vedel som, ze to budes ty
ale nie, myslim si o tom, rovnako ako napriklad o ludoch co "palia macky", ze keby som bol lekar, nechal by som tych chlapcov tiez utratit
no podla mna je horsie, ak to urobia dvaja prijebani 17rocni drbovia, ako 7rocne decko, ktore ani nemusi vediet, ze tym tomu zvieratu ublizuje..
...ak nie, tak je to urcite na rovnakej urovni...ti vo vyssom veku by mali mat, pochopitelne, viac rozumu
Že je to malý zmrd ktorý si zaslúži to isté Myslela som si že to je nejaký cigáň z osady... ale keď žiak katolíckej školy... tak neviem... v každom prípade je to malý kokot a nechcem vedieť čo z neho vyrastie dúfam že ho matka riadne vypráska
No tak toto je podla mna jasna ukazka vplyvu dnesneho sveta, celej tej kriminality a vsetkeho na dnesne deti...lebo v 7 rokoch si podla mna len tazko riadne uvedomoval co robi, mne to pripada tak ze len robil to co niekde pred tym videl a riesit by bolo mozno treba skor to ako je mozne ze deti jeho veku dokonca aj mladsie sa maju moznost bez problemov dostat k niecomu takemu. tym ho nechcem "ospravedlnovat" len podla mna 7 rocne dieta nerobi este veci zo zlomyselnosti ci take nieco ale len opakuje co niekde videl...
chyba rodicov, vychova v 7 rokoch dieta tazko ma nejak vlastny rozum @12 17 rocni uz maju vlastnu hlavu, vedia rozmyslat sami za seba aj prezit v principe sami ale 7 rocne dieta nie, ja by som povedal ze cisto chyba rodicov
jezis skoro nikto tu na neho nenadava dopici sak je to obycajny krpaty zasrany hajzel...vy si hovorite ale sak maly chlapcek to nieje jeho vina doriti zasran drbnuty...nech taki krpci vykapu teraz, lebo ak sa budu este zhorsovat ani sa nedozijeme ani ocipovania jastermi z temnych svetov, lebo tito ked vyrastu to bude horsie ako ble.
v mojom okolí býva kopa prijebancov čo tu týrajú všetko možné, hlavne mačky...malé mačiatko len tak zobral a z vysokého mosta zhodil na kolajnice, ešte žila a potom jej ešte dal hlavu na kolaje keď išiel vlak tade :/ no a vela iných vecí...ja by som ich zavesila za gule do prievanu za to
By som ja jeho hodila MINIMALNE zo 7 metrovej vysky do Dunaja, vytiahla ho a opakovala to cele desat krat. A potom, keby sa nadychol, by som mu odsekla obidve ruky.
Ludia nemaju pravo sudit inych ludi, ale pri takych kktoch ako je ten maly, by som nemala absolutne ziadne zlutovanie. A nevadilo by mi ani, ze ma len sedem. Keby som mohla, dobila by som ho...
@14 mas pravdu... ako ja sa nedivim, ak by to mal z tej skoly...
mne stacilo, co som pocula, ked som raz bola zo srandy na nabozenstve... "zvierata nemaju dusu, nic necitia, oni nie su deti bozie" ... asi to chcel chlapec skusit ci je to pravda..
@pawlo spojime sa, ved snad my Kosicania sme nejaki tim
aj ked, pravda ze ten kkt ma 7 rokov a ma vymletu hlavu z katolickej skoly. Keby to bol fakt nejaky 17-tnik, tak uz by som si fakt nebol taky isty ze nikomu neublizim
@ooooo nie, to len tak ma napadlo dat 17rokov, nebola to narazka na teba, ale stava sa ze priblizne v tomto a mladsom, niekedt aj starsom veku tinedzeri takto tyraju steniatka,macky a pod. ...a oni by uz mali mat predsalen viac rozumu..
na mieste rodicov toho dietata by som synovi poriadne vysvetlila co spachal, co urobil tomu zvieratu, vazne by som sa opytala, ci aj jemu toto mozem urobit, dala na inu skolu a predovsetkym na psychiatriu...tohio chalana nepoznam, ale brat ma tiez par riadne jebnutych spoluziakov, ved aj on niekedy je...mozno ma fakt nejake poruchy..ale myslim ze je to chyba rodicov, ako uz bress povedal...
Mali by toho smrada utýrať za to! Alebo teda ukrižovať. Či skôr upáliť/ukameňovať/zamurovať? Takýchto hajzlov je stále viac a vždy sú to nejakí skrčkovia, ktorým nič nemôžu a oni to dobre vedia a práve preto to robia. Aj krpcov by mali môcť nejako trestať, lebo toto už nie je normálne!
jako ked s tym teraz nic neurobia bude si maly krpec coraz viac dovolovat...kebyze je od nas tak si ho pockam a pekne mu to vytmavim...slahnem do snehu a nakopem do zadku, asi tak...a rodicia co?! naco su mu?! tatko fajci a pije v obyvacke, ze nevidi co robi jeho syn? a mati robi asi to iste...nechcem krivdit niekomu ale TOTO ma fakt sere
ja si myslim ze za to muze rodina okolie televizia hry...
normalny clovek co vidi v telke bere len ako fikciu cize film urobeny za pomoci trikov
hry bere ako relax oddych...
a potom su deti na ktore rodicia seru z vysoka a potrebuju sa zviditelnit alebo chcu uputat pozornost tak robia chujoviny napr toto
je to svinstvo
zasrany hajzel pri 7 rocnom decku sa to da este vymlatit ale robia to aj dospely ludia a to je omnoho horsie... z tych to uz nikto nevymlati ... je to chore dokazovat si vsemocnost na bezbranych zvieratach ... nech si skoci do nejakeho divokeho leva tigra alebo medveda a uvidi ake je to ked silnejsi ublizuje slabsiemu
Lenže tento zasraný svet považuje zvieratá iba za nejaký kus a obyčajný majetok, prípadne odpad. HAJZLI ZASRANÍ! Oni sú odpad!
Mali by na to fakt dať kruté tresty! A aj skrčkom! Ja neverím, že by si neuvedomovalo 7-ročné decko, že tomu psovi to nerobí akurát dobre.
Tak to nije clovek,..ved to je uplne chory clovek chuda psičatko ,..ako moze niekto len tak oz zabavy ubližit psíkovi ,..a este k tomu šteniatku ,..no ja neviem ja by somh o dal do napravaku aa najlepsie do blazninca ho zatvorit,..alebo bi som mu predviedol ako sa citil ten psik ,..chytil by som ho a zhodil z okna ,..dosiel by som ponho a zhodil by som ho znova a znova,...no neviem ci by sa mu to pacilo ,...To us je ako vychovane dieta ?
@falbala4 vtedy si to podla mna neuvedomoval, ale dnes su o nom spravy na internete, takze verim tomu, ze uz mal dost prilezitosti vypocut si prednasky svojich rodicov, ucitelov (musia sa aj oni tvarit, ze im to nie je jedno, v takom medializovanom pripade), a mozno uz zazil aj odmietnutie spoluziakmi. Myslim, ze TERAZ uz vie, ze to co spravil je nieco ako vrazda.
no jo, ale tak podla mna to male decko fakt nevedelo co robi...
ja to viem podla brata, nie zeby on robil nieco take, ale tak on testuje, kolko to zviera zvladne... ked robi zle kocurovi, ten ho poskriabe, na vlciaka si radsej nedovoli, ked robi zle veverke, ta ho poskriabe tiez ... nechapem preco sa nebranil ten pes...
ale podla mna je to vecou toho co mu dali rodicia, asi ho moc nevychovavali k ucte k zivotu... ja viem bratovi pekne vyhubovat, ked vymysla... a to si zapamata...
ale tak decko si kukne nejake hnusne video na youtube alebo niekde a potom ide skusat...
suhlas s @luthien - nemame pravo sudit inych ludi,ale aj tak...cim si to ten chudak pes zasluzil? sproste decko!! zmlatila by som ho...
a suhlas s @krutafunebracka - aj tych krpcov by mali trestat, deti tryraju macky,zvierata a nic sa im nestane "lebo su to len deti,plne si neuvedomuju sovje ciny"-hovno makove, az taka tupa ta mladez nie je!!! POTRESTAT!! jeden vidi,ze aha henten si zabil psa a nic mi neurobili,aj ja daco urobim!! sproste decka,co si myslia,ze im vsetko prejde!!
Myslím že to nie je len chyba rodičov, aj keď zčasti určite áno. Ale v 7 rokoch by si už decko mohlo uvedomiť samo čo je dobré, čo zlé a čo totálne svinstvo.
kokot skurveny vyjebany kokot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozjebala by som ho kokota dfpče toto tak neznasam pici!!! nemecku ovciacku kurva mali zasrany kokot by som bola zvedava co by robil ten kokot keby mu robim to co on jej ......aj ten pribeh LUCKYHO čoho tahali za autom šak im to jebe...už načisto
ze to jedine mohol videt doma a jeho rodicia su velky kokoty a mali by ich stiahnut zaziva kozu a toho maleho sup do decaku =D aleboo jaj boze blbosti pisem ked som to dnes videla skoro som sa doblvala zabit ho
neni decko ako decko... taka krutost v sedem rocnom chlapcovi to nepochopim proste urcite by sa s tym malo nieco robit aby sa uvedomilo... ved to je hrozne... chudak psik
skurvený kokot pankhartský zmrdský zhňupák jeden žumpácky úplný skurvysyn vypičovaný ....
asi som si minul možnosti na nadávky ale ja by som toho skaredého skurvysyna najebal do dunaja a vytiahol by som ho neikde ako smradlavú mrtvolu v čiernom mori.
asi tolko k tej témeˇ.
želám pekný zvyšok dňa
supak umrveno obstato zaprdeno obstraty... za toto by som ho dal do vypolstrovanej cely na nejaku chvilku...7 rokov ma a pripomina mi Michaela Myersa...v 12 utyra spoluziacku.Hajzlik jeden....
Kam to spejeme?
jeho nejaky greenpeacák aj ja som tiez by sme tam prisli a hovorili obesit obesit a zavrazdit ako japonci vrazdia velryby. kokotko zasrany za usi cytit urezat mu gule aj kokot a za bradavky sup do prievanu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
zmlatil by som ho ze by bol na voziku
absolutny debil
ale nie, myslim si o tom, rovnako ako napriklad o ludoch co "palia macky", ze keby som bol lekar, nechal by som tych chlapcov tiez utratit
hmm...teraz stým nič nespravia a za niekoľko rokov možno zabije takto nejaké dieťa
...ak nie, tak je to urcite na rovnakej urovni...ti vo vyssom veku by mali mat, pochopitelne, viac rozumu
milujem zvierata...
@12 17 rocni uz maju vlastnu hlavu, vedia rozmyslat sami za seba aj prezit v principe sami ale 7 rocne dieta nie, ja by som povedal ze cisto chyba rodicov
vies ja ked som mal 7 hraval som s dedkom futbal..NETYRAL zvierata!
Nechcem šíriť paniku ale pre niektorých našich spoluobyvateľov to nie je nič nezvyčajné keď si spravia psí guláš
Ul. Kósu Schoppera 22
048 01 Rožnava
ŠKD
T 058/732 80 29
F 058/788 58 57
0908 970 481
kzs@zoznam.sk
koniec.
Ludia nemaju pravo sudit inych ludi, ale pri takych kktoch ako je ten maly, by som nemala absolutne ziadne zlutovanie. A nevadilo by mi ani, ze ma len sedem. Keby som mohla, dobila by som ho...
Podme ho zabit. Kto je proti?
mne stacilo, co som pocula, ked som raz bola zo srandy na nabozenstve... "zvierata nemaju dusu, nic necitia, oni nie su deti bozie" ... asi to chcel chlapec skusit ci je to pravda..
aj ked, pravda ze ten kkt ma 7 rokov a ma vymletu hlavu z katolickej skoly. Keby to bol fakt nejaky 17-tnik, tak uz by som si fakt nebol taky isty ze nikomu neublizim
na mieste rodicov toho dietata by som synovi poriadne vysvetlila co spachal, co urobil tomu zvieratu, vazne by som sa opytala, ci aj jemu toto mozem urobit, dala na inu skolu a predovsetkym na psychiatriu...tohio chalana nepoznam, ale brat ma tiez par riadne jebnutych spoluziakov, ved aj on niekedy je...mozno ma fakt nejake poruchy..ale myslim ze je to chyba rodicov, ako uz bress povedal...
normalny clovek co vidi v telke bere len ako fikciu cize film urobeny za pomoci trikov
hry bere ako relax oddych...
a potom su deti na ktore rodicia seru z vysoka a potrebuju sa zviditelnit alebo chcu uputat pozornost tak robia chujoviny napr toto
je to svinstvo
zasrany hajzel pri 7 rocnom decku sa to da este vymlatit ale robia to aj dospely ludia a to je omnoho horsie... z tych to uz nikto nevymlati ... je to chore dokazovat si vsemocnost na bezbranych zvieratach ... nech si skoci do nejakeho divokeho leva tigra alebo medveda a uvidi ake je to ked silnejsi ublizuje slabsiemu
pankhart zasrany.
mid : a velmi silno pochybujem o tom, ze si to uvedomuje ...
Mali by na to fakt dať kruté tresty! A aj skrčkom! Ja neverím, že by si neuvedomovalo 7-ročné decko, že tomu psovi to nerobí akurát dobre.
ja to viem podla brata, nie zeby on robil nieco take, ale tak on testuje, kolko to zviera zvladne... ked robi zle kocurovi, ten ho poskriabe, na vlciaka si radsej nedovoli, ked robi zle veverke, ta ho poskriabe tiez ... nechapem preco sa nebranil ten pes...
ale podla mna je to vecou toho co mu dali rodicia, asi ho moc nevychovavali k ucte k zivotu... ja viem bratovi pekne vyhubovat, ked vymysla... a to si zapamata...
ale tak decko si kukne nejake hnusne video na youtube alebo niekde a potom ide skusat...
a suhlas s @krutafunebracka - aj tych krpcov by mali trestat, deti tryraju macky,zvierata a nic sa im nestane "lebo su to len deti,plne si neuvedomuju sovje ciny"-hovno makove, az taka tupa ta mladez nie je!!! POTRESTAT!! jeden vidi,ze aha henten si zabil psa a nic mi neurobili,aj ja daco urobim!! sproste decka,co si myslia,ze im vsetko prejde!!
» cafe.loveme.cz/video/umlaceny-...
A ten kreten za to dostal len 3 mesacnu podmienku. Neuveritelne.
to je tu komplet cele:
» alf.podstromami.com/rabca.htm...
asi som si minul možnosti na nadávky ale ja by som toho skaredého skurvysyna najebal do dunaja a vytiahol by som ho neikde ako smradlavú mrtvolu v čiernom mori.
asi tolko k tej témeˇ.
želám pekný zvyšok dňa
SI VADNA? AKO MOZES NAPISAT TAKU DEBILINU ZE AKO TO ZE SA TEN PES NEBRANIL?
VED TO BOLO 3 MESAčNé šteniatko TY TUPANA Ved To Bolo len plne lasky a nie to aby niekomu ubližilo ,..ZOBUD SA PROSIm
z tohoto mi je vždy smutno,keď takéto niečo vidím...
Kam to spejeme?