Samovražda je pre toho človeka momentálny útek pred problémami, pre tých, čo nie sú zainteresovaní a nevedia sa do toho vžiť najväčšia sprostosť... Ale hriechom sa to myslím určite nazvať nedá
uplna nezodpovednsot a zbabelost...nic sa tym nevyriesi,len svojim blizkym poriadne ublizi dany clovek.
Na vsetky problemy su riesenia. Prave tie problemy su skvele skusky ako byt lepsim a viezt kvlaitnejsi zivot...
samovrazda nic neriesi.. neskoncis normalny zivot, nedostanes sa do astralu, ale budes coskoro vrhnuty spat na zem, aby si prekonal podobne, ak nie tie iste skusky..
aky ste vy len mudrlanti..hrdinovia, co zvladnu vsetko...ked pride depresia a mam na mysli tu pravu depresiu, nie tie haluze, ktore nazyvate depresiami, a nie je liecena, tak to urobi kazdy jeden clovek, aj ten najsilnejsi, skor ci neskor...
@9 ano ,ale ked si v srackach,prave vtedy tu mas priatelov,ktori ti pomozu, sam clovek nikdy neprijde na riesenie problemov,resp. sam nevidi cestu,musi mu ju niketo pomoct najst...
@11 nie kazdy ma okolo seba stale tych spravnych ludi..niekto sa nerad bavi o svojich problemoch alebo su aj ludia, ktori proste drzia svoje pocity v sebe(mozno je to tym, ze ich kedysi ktosi sklamal..vykecal to, co nemal al. neviem a nezdoveruju sa nikomu)...a co potom?potom to pride a si v tom az po usi.
Pre mna je to najjednoduchsie riesenie vsetkych problemov a zaroven prejav totalnej zbabelosti a ubohosti...nikdy neni tak zle, aby nemohlo byt este horsie...a zobrat sam sebe najcennejsiu vec, ktoru mam? Nikdy.
riešenie problémov určite nie - nevyriešite tým nič, skôr ten útek pred problémami... Je lepšie problémom čeliť, ale niekedy sa to už nedá zvládnuť... a za hriech to nepovažujem - kto sme, že si dovoľujeme súdiť? Nevieme čo sa v danej osobe odohráva, možno keby sme boli na jej mieste, reagovali by sme rovnako...
@12 clovek by mal mat vzdy okolo seba nejaku spriaznenu dusu. Aj taky introverti, proste niekedy je to vec nahody a aj uplne cudziemu cloveku sa da povedat vsetko,bez obav,ze ta zato odsudi...
Resp. ak to nemas komu povedat,staci napisat blog,alebo proste nejakym sposoobm tie myslienky dostat z hlavy prec,inak cloveka zabiju...
ty co pisu ze to nieje riesenie, ze je to utek... zamyslite sa, je to uplne riesenie vsetkych problemov co su, aj tych ktore len pridu... mrtveho uz nic netrapi... je to ale hodne sebecke pretoze tym sposobite problemy ludom co este ziju, a takisto sa okradnete aj o pekne veci ktore mozu prist, tie koli ktorym sa to neoplati riesit takto
kazdi ma reci az ked je najhorsie, ale ked clovek je sam a potrebuje pomoc priatelou tak ty sa nanho vecsinou vykaslu a nevsimaju si to. ja ties vazne uvazujem otom , ale je to moj zivot!! moja vec!! smrt ma oslobodi od vsetkich problemou a stupidity z ktorou sa kazdy den stretavam v skole , vonku,.. na ulici. taki zivot ja zit nechcem. a obzvlast v tejto bohom zabudnutej krajine kde vas zmlatia uprostred dna, upostred mesta bo sa dakomu nepaci ake mate vlasy, mikinu alebo topanky. alebo kde si nemozete kupit co chcete lebo jednoducho to tu nieje. tak naco zijem do pic?! naco?! tento rok je moj posledny. nechcem uz dalej tuna zit. nie takto. uz len to ze musim pouzivat tento stupidny jazyk, dychat tento vzduch...ma neskutocne nervuje. co je toto za krajinu ked si nemozem slobodne vyjst na ulicu v tom co sa mi paci bez toho aby som neriskoval ze ma dajaki kkt napadne. nechcem sa vulgarne vyjadrovat lebo na toto tu co je za krajinu nemam slusnich slov(cest vynimkam!!!) nie dakujem. ja si uz sposob a cas ako skoncim zo zivotom urcim sam. a nikto...zdoraznujem NIKTO mi v tom nezabrani!!!!!!
@26 nieje to riesenie, je to ubohe a ked si predstavim ako ublizis ludom, ktori ta maju uprimne radi... potom si asi ani priatelov nezasluzis, ked by si im takto vsetkym ublizil...
a inac tie ostatne problemy nemam a nepoznam... ze by sa co i len niekto ozval kvoli tomu ze mam cervenu mikinu alebo ake mam vlasy... by skusil
@26 to je najvacsia pixovina co chces spravit .... podla mna je ten clovek co to spravi slaby lebo nezvlada riesit svoje problemy..... a v skole co hovoria neber vazne...vsak oni prestanu...
- a nerob to pre tych ludi ktorych mas naozaj rad a aj oni teba....
riad sa heslom :
Nieje hanba padnut, ale ostat lezat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Na vsetky problemy su riesenia. Prave tie problemy su skvele skusky ako byt lepsim a viezt kvlaitnejsi zivot...
hoci som nezažila ešte také strašné životné situácie...
..ale nei som ten typ, vzdávať to..a nie duplom takýmto štýlom
Resp. ak to nemas komu povedat,staci napisat blog,alebo proste nejakym sposoobm tie myslienky dostat z hlavy prec,inak cloveka zabiju...
// end gay talk
a inac tie ostatne problemy nemam a nepoznam... ze by sa co i len niekto ozval kvoli tomu ze mam cervenu mikinu alebo ake mam vlasy... by skusil
- a nerob to pre tych ludi ktorych mas naozaj rad a aj oni teba....
riad sa heslom :
Nieje hanba padnut, ale ostat lezat