Minulú noc sa mi snívalo, že môj najlepší kamarát zomrel. Najskôr akoby som si to ani neuvedomovala, no potom mi začalo dochadzať, že ho už nikdy neuvidím, že už s ním nikdy nebudem a že už si nesplníme naše spoločne sny a strašne som sa rozplakala. Aj ke
Je to len sen, reakcia mozgu na každodenné udalosti, obavy alebo túžby. Keďže je to tvoj najlepší kamarát a predpokladám, že spolu trávite veľa času, je úplne normálne, že sa vám snívajú podobné veci.
Nerob zo snov nejaké strašidlá, sú to len neškodné predstavy, žiadne proroctvá.
a laicky by som povedal ze ta smrt signalizuje mozno "odumretie" casti tvojho ega. vzdy v snoch kazda postava si ty resp. tvoja sucast. ked niekto umre znamena to mozne povysenie z roviny pudov na uroven "duchovnu". je to tazko identifikovat kedze to je cele na rovine archetypov a kazdy symbol ma speficifky vyznam pre toho kto sniva a zavisi od snovej reality v akom kontexte to cele fungovalo
@tooniickaaa
najs... synchronizované sny sa občas dejú, vysvetlené zatiaľ pochopiteľne nie sú, aj keď jedno z možných vysvetlení je že náhoda, keďže každý večer sníva 6 miliárd ľudí cca 4-10 snov za noc, takže aj keď pravdepodobnosť takého synchronizovaného je silno malá, tak keďže je skúšaná veľmi veľmi často, tak to aj nastáva "prekvapivo" často.
raz som mala sen o smrti svojho blízkeho, ktorý po roku na to zomrel, bola som menšia a navrávala si že je to náhoda, potom som si uvedomila, že náhody neexistujú a sú to znamenia, takže dobrá rada pre tvojho kamaráta, nech si dáva pozor čo robí a kade chodí
mne sa často sníva, že niekto zomrel a väčšinou sú to ľudia, kt. mám rada a neprijala by som ich smrť, ťažko by som znášala...a tak sa mi odvďačuje moje podvedomie ale nevidím v tom žiadne veštby ani nič podobné...len na tých ľudí proste stále myslím a potom sa to dopletie
Mne sa každú noc sníva že dáko umieram ale včera to bola topka keď som sa vo sne objavila na dákom byte kde ma nadrogoval chlapec a keď sme začali súladne vracať presvedčil ma na spoločnú samovraždu. prišlo mi to romantické zobudila som sa v momente keď sme si podrzávali žily............asi som psycho
Mne sa casto sniva, ze ma nahanaju medvede alebo ze naburam autom minule sa mi snivalo ze som jednym autom nabural druhe...takze jednou ranou som rozbil obidve, to som bol taky stastny ked som sa zobudil ze az
@vitaeestamor Tá tvoja RACIONÁLNE vysvetlená synchronicita vznikla práve vďaka Carlovi Gustavovi Jungovi, ktorého nazývaš 'nejakou jungou' . Ale inak súhlasím, netreba hľadať súvislosti tam, kde nie sú.
nechcem byť zlá, ale ja sa zhrozím keď niekto zomrie
dva týždne pred dedkovou smrťou sa mi snívalo, že umrel a ja som v svadobných šatách tancovala na jeho hrobke
o dva roky na to dva týždne pred babkynou smrťou sa mi snívalo, že umrela a že sa ako mrtvola na mňa usmievala a pohladkala ma
jedine keď umrel môj andy sa mi snívalo, že som umrela ja
ach jo
@vitaeestamor nevadi ja som nehneval ani za ten prispevok prvy. to video je zaujimave ale zas to mozno rozvinut do rozsiahlych debat co je nahoda a co neni : D
@chlorofyl Nahodna synchronicita je dokazatelna na akomkolvek priklade rozsiahle debaty mozu byt len preto, ze niektori ludia sa jednoducho nedaju presvedcit ani dokazom.
@chlorofyl Zdielam tvoj nazor, aj ked podla mna to "daco nas presahujuce" su len dalsie hmotne polia a javy, ktore zatial clovek neobjavil. Zijeme vo svete, kde pozname uz strasne kvantum zakonitosti ale stale nevieme, ci su tie zakonitosti vseobecne alebo sme si ich vymysleli len my v nasej vlastnej dimenzii. A ludske ego je zial take velke, ze to malo (vela) co sme zatial objavili ponima ako "nic len pravdu" . Sme este len na zaciatku,
@vitaeestamor cim ides dalej tym viac to je menej hmotne a viac "duchovne". a to sa tiez neda vyjadrit pojmom cim dalej - tym dalej ale je to akoby v jednom celku. mozno nejaky panenteizmus alebo prelinanie sa dimenzii v jednom. je to strasne komplikovane a zaroven tak lahke. proste ide o vnutorne citenie toho ze je tam nejaka ekosystemova inteligencia za hranicami chapania. vidis. zas to moc kvetnato pisem. neda sa to vyjadrit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
moje posledné slová budú tuším v japončine
a sny o smrti sa fakt že len veľmi zriedkakedy "splnia"
Nerob zo snov nejaké strašidlá, sú to len neškodné predstavy, žiadne proroctvá.
najs... synchronizované sny sa občas dejú, vysvetlené zatiaľ pochopiteľne nie sú, aj keď jedno z možných vysvetlení je že náhoda, keďže každý večer sníva 6 miliárd ľudí cca 4-10 snov za noc, takže aj keď pravdepodobnosť takého synchronizovaného je silno malá, tak keďže je skúšaná veľmi veľmi často, tak to aj nastáva "prekvapivo" často.
dva týždne pred dedkovou smrťou sa mi snívalo, že umrel a ja som v svadobných šatách tancovala na jeho hrobke
o dva roky na to dva týždne pred babkynou smrťou sa mi snívalo, že umrela a že sa ako mrtvola na mňa usmievala a pohladkala ma
jedine keď umrel môj andy sa mi snívalo, že som umrela ja
ach jo
@chlorofyl
Ospravedlnujem sa, spatne som pochopil prispevok @7.