Mňa zaujali napríklad: Plechový bubienok,Choď a pozeraj sa (geniálny sovietsky film),Kukušino (odohráva sa na sovietsko-fínskom pohraničí,má úžasnú ideu a prepracovanú situačnú komiku,je to súčasný rusko-fínsky filmový projekt,mám dojem,že z roku 2003),Prežili sme Ardeny, Železný kríž, 6. batalión... Takto narýchlo som si spomenul len na tieto.
@krampus tie soviecke filmy maju daco do seba no aspon mam zajtra co pozerat diky za radu a toho Pianistu hmm tento film neviem ale videla som ho strasne vela krat ale velmi ma nezaujal neni to presne z toho koncentraku tuna sa len ukriva po bytoch a preckava kym to neskonci moc akcie tam neni mozno aj preto ma to trosku sklamal ale mal vela oceneni tento film ja som videla teraz mi prislo na um Chlapec v pruhovanem pyzamu ak mas cas mrkni si to genialne spracovane a pointa : kamaractvo az do hrobu doslovne fakt to bol super film
@zajko30 ty si hrozny pokrytec. najprv vypisujes, ako nenavidis zidov a ako mal hitler zit dlhsie, a teraz napises, ze vojna je zla a ze si plakal. nie si trochu pomateny?
Šindlerov zoznam, moja srdcovka ♥. Pri tom človek musí plakať! A Oskar Schindler? Človek, ktorého ja uznávam... a môj obľúbený výrok z toho filmu: "Kto zachráni jeden život, ten zachráni celý svet!"
máš správny postreh, a vôbec sa ti nečudujem, že to píšeš.
Pokrytectvo, závisť, nenávisť patria k ľudským vlastnostiam a ja som tiež človek s takými úchylkami. Boh nás tak stvoril a kto si myslí , že je bez viny, nech hodi do mňa kameňom!!!.
no schindlerov zoznam som este nevidela ale chystam si ho pozriet...ale videla som Pad 3.rise , pianistu....a to boli pekne filmy so silnymi myslienkami...ale v poslednej dobe nerada pozeram taketo filmy lebo vzdy ma chyti depka a zacnem rozmyslat nad tymto skazenym svetom...
@antifunebracka veľmi múdre konštatovanie, voľakeky som bol strašne bitkárisko, lebo som trenoval box a na diskach som to namazal kde komu, no moja pevná vôľa a roky mi napovedali, že stým musím prestať, a aj som prestal...
takže nič nekončí ale práve začína.............filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
je to film, pri ktorom človek musi plakať.....
zajko30: tak plakat som neplakala ale clovek sa poriadne zamysli nad tymto ,,genialnym" svetom
No a k téme.V skutku pozoruhodný film,silný príbeh,nádherné výtvarné spracovanie,skvelá obrazotvornosť,kvalitné herecké výkony.
Hoci v takomto duchu mám iných filmových favoritov.
ja som ten film uz davnejsie videla je fakt skvely ale zatial asi naj co som videla s tematikou 2sv.vojny a akych favoritov daj daky typ
Mňa zaujali napríklad: Plechový bubienok,Choď a pozeraj sa (geniálny sovietsky film),Kukušino (odohráva sa na sovietsko-fínskom pohraničí,má úžasnú ideu a prepracovanú situačnú komiku,je to súčasný rusko-fínsky filmový projekt,mám dojem,že z roku 2003),Prežili sme Ardeny, Železný kríž, 6. batalión... Takto narýchlo som si spomenul len na tieto.
No a moja srdcová záležitosť Pianista.
Súčasným filmom s touto témou čosi oproti tým starším chýba.Netvrdím,že všetkým.
máš správny postreh, a vôbec sa ti nečudujem, že to píšeš.
Pokrytectvo, závisť, nenávisť patria k ľudským vlastnostiam a ja som tiež človek s takými úchylkami. Boh nás tak stvoril a kto si myslí , že je bez viny, nech hodi do mňa kameňom!!!.
môžeš začať.................filip
takže nič nekončí ale práve začína.............filip
maj sa dobre...