Dôvod? Vraj muži ako lovci v minulosti nesmeli rozprávaním vyplašiť korisť, zatiaľ čo ženy ako "strážkyne hniezda" museli neustálou komunikáciou medzi sebou kontrolovať jeho zabezpečenie. Čiže komunikácia by ženám mala prinášať podvedome väčší pocit bezpe
o tychto rozne vyvinutych zalezitostiach medzi pohlaviami som precitala kopec knih a je to pravda, a to s tym lovenim je spojene s kopou veci od toho ake zvuky vnimaju obe pohlavia cez to ako maju vyvinute videnie az po to, kolko cinnosti a ako kvalitne ktore pohlavie naraz zvlada...
@mrjimmy nemyslela som to zrovna tak, ze ti tu poskytnem zoznam jednoducho sa tam pisalo o tom, ze pokial mal muz za ulohu byt cely den na love a zena sa starat o deti, kooperovat s ostatnymi zenami v tlupe a zbierat lepsne plody a podobne "serepeticky", z toho sa vyklulo, ze si muz vyvinul genialne sustredenie na jednu cinnost, na jeden objekt, pretoze ked zviera vylakal, nemal obzivu pre celu rodinu.... zena zakonite musela davat pozor na viac veci naraz.
@ssnehulienka no neviem ako to bolo, ale nemyslím, že tam bola len jedna žena na všetky tie činnosti čiže podľa mňa že ženy zvládajú viac vecí naraz sa myslí skôr to, že ktorákoľvek žena bola schopná starať sa o deti, zbierať lesné plody a podobne "serepetičky", zatiaľ čo muž iba uloviť to zviera ale to už naozaj iba odhadujem
@tasha5 nič si z toho nerob...ja som dnes šiel po ulici a pristihol sa pri tom, že všetko nahlas komentujem...iba tak potichu pre seba, ale isto som vyzeral ako dáky autista preto ma téma zaujala
@mrjimmy nie, sak, ked si cosi hovorim, niekto ide oproti, tak si odkaslem jdu dal , potm si nadavam ze zas hovorim nahlas, co si komentoval, prosim ta ?
@tasha5 že autoškola ma púšťa na prechode no aj tak musím čakať, lebo somár za ňou ju preddbieha a prechádza cez prechod. Že musím vyzerať smiešne ako krívam. Že sa rozprávam sám so sebou a ešte navyše nahlas. Že to isto ľudia vidia a mal by som s tým prestať! Nostalgia, smiešny názov pre cukráreň a ešte je aj maďarská...
no keď sa učím napr., tak si to musím hovoriť nahlas aby som sa reálne učila a sústredila na to, a aby som sa nenudila, tak úplne všade vidím nejaké súkromné vtípky ktorým by nikto iný nerozumel a komentujem si ich a asi sa aj bavím trochu
súhlasím...tiež tým trpím niekedy nedá sa ma zastaviť...a o rozdieloch medzi pohlaviami furt niečo čítam, je to zaujímavé...je to tým, že ženy si neustálou komunikáciou s manželom, deťmi, príbuzným, neustálymi prejavmi emocii ....si v evolúcii vybudovali aj väčšie rečové centrum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ženy to upokojuje
Za mamu ale môžem povedať že jop.
Ale pokiaľ ide o predstavivosť, som v tom expert.
ja si nahlas rozmyslam 8)