Preco su oddelene miestnosti pre muzov a zeny? Napr. WC a prezliekarne v plavarni. Chapem ze sa tam vykonavaju iste intimne veci. Ale tie intimne veci su rovnako neprijemne pred zenami a muzmi.
Boli by ste zato aby boli napr. prezliekarne v pla
je to možno nepríjemne ked na mna čumi hocikto ale radšej to prijmem od ženy (u kt. je skôr pravdepodobnosť že ju nezaujímam, skoro isté ako pokukovanie od nejakých chlapov
a poznám jednu krčmu tu na mlynských kde su spoločné záchody a to ešte tak že vojdeš mala ulička kde je malé umyvadlo pisoar vedla a ešte vedla normálny záchod oproti kt. je taká miestnostička kde je další normálny záchod mám to aj natočené ale má to asi 2 sekundy
@10 lebo dámam to dlhšie trvá aj ked chce isť rovnaký počet na wc.. dámy si totiž musia otvoriť kabínku, zamknúť kabínku vyzliecť si spodnú časť oblečenia, rozprávajú sa, urobia potrebu (aj počas toho sa môžu rozprávať aby to prehlušilo to trapne .. ved viete) potom sa utrú oblečú vyjdu celý čas sa rozpárvajú, potom si umyjú ruky utrú si ich alebo vysušia a napokon si skontrolujú make up a naleskujú si per..
no a muži dojdu rozopnú sa urobia potrebu, niektorí si aj umyjú ruky no a odídu
čiže aj ked môže byť rovnaký počet čakajúcich myslím že nám to trvá dlhšie
Aby sa nadrzani uchylaci nemali na com uspokojovat ked uvidia prezliekat sa nahu zenu...lebo teoreticky sa to berie asi tak,ze len velmi male percento zien by bolo zvedavych na prezliekajuce sa rovnake pohlavie ( homosexualita nie je tak rozsirena ako heteractvo) podla mna
@10 vidis pawlo?..a preto chodim na diskoteke vzdy na chlapsky zachod.je sranda a zaroven setrim cas/samozrejme len na tie zatvaracie
a mozno je to oddelovanie aj preto,ze sice ked sme mladi,tak sa znesieme..ale ked by volaky mlady chalan zbadal v sediet na zachode volaku 80-rocnu zenu...no neviem.nie dobryy pocit /nechcem diskriminovat,ale kto v tom veku vypada pritazlivo?
18. preco by sa tam mal niekto uspokojovat? ved aj na nudaplazach su nahe zeny a muzi a nikto sa tam neuspokojuje
20. tak by sa mali delit podla veku, mlademu chalanovi urcite nie je prijemny pohlad ani na stareho curajuceho/prezliekajuceho deda, a rovnako ani na babku
no...my sme v skolke mali spolocne zachody ...a dobre bolo, hovienka sme si pozorovali ...ale zas nie som si ista, ci by som sa chcela teraz pozerat na nejakych cikajucich chlapov
Teraz ma napadlo: a co tranzvestity? na gympli aj na vysokej som mal 2 tranzvestity(telo dievcenske ale snazia sa byt chalanmi). Kam oni maju chodit? Vadilo by normalnym babam prezliekat sa pred chalanom tranzvestitom, alebo naopak?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
no a muži dojdu rozopnú sa urobia potrebu, niektorí si aj umyjú ruky no a odídu
čiže aj ked môže byť rovnaký počet čakajúcich myslím že nám to trvá dlhšie
a mozno je to oddelovanie aj preto,ze sice ked sme mladi,tak sa znesieme..ale ked by volaky mlady chalan zbadal v sediet na zachode volaku 80-rocnu zenu...no neviem.nie dobryy pocit /nechcem diskriminovat,ale kto v tom veku vypada pritazlivo?
20. tak by sa mali delit podla veku, mlademu chalanovi urcite nie je prijemny pohlad ani na stareho curajuceho/prezliekajuceho deda, a rovnako ani na babku
cirkev zacala oddelovat muzov a zeny, a odsudzovala zvyky ktore boli v staroveku brane ako normalne.
To by som skôr prirovnal k rozdeleným záchodom s tým, že tam budú aj spoločné kam príde kto chce ...