Hoj, zazili ste tebn pocit, ked bolo okolo vas vela "kamaratov" no citili ste sa zle? Prazdno? Proste chapem, ze pre kazdeho cloveka je v zivote dolezite nieco ine ... Myslela som si, ze mam okolo seba ludi, ktori chcu to, co ja ... No mylila som sa .. Ak
asi viem cca co hovoris, ale sak ked mi niekto hovori o niecom co ma nezaujima tak mu poviem ze mi to je jedno ze ma to nezaujima. Aj ked ich to nepotesi ale nebudem sa tvarit predsa :}
ale zažilááááá .... tiež som už mala ten deň blbec a potrebovala som sa niekomu vybliakať, vyrozprávať, potrebovala som objat a povedat ze bude dobre .... a zrazu nikde nik, kazdý riesil svoje .... a ja som mala zrazu pocit ze som sama vo velkom svete a nic z toho dobrého co som tým ludom kedy dala, pomohla, mi nevracajú .... potom som sa z toho vyspala a pochopila, ze ludia nebudú takí, akých ich chcem mať ja .... ale ja som si ich vybrala za priateľov a viem prečo
je to vlastne jednoduché, nepáči sa ti ako sa k tebe správajú, nebav sa s nimi, nik ta nenúti ..... alebooo - proste si zvykni, že s niekým sa mozes super bavit o náušniach a ber ho takého - a nájdi niekoho, s kým sa budes super vediet bavit napr. o vztahoch, politike, globálnom oteplovaní, parených buchtách - preto má človek viac priatelov - lebo s kazdým sa dá bavit inak a o inom
Kedže samu ma nezaujímajú problémy mojich "kamarátov" tak ani nečakám ,že by ich zaujímalo čo mam ja za problémy ,ale tak ja aj tak nikomu na ramene plakať nepotrebujem tak mi to je u riti celkom .
Mam jednu ,ktorej sa občas posťažujem / a ona mne ,a to je všetko -úplne mi stačí .
woow ale nás je v poslednej dobe tak veľa, že keby sme sa všetci skamarátili, bolo by nám dobre!!
neviem, čo s tým. presne toto sa mi deje.
postupom času sa zžiješ s tým pocitom prázdna a vedomím, že si ignorovaná a nahraditeľná. dá sa to zvládnuť, aj keď si denne hovorím že i cant do this anymore ale ide to, človek je silnejší, ako si myslí.
sú momenty, kedy proste potrebuješ niekoho úplne neskutočným spôsobom, ale aj tie prejdú, proste to treba vydržať, dúfať, že keď raz zmeníš prostredie svojho pôsobenia, budú tam noví ľudia, s vyšším intelektom a na rovnakej vlnovej dĺžke ako ty....
Zazila, ale obcas som v all-hating cykloch a vacsinou si pri takejto debate o nicom uvedomim biednost svojich interakcii s okolim, napisem si o tom krypticky status na Birdz, a poviem si, ze som killjoy a ze sa potrebujem dostat do modu, kedy sa dobre citim a bavim aj v povrchnejsej konverzacii, nakolko som si sama vedome zvolila onu prilezitost a okruh zucastnenych.
Cize bud ser na tych ludi, ak ti nic nedavaju, alebo sa posnaz najst, co prijemne by ti cas s nimi straveny dat mohol.
som si myslela že to je len u mňa takto ja už len ako keby zo slušnosti si proste vypočujem aj keď ma to nejako strašne nezaujima ale však automaticky počúvam poviem im na to svoje atď. veď kamaráti kecame normalne neberiem to nejako že by ma to otravovalo alebo čo ... ale keď očakávam to isté s5 tak hold smola ... úplne mam pocit že tie kamarátky už niesú to čo bývali, buď som sa zmenila ja alebo oni neviem :ehm: už ani nemám potrebu im niečo hovoriť radšej si to nechám pre seba, lebo veď načo ...
to je normalne, ludia su egoisti, maju svoje problemy, nezaujimaju ich ostatní, to su ludia
Raz si najdeš svoju spriaznenú dušu, ktorá tu bude len pre teba, ktorá vypočuje tvoju ubolenú dušu a bude cítiť všetkú tvoju ťarchu, i radosť, ktorú budeš prežívať
ja som to zazival donedavna, ale obmedzil som kontakt s takymi ludmi a hned sa lepsie citim je lepsie radsej ostat doma jak s nimi dakde ist ale nastastie stale je dost ludi s ktorymi rad travim cas
takych to "kamaratov" uz nazyvam znamymi, a tak sa i k nim spravam, proste ani necakam, ze budeme riesit nejake hlbsie veci, iba sa vacsinou pozdravime a prehodime zopar viet a je pokoj...inak ak ostanes v takom kolektive, tak ta to vysaje, chapes, lepsie je, ak ti druhi ludia nieco davaju, vyplnaju ta, nie vyprazdnuju
rozmýšľam či sa takto cítim aj ja, teraz po mojom rozchode spred 2 týždňoch, tak som potrebovala sa posťažovať, ponadávať a nejako utešiť, tak som sama písala ľuďom a pýtala si pozornosť ale zase, keď sa mi niekto ozve, tak rada pomôžem niekedy mám pociť, že pomáham až moc v niektorých veciach
Môžem ti len uznanlivo klepnúť po hlave a napísať ti pár viet o tom ako to vidím ohľadom toho ako by si mohla zlepšiť svoj život. Ale oboje by malo v konečnom dôsledku hodnotu piče materinej.
Proste sa drž, veľa ľudí sa tak cítieva, omnoho viac ako by si povedala.
Hej zažila, a ešte stále to prežívam niekedy, no už som si na to zvykla. No nie je to nič príjemné. Jednoducho, tu kde som ja nie sú takí ľudia. Teda, myslím mojich rovesníkov. Každý pozerá len na seba a každý má ten povýšenecký, namylsený pohľad. Chodía ako big bossi na čele nejakej skupinky, o chvíľu sa pohádajú a čoskoro pôjde na čele nejakej inej skupinky. A každý každého nenávidí.
Neviem či to súvisí s routo témou, ale.......už sa mi to nechce mazať
@avieabbey zazivala som to pomerne casto treba sa obklopit inymi. Mne sa stavalo, ze sa ma niekto nieco opytal, alebo som sa s niekym rozpravala a ta osoba prestala ppcuvat a zacala sa rozpravat s niekym uplne inym, uz vtedy ma to dost sralo, tak som si povedala, ze von s nimi uz nikdy nejdem taktieez vzdy tie 'kamaratske' stretnutia skoncili v bare, kde jeden 'kamarat' omielal tu istu story po niekolkykrat zase pozmenenu a zvysok 'kamararov' tocil o tom ako sa chcu ist opit a ze sa dnes strieskaju a neviem co. No a nakolko to boli pre mna vcelku cudzi ludia, kedze som sa s nimi nemala ani i com bavit nakolko alkoholu neholdujem, odstrihla som sa od nich a momentalne hladam tych spravnych ludi, pri ktorych nebudem mat pocit samoty
Vitaj v mojom svete... Pomaham, radim a ked mam ja nejaky problem tak mi povedia jednoducho: tvoj bordel, neries to, ser nato.... Toto mi fakt pomaha... Kazdopadne nemam to srdce neporadit ludom, ked maju nejaky problem... Uz som sa s tym zmierila
@avieabbey ako uz bolo pisane najdi si inych kamaratov,nema zmysel take vztahy udrziavat. a este jedna vec.
pisala si: ,,40 krat denne otazka"hodia sa mi tieto nausnice" ... Vzdy poviem ano ... ale uprimne? je mi to cele jedno ..."
vidis, ty sice svoojich ,,priatelov" vypocujes,ale je ti jedno co maju na srdci. oni su na tom rovnako,je im jedno co im chces povedat. no na rozdiel od teba nemaju ani tu drobnu kvapku slusnosti aby sa aspon tvarili ze ich to zaujima.
takze nemyslim ze ste az tak velmi rozdielni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
je to vlastne jednoduché, nepáči sa ti ako sa k tebe správajú, nebav sa s nimi, nik ta nenúti ..... alebooo - proste si zvykni, že s niekým sa mozes super bavit o náušniach a ber ho takého - a nájdi niekoho, s kým sa budes super vediet bavit napr. o vztahoch, politike, globálnom oteplovaní, parených buchtách - preto má človek viac priatelov - lebo s kazdým sa dá bavit inak a o inom
usmev dievca - bolo dobre - bude lepsie
Mam jednu ,ktorej sa občas posťažujem / a ona mne ,a to je všetko -úplne mi stačí .
neviem, čo s tým. presne toto sa mi deje.
postupom času sa zžiješ s tým pocitom prázdna a vedomím, že si ignorovaná a nahraditeľná. dá sa to zvládnuť, aj keď si denne hovorím že i cant do this anymore ale ide to, človek je silnejší, ako si myslí.
sú momenty, kedy proste potrebuješ niekoho úplne neskutočným spôsobom, ale aj tie prejdú, proste to treba vydržať, dúfať, že keď raz zmeníš prostredie svojho pôsobenia, budú tam noví ľudia, s vyšším intelektom a na rovnakej vlnovej dĺžke ako ty....
Cize bud ser na tych ludi, ak ti nic nedavaju, alebo sa posnaz najst, co prijemne by ti cas s nimi straveny dat mohol.
Raz si najdeš svoju spriaznenú dušu, ktorá tu bude len pre teba, ktorá vypočuje tvoju ubolenú dušu a bude cítiť všetkú tvoju ťarchu, i radosť, ktorú budeš prežívať
Proste sa drž, veľa ľudí sa tak cítieva, omnoho viac ako by si povedala.
Neviem či to súvisí s routo témou, ale.......už sa mi to nechce mazať
pisala si: ,,40 krat denne otazka"hodia sa mi tieto nausnice" ... Vzdy poviem ano ... ale uprimne? je mi to cele jedno ..."
vidis, ty sice svoojich ,,priatelov" vypocujes,ale je ti jedno co maju na srdci. oni su na tom rovnako,je im jedno co im chces povedat. no na rozdiel od teba nemaju ani tu drobnu kvapku slusnosti aby sa aspon tvarili ze ich to zaujima.
takze nemyslim ze ste az tak velmi rozdielni