ľudia, že som s nimi robil a tým to haslo.. ...toto mesto je pre mňa zas*até, nikto sa ma na nič nepýta, nikto sa nič neprihovorí
Wow ok tak to som necakala som milo potesena, lebo ja mam v mojom meste len jedneho naj kamosa s ktorym som casto a inak tu mam len takych znamych co su zvacsa jeho kamosi alebo tak, a su fajn ale staci mi ked obcas raz za mesiac ideme von. A ked tento kamos niekam ide trebars tak som uplne vkuse sama co mi VOBEC NEVADI, ja sa idem aj sama kupat aj do kina aj vsetko a tesim sa z toho, len ze ci nie som divna ked mam len jedneho cloveka vlastne :'D lebo ja som myslela ze vacsina ludi ma taku partiu s ktorou idu aspon raz do tyzdna niekam
Aby som to objasnila, ja sa každý týždeň síce stretávam s nejakými kamošmi, ale väčšinou vždy s inými... Nemám nikoho, s kým som chodila pravidelne aspoň raz týždenne..
Ono je asi aj potrebné špecifikovať, kde je hranica medzi kamošmi a známymi
Mám krúžky, kam chodia zhruba tí istí ľudia, s tými sa vídam takto pravidelne.
Mám ľudí, ktorých mám radšej, ale vídame sa menej často, lebo to proste nevychádza.
@h8u to obmedzenie mimo skoly/prace ti kazi dost statistiku
napr jasne ze pocas SS/VS som bola mnohokrat do tyzdna s kamaratmi po skole/pomedzi hodiny niekde, ale inak s kym nebyvam, nestudujem, nepracujem alebo nechodim, toho vidam hodne malo
Pocas vs na intrakoch sme vedeli sadnut von do baru aj kazdy den, teraz si viem zas spravit viac casu na zaujmy co sa predtym extra nedalo a zatial ma to bavi S niektorymi by som sa rad stretol niekedy aj castejsie akurat su rozlietany kade tade SR, CR ale aj ked to nie je kazdy tyzden tak to vie byt super a inac tak raz za cas...
@kerrang mne pride v praci ze vela ludi uz riesit veci ako deti a stavanie domu a ja som mimo taketo temy Keby ma kazdy tak 20 rokov vyzeralo by to inac Co ja viem pride mi, ze niekto ma zauzivany vztahy s ludmi a dalej to neriesi alebo este ludia, ktory sa spoliehaju na kontakt cez socialne siete..
A este vypadnut niekde sam vie byt super vec Potom max naviac s frajerku..
@majky538 No aj ja, lebo ani ešte nemám ženu, nemám s kým riešiť budúcnosť, deti alebo to bývanie ...dalo by sa povedať, že ja okrem rodiny už nemám nablízku nikoho nejakého blízkeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
moji najblizsi najlepsi kamosi su zo strednej a s nikym z nich nezijem v jednom meste, takze sa vidime parkrat do roka
Mám krúžky, kam chodia zhruba tí istí ľudia, s tými sa vídam takto pravidelne.
Mám ľudí, ktorých mám radšej, ale vídame sa menej často, lebo to proste nevychádza.
napr jasne ze pocas SS/VS som bola mnohokrat do tyzdna s kamaratmi po skole/pomedzi hodiny niekde, ale inak s kym nebyvam, nestudujem, nepracujem alebo nechodim, toho vidam hodne malo
@kerrang mne pride v praci ze vela ludi uz riesit veci ako deti a stavanie domu a ja som mimo taketo temy Keby ma kazdy tak 20 rokov vyzeralo by to inac Co ja viem pride mi, ze niekto ma zauzivany vztahy s ludmi a dalej to neriesi alebo este ludia, ktory sa spoliehaju na kontakt cez socialne siete..
A este vypadnut niekde sam vie byt super vec Potom max naviac s frajerku..