Vcera pri spanku sa mi snival velmi cudny sen,snívalo sa mi o mojej mame a mačke ktoré vo sne zomreli,podotykam že to boli dva rozdielne sny.teda najprv sa mi snival sen o macke, a potom hned nato o mame. Zvlastne natom je že prave na tieto dve osoby teda
rozmyslam, ako ti to vysvetlit, lebo si si to sam pomenoval. sny su psychologicka zalezitost a to, co v nich vystupuje su len symboly. smrt tvojej mamy a macky je symbol pre to tvoje spravanie k nim, ty ich svojim zlym spravanim akoby vo svojom zivote "pochovavas". nie je to znamenie zhora, ale od tvojho vlastneho svedomia, ze im ublizujes a pritom nechces. realita je taka, ze zlost, ktoru mas voci sebe si nasmeroval voci nim dvom. a vnutri vies, ze to nie je spravne a uvedomujes si, ze im tym (na smrt) ublizujes.
Ja som raz isiel autom do Bratislavi za kamaradom a jak som unho spal snivala sa mi havaria na dialnici sade kusky auta a zrazu som si vsimol moje auto v priekope.Tak som domov isiel racej bocnou cestou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Inak podľa mňa je to znamenie Že si ich váž, ale s mierou.