Aky mate nazor na satanizmus? Ale na normalny a nie na taky ako poznate z telky ze 14- rocne deti rozbijaju cintoriny a kreslia na nahrobne kamene obratene krize a pentagramy...
heh uz som tu mal taku temu si precitaj ten blog 12 rocnej satanistky a budes sa sulat od smiechu
ale k veci hm niektori ludia si mylia istych metalistov so satanistami lebo nosia cierne saty s lebkami a pod a pocuvaju tvrdu hudbu...s "pravymi" satanistami som sa este nestretol...jedinu "skusenost" co mam so satanom je ze ked som napisal na zakladnej skole na lavicu slovo Satan katechetka mi jednu pleskla...
Podla mna su myslienky satanizmu prekrutene uplne naopak...Ked clovek povie ze precital satanisticku bibliu tak si o nom automaticky myslia ze zabija novorodencov a znasilnuje panny na oltaroch...Alebo v lepsom pripade obratia rec na inu temu..satanisticku bibliu som precitala, dokonca som ju mala jeden cas aj v mobile a myslim si, ze podstata satanizu vobec nie je zla..ide len o to, aby sa znicili tie nezmyselne zakazy a prikazy ktore cirkev denne a uz starocia vnucuje ludom...clovek by mal byt sam sebou, nacuvat svojim pocitom a tuzbym, ci uz fyzickym alebo psychickym...nemal by si odopireat vsetky pozitky len preto aby sa "mozno" dostall do neba...taaaakze tot moj nazor, satanizmus neodsudzujem, a komu sa nepaci, jeho vec..
@11 mas uplnu pravdu...ale ludia vychadzaju z ich vlastnej nevzdelanosti-neinformovanosti. Zaujimave na tom je ze vacsinou krestania ktory uz vobec nevedia o com to je a odsudzuju. Prave oni by mali respektovat nazor inych. Kazdy ma podla Biblie slobodnu volu...
@13 Vdaka ...Mala som po krk toho co som pocuvala okolo seba...ak sa clovek chce k niecomu vyjadrit tak by mal mat aspon co to o tom nastudovane...nie je to o tom ze mi babka povie ze je to hriech co i len vyslovit slovo satan...svoje nazory si vytvaram sama, a vacsinou sa nenecham ovplyvnovat inymi..a kedze je moj nazor na cirkev taky aky je, tak som si chcela precitat i nieco z ineho sudka a celkom som sa s tym stotoznila, aj ked nenosim pentagramy a neobliekam sa v kuse do ciernej...nazory cloveka nemusia byt prezentovane aj navonok napr.jeho oblecenim...ale ked svoj nazor mam potrebu vyjadrit, tak s tym nemam problem
@14 podla mna krestania prave preto odsudzuju satanizmus, lebo uplne podkopava krestanske zaklady...tam kde krestanstvo hovori sex je hriech, satanizmus hovori sexujte kolko sa vam paci...tam kde krestanstvo hovori nenadavaj, satanizmus tvrdi ulav si a nadavaj kolko sa ti zachce, ved zijes len raz tak si to uzi ako najlepsie vies..keby si ludia lepsie prestudovali bez predsudkov ozajstne nazory satanizu, cirkev by coskoro prestala fungovat...a myslim ze cirkev sa len tak lahko nevzda svojich "tazko" zarabanych peniazkov..taaakze proti tomu odusu bojuje
Ja som LaVeiovu satanisticku bibliu cital a celkom sa mi to pacilo A to co si vsetci predstavuju pod satanizmom si mylia s okultizmom a sektarstvom, satanizmus je uplne o niecom inom
@13 myslim ze to pisal nejaky clovek ktory odporuje satanizmu..neverim ze by sa takto vyjadrovalo 12 rocne dievca. Urcite to nepisal nikto tak mlady. Moj nazor
@16 presne tak ako hovoris...cirkev je najvacsia mafia a zije z hlupych. Najlepsie na tom je ze vacsina krestanov sa sprava skor podla satanistickych "pravidiel" ako krestanskych. (napr. sex pred svadbou, nadavky, zavist, ohovaranie,...)
"aspon tak je to v brave" ha ha ha tak ten blognema chybu ..cista satanistka...A HIM pocuvam uz peknych par rokov, ale ze je to black metalova kapela som sa az teraz doznetela...LOL
Lebo boh si pred 6 miliardami rokov stvoril Homo Sapiens Sapiens a vlastne clovek sa nevyvyjal, ten uz urcite bol. Krestanstvo je picovina pre ludi ktori potrebuju v nieco verit, aby si mohli vsugerovat ze ich dakto ochrani a ak sa daco nevydari tak hodia na druhy vymysel biblie, Satana celu zodpovednost. Krestanstvo je zalozene na strachu.
@25 hej riadne vymetene...ale ked je ten blog fakt pravda tak je to dost brutalne...male deti co si nevedia este poriadne vytvorit svoj nazor na podobne veci a riadia sa radami z Brava podom odkusuju skreckom hlavy...LOL...a ich zaslepeni rodicia by si mohli obcas co to precitat, nie len kukat bludy v telke..potom by sa mohli normalne s deckami porozpravat a vysvetlit im ze nie je vsetko tak ako to pisu v Brave a podobnych kravinach...si myslim
@26 nejde o to ci ten blog je alebo nie je fake...poznam jednu holku co je tiez strasna "satanistka" a sprava sa podobne ako ta holka z blogu...strasne drsna, cela v ciernom, same krize dole hlavou, a pritom satanisticku bibliu ani nevidela...
@34 Krestania zo sirokeho hladiska sa delia na pravoslavnych a katolikov...katolici sa delia na rimsko(vacsina SR) a greckokatolikov...dalej je v krestanstve vela odnozi ako evanjelici ci protestanti, alebo siekt ako mormoni, svedkovia jehovovi a pod...
vela ludi co sem prispeje resp. prispelo podla mna ani poriadne nevie co to je a co to vsetko obnasa...netvrdim, ze ja to viem, preto sa konkretne k tomu radsej nevyjadrim
@39 ty si nejaky haklivy...ja so mierila na tych ludi co si to myslia, nevies citat s pochopenim?Asi si si nevsimol co som napisala v komente predtym ze...
A mimochodom, ja si mozem pisat co chcem a kam chcem, je to len moj nazor, tak isto ako je tvoj nazor tvoj a nikto ti ho neberie
@37 Satan nie je..satan nikdy nebol a neexistoval, nema ziadnu podobu...preto clovek kludne moze verit v satana bez toho aby veril v boha...to je cirkevny blud..jasne...boh je mily dedko s bielou bradou a satan je zly bububu cerveny pan s chvostom a kopytom...satan je len pomenovanie, satanizmus je filozofia ludi, ktori nemaju zaujem sa podriadovat nezmyselnym zakonom cirkvi..satan moze byt hoc aj slnko na nebi...to je jedno...clovek si ho moze dat do hocakej formy...nie je to len jedna bytost..je to vsetko..nie ako v cirkvi...jediny boh a ked v neho neveris tak automaticky zomries v pekelnom ohni...takze boh a satan na sebenie su nijako zavisli...taakze este raz..ked verim v satana, nemusim verit v boha
jasne ze to chape kazdy inak...ak satanisti boli odporcovia cirkvi kedysi tak dnes to uz tak vnimane urcite nie je...ludia si myslia ze satanizmus je vrazdenie a obety a podobne veci...
ja som sa nikdy nad tym nejak nezamyslala a ani sa nechcem zamyslat... je mi to dost jedno...
som sice katolicka ale len na papiery do kostola nechodim takze ani ine veci ako satanizmus v hlave nedrzim.. ale exorcizmus ma celkom zaujal..
No satanizmus ako filozofia je vcelku zaujimavy a je to nadherny protipol cirkvi. Ale LaVeyovu(dufam ze som mu meno neskomolil, ja si to neviem stale zapamatat) bibliu som necital respektive nie celu ale mam to stale v plane ked sa k nej dostanem.
Takze astanizmus je fajn filozfia len ju vela ludi nepochopilo a vznikli zle dojmy a aspon z casti sa nim riadi takmer kazdy jeden clovek a ani o tom nevie.
Btw ten blog satanistky je fake ale zasmiat sa na tom da uzasne
Všetko je zlé, či už kresťanstvo, alebo satanizmus, satanisti ničia ľudí, a kresťania zabili v histórií najviac ľudí /kacíri, neprajníci, a tak každý/, všetky vieri z nás robia bábky Prečo by mal človek veriť v niekoho? je donútený spoločnosťou asi...
@68 troska to mas pomylene s tym satanizmom kedy satanisti niekoho zabili? To neboli satanisti-len sa tak volali ale so satanizmim nic nemali a nebudu mat ..narozdiel od krestanov
@71 zlato a to komu patrilo? ked mne tak to si troska na omyle ..satanizmus sa"venujem" uz par rockov takze to az moc dobre poznam..tak isto poznam aj krestanstvo velmi dobre a viem co je spravne..Takze moj nazor ty nechaj tak...A ked uz chces vediet satanizmus sa rozdeluje na 3 casti..a uplne roozdielne...ked o tom nieco chces vediet docitas sa na mojom blogu www.pentagram.estranky.cz
tato tema vobec nieje k smiechu, tie 12-14 deti co robia take veci na cintorinoch tak tie nevedia co vyznavaju... tie sa prisposobia televizi a ostatnym vecia samozrejme zlim ktore su okolo nas... A ti dospeli.. tak ty su na tom naozaj zle... staci sa snimi stretnut a hend ta nalakaju na zle... zabijaju ludi, obetuju ich diablovi, satanovi... alebo komu ktoreho povazuju za toho vyvoleneho... je mi s troho zle...
samozrejme, povoluju same veci veci, sex, dorgy... nadavky.. ,ale to je vec toho cloveka ako to ezme a ak sa bude podla toho spravat je teda na dost zlej strane!
Akí sú tu všetci odborníci Otázka je či je človek automaticky "zlý" len preto lebo má odlišné morálne hodnoty od tých ktoré razí väčšina. (a dnes platí že keď ste vo väčšine tak máte pravdu.. )
o satanizme som si toho dosť prečítala... to s tými novorodencam, obetamy... to sa robilo akurát tak v stredoveku.... moderný satanizmus je skôr protipólom kresťanstva... satanisti určite nie sú zlý... určite u každého človeka je normálne, že ak mu niekto niečo zlé spraví, tak sa chce pomstiť.... alebo keď chcem mať sex, tak ho proste mám... nič si neodopierajú... oproti kresťanstvu, kde má správny kresťan odpúšťať svojím blížnym... ved to je chujovina... keď mi dakto zabije niekoho, koho mám veľmi rada... tak sa naňho nebudem usmievať... alebo aj samotný krst... prečo krstia malé deti, ktoré o seba ani nevedia... proste sa narodíš, si kresťan a hotovo... ja som pokrstená a myslím si, že to bola zbytočnosť... kresťania by mali žiť v chudobe a čistote.... ste si dakedy všimli aké autá majú farári, biskupi.... pokritci... a prečo by som mala hovoriť niekomu o mojich hriechoch.... ak niekomu niečo zlé spravím, a oľutujem to, tak to poviem dotyčnému človekovi, a nie farárovi...jemu môže byť jedno, čo ja robím... ale na druhej strane, tí satanisti, ktorí zabíjajú ľudí, ničia cintoríny a kostoly.... tí to v hlave nemajú v poriadku.... konec
@blackrose277
Pekne vyjdrenie, no nieje samozrejme ani uplne a posobi dost dezinformacne.
V prvom rade, Satanizmus nieje protipolom krestanstva, mozno jedine odnoz LaVeya, ale vo vseobecnosti toto tvrdenie nieje spravne.
Ku krestanstvu sa vyjadrovat nebudem, to je na uplne novu temu. Kazdopadne krestanstvo v akejkolvek forme je chore ako nabozenstvo.
Satanisti nezabijaju ludi, nenicia cintoriny ani kostoly!
Ak to niekto robil, neboli to satanisti, robili to krestania, moslimovia i ine nabozenstva, ale nie satanisti.
Ak by to niekto tvrdil, musi byt pod vplyvom velmi omamnej latky.
Z reakcii na fore tu nieje asi ziaden satanista, po pravde na celom svete je ich velmi malo.
Pre viac informacii radsej zacat na wiki: » sk.wikipedia.org/wiki/Satanizmus...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
ale k veci hm niektori ludia si mylia istych metalistov so satanistami lebo nosia cierne saty s lebkami a pod a pocuvaju tvrdu hudbu...s "pravymi" satanistami som sa este nestretol...jedinu "skusenost" co mam so satanom je ze ked som napisal na zakladnej skole na lavicu slovo Satan katechetka mi jednu pleskla...
Ale ludia, satanizmus nie je nabozenstvo, majte to na pamati.
Satanisti boli odporcovia cirkvi, nie uznavaci diabla, to im pripisovala cirkev v stredoveku.
» www.dark-temple.szm.sk/claudy.html...
@11 konecne nejaky clovek co to precital
Cirkev je zla, len teraz je neuveritelne mocna, ale veriacich ubuda, konecne sa ludia stavaju opat na vlastne nohy.
Lebo boh si pred 6 miliardami rokov stvoril Homo Sapiens Sapiens a vlastne clovek sa nevyvyjal, ten uz urcite bol. Krestanstvo je picovina pre ludi ktori potrebuju v nieco verit, aby si mohli vsugerovat ze ich dakto ochrani a ak sa daco nevydari tak hodia na druhy vymysel biblie, Satana celu zodpovednost. Krestanstvo je zalozene na strachu.
A mimochodom, ja si mozem pisat co chcem a kam chcem, je to len moj nazor, tak isto ako je tvoj nazor tvoj a nikto ti ho neberie
ja som sa nikdy nad tym nejak nezamyslala a ani sa nechcem zamyslat... je mi to dost jedno...
som sice katolicka ale len na papiery do kostola nechodim takze ani ine veci ako satanizmus v hlave nedrzim.. ale exorcizmus ma celkom zaujal..
Takze astanizmus je fajn filozfia len ju vela ludi nepochopilo a vznikli zle dojmy a aspon z casti sa nim riadi takmer kazdy jeden clovek a ani o tom nevie.
Btw ten blog satanistky je fake ale zasmiat sa na tom da uzasne
A co sa tyka podoby, najcastejsie ho panbickari zobrazuju ako kozla s ludskym telom a kozimi nohami, aspon tak sa mi zda.
že tenario??
tam je satanizmus dosť dobre opísaný...stačilo mi...
nezahravj sa s vecami o ktore nepoznas........su horsie ako si myslis
» satanismusss.blogspot.com/... 2008/10/satanistick-devtoro.html
Aspoň, keby ste vedeli o čom to je
Pekne vyjdrenie, no nieje samozrejme ani uplne a posobi dost dezinformacne.
V prvom rade, Satanizmus nieje protipolom krestanstva, mozno jedine odnoz LaVeya, ale vo vseobecnosti toto tvrdenie nieje spravne.
Ku krestanstvu sa vyjadrovat nebudem, to je na uplne novu temu. Kazdopadne krestanstvo v akejkolvek forme je chore ako nabozenstvo.
Satanisti nezabijaju ludi, nenicia cintoriny ani kostoly!
Ak to niekto robil, neboli to satanisti, robili to krestania, moslimovia i ine nabozenstva, ale nie satanisti.
Ak by to niekto tvrdil, musi byt pod vplyvom velmi omamnej latky.
Z reakcii na fore tu nieje asi ziaden satanista, po pravde na celom svete je ich velmi malo.
Pre viac informacii radsej zacat na wiki: » sk.wikipedia.org/wiki/Satanizmus...