úúúúúúúúú tak niekto sa skladal do lentilkovej 6hranatej krabicky, niekto videl plaz a nahe zeny namiesto postele v izbe, niekto sa chcel zabit a chytil panicky strach, niekto sa proste len smial a smial a tahalo ho to do setkych stran....
1.skusenost, stretol som pani Salviu. Pobehovala okolo mna a smiala sa. Nevidel som ju, ani nepocul, bolo to akoby som mal dalsie zmysli ktorymi som ju vnimal.
2. skusenost, Pani Salvia prisla znovu, teraz na mna rozpravala, volala ma k sebe, vraj mi nieco ukaze. Vtedy mi spadla fajka, pocul som ako krici "nieeeee" a bola prec, viac krat som ju nestretol a dalsie skusenosti boli neprijemne, svet nadobunol novy rozmer, akoby cely tento svet bol len javiskom a ja som videl za oponu, no nemohol som tam ist, akoby som bol medzi dvoma svetmi a nepatril ani do jedneho.
dost supa no, ale davnejsie, ked mi raz privodila stav, ze som lezal na posteli a bol som vo vesmire a mal pocit, ze dokazem posielat myslienky ludom atd. odvtedy som nemal
skúsenosti? strašne som sa smiala a potom mi bolo zle a poriadne pod tým je myslené niečo silnejšie (aj keď to si radšej nezháňaj) alebo skús a budeš mať vlastné skúsenosti na ňu to by bolo asi najlepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
2. skusenost, Pani Salvia prisla znovu, teraz na mna rozpravala, volala ma k sebe, vraj mi nieco ukaze. Vtedy mi spadla fajka, pocul som ako krici "nieeeee" a bola prec, viac krat som ju nestretol a dalsie skusenosti boli neprijemne, svet nadobunol novy rozmer, akoby cely tento svet bol len javiskom a ja som videl za oponu, no nemohol som tam ist, akoby som bol medzi dvoma svetmi a nepatril ani do jedneho.
Skoda ze som to posral s tou fajkou.