Plánujem si kupovať nový mobil, po prvýkrát dotykový ... čitala som si rôzne recenzie na tieto mobily, ale zatiaľ niesom vôbec rozhodnutá, ktorý by som chcela... Ak máte niekto skúsenosti s niektorým z týchto mobilov, tak napíšte jeho plusy, mínusy, ch
@creobrotergemmatus hej lebo len dotykove mobile sa vyrabaju ze ? kupim si dotykovu somarinu len preto lebo je novsia ako nedotykova To je fakt zmyslanie
@creobrotergemmatus ver tomu, ze ak by mamuty nevymreli, tak ich naozaj doteraz lovime. Aj domace zviera by sa z neho stalo. Vzhladom na to kolko by bolo z jedneho mamuta masa, by to urcite v masopriemysle prerazilo. Bys cubrnel :p
Pride mi dosť smiešno keď si spomeniem, ako som asi pred 3 rokmi videl taku relaciu, kde hovoril riaditeľ asi applu, neviem už, že do 5 rokov dotykove telefony vytlačia klasicke.
mýlil sa snáď, kto chce dobry mobil ide do dotykoveho, kto chce vyborny mobil ide do mobilu s OS a kto chce špičku ide do androida 2.1 momentalne Froyo
a to HD video, no super.. a povedala by som, že je úplne jedno či tých 8 MPx alebo 12, rpetože šošovky majú malé, takže skôr ten vivaz ešte fotí ako satio
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Satio
Satio 12 mpx fotak Vivaz 8
Satio xenon blesk Vivaz Led
Oba idu pod symbianom S 60 5
Su to naprosto rovnake mobily, tu uz by som sa ani nerozhodoval podla vybavy, ale podla designu...
Prajem nech si vyberis spravne
tak takto keby rozmysla kazdy, lovili by sme mamutov doteraz
mal som v rukach obidva a satio je proste VELKA HRANATA TEHLA...
@9 tak zatiaľ to bude ten Vivaz asi
Teda ja by som sa rozhodol skor pre Vivaz
A fotak staci aj 8,1Mpx aj tak tam rozdiel nebadat :p
@matuliq12 tak potom uz nemas nad cim vyberat jedine by som ti poradil este bud nokiu 5800 alebo N97 mam obidve a nemam sa na co stazovat
A co tak Nokia?
3,5 mm jack neni vsetko a bezny uzivatel rozdiel urcite nespozna, jedine v tom, ze nebude problem kupit ine sluchadla
a po druhe: moje srdce patri iPhone
mýlil sa snáď, kto chce dobry mobil ide do dotykoveho, kto chce vyborny mobil ide do mobilu s OS a kto chce špičku ide do androida 2.1 momentalne Froyo
podľa mňa dotykove telefony nikdy uplne nenahradia klasicke klavesove, nie každemu sadne dotykovi
zvykneš si
mal som 2 tyzdne iPhona a zbavil som sa ho
ja som ho dostal, tak ma tolko nebolelo srdce. ho vymenit za lacnejsi telefon
po druhe: som s nim spokojny, nic mi v nom nechyba