ľúbim sa saunovať. okamžite by som sa vrátila žiť do Fínska už len kvôli tomu, že sauna tam je úplne všade. proste aj v našom baráku sme mali saunu a moji kamaráti mali v byte saunu a všetci majú saunu a chcem ísť do sauny!!!!
ja si saunu dokazem spravit aj doma, viacmenej horuci kupel napusti si vodu 50°C teplota vzduchu je tiez vysoka a potom sa kupem , idem z tade cerveny ako rak, ale to mi neprekaza
milujem parnu, solnu a take tie vselijake bylinkove vonave...nemam rada suche sanuny lebo ma to proste pali v nose v hrdle vsade, brrr. chodime sa saunovat s priatelom raz za mesiac do senca, je to super prostredie, aj cenovo to vychadza fajn. raz za tie tri hodinky idem aj do tej finskej. a ochladzujem sa nie tym ladovym bazenikom, ale normalne ladovou drtou (ladovym vodopadom), co je tam k dispozicii. a milujem po saunovani len tak lezat zabalena v plachte na tych lehatkach, popijat nejaky dobry dzus alebo tak a len relaxovat a pocuvat hudbu.
mam rad finsku a potom este rusku. Ale radsej finsku len v nasich castiach ju dost slabo nakurju medzi 80-90... Ked si sami nakurujeme tak aspon okolo tych 100 je ideal
no nevydržala by som tam moc dlho ale ked som bola cez leto v saunovom svete tak sa mi páčilo ísť do tej najteplejšej sauny a potom na to ísť do mega ľadovej vody
Kedysi som to mala rada, ale v poslednom čase mi sauna nerobí dobre. celkovo teplo. Keď už, tak najradšej do parnej,kde nie je suchý vzduch.
A áno viem,ako sa treba saunovať
Som bol raz asi v 10 rokoch a tam boli 3 dedkovia čo sa rozpravali a boli úplne nahý a sa tam jeden bavil s ...... no to je jedno s čím a ja chudák si sadol uplne hore a prisam bohu tam bolo najväčšie horúco celý chrbát ma až piekol tak som si vravel že pôjdem skúsiť ísť do toho bazénu čo bol pri saune a ten bol taky ľadový že som v ňom bol len po členok a hneď som mrzol proste hnusný zážitok od vtedy nechodím do sauny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Teda bol, ale nebola zapnuta
Inak ja sa tesim ako zacne byt poriadna zima. Konecne si zajdem do sauny i ked som uz zo 3 roky nebol ale teraz mam taku chut.
@semhamforas vsetko zle je na nieco dobre
A áno viem,ako sa treba saunovať