Ahojte všetci. Chcel som sa vás opýtať či poznáte plemeno psa ze samojed. Ja mám tohto psíka a nevymenil by som ho za nič iné. Toto plemeno je velmi vzácne a je ich na svete velmi malo. Na internete na google v obrazkoch si napište samojed a pozrite fotky
6. Mayo a co ja wiem kollko to stoji , to kupil moj otec ale radsej si ho nekupuj bo to je najlepsie do rodinneho domu. a treba ho casto vencit a venovat sa mu. on musi mat vela pohybu
9. Izdo nie nieje to nahodou samojeb. to si mozno ty ale vdaka bohu ta nepoznam... ak chces vedet viznam toho nazvu najdi si to na nete znamena to vnejakom jazyku usmievavy pes pretoze sa stale usmieva......
Ja som mala kedysi takeho plyšoveho a ešte o nich viem,že Jara Cimrman ich tušim študoval...nič ine,naživo som ho ešte nevidela...ale inak v poho havko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Rozmyslam, ze si kupim nieco zive do bytu v petrzalke... lebo... proste treba nieco
ale inak celkom milé