2-ročná záruka je na telefón akurát, si myslím, hlavne na tie nové žiadne € navyše by som nedala, tobôž nie 30 ale šak tvoja voľba, snáď ti ho teda opravia za sľúbených podmienok
no hej ale ak si kúpiš telefón za 300 €tak si k tomu dáš poistku nie ? ti spadne a nikdy nevieš, poistka sa stahuje aj na také veci, spadne ti do vody ? za 10 € ceny telefónu máš novy
no podľa mňa, ak to je len chyba v systéme (čo na 90% aj je), tak nie je potreba hnať sa do predajne, ale ak ti to nerobí problém (keď už máš také lacné opravy), tak to nechám na teba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
skús preinštalovať firmware, potom by mal ísť
mal som presne takú istú skúsenosť, ale s Xperkou
2-ročná záruka je na telefón akurát, si myslím, hlavne na tie nové žiadne € navyše by som nedala, tobôž nie 30 ale šak tvoja voľba, snáď ti ho teda opravia za sľúbených podmienok
no podľa mňa, ak to je len chyba v systéme (čo na 90% aj je), tak nie je potreba hnať sa do predajne, ale ak ti to nerobí problém (keď už máš také lacné opravy), tak to nechám na teba...